sværhedsgrad skala:  
  (94/100)

Fjerne Security Bytes 2015

Af Jake Doevan - - | Type: Spyware

Hvad er Security Bytes 2015?

I begyndelsen af dette indlæg, vil vi gerne sige, at vi ikke har nogen eksempler på Security Bytes 2015 endnu. Det er derfor vi ikke kan hævde, at denne virus er ægte. Ikke desto mindre har forekomsten af dette navn i nogle af de sikkerhedsmæssige fora fået os til, at skabe dette indlæg. Hvis du tror, at din computer er inficeret med Security Bytes 2015, bør du ikke spilde tiden og scanne den med en velrenommerede anti-spyware. Ifølge dem, der rapporterer om denne virus, er det en af Braviax trusler. Når et af disse programmer infiltrerer systemet, ændrer det forskellige systemindstillinger og begynder at foregive, at være et ægte anti-spyware program. Husk på, at det er bare en anden rogue anti-spyware, der ikke har nogen virus database og andre funktioner, der skal findes i reel anti-spyware. I lighed med andre scarewares, foregiver Security Bytes 2015 bare at scanne computeren og rapporterer derefter om snesevis eller endda hundredvis af forskellige vira, der angiveligt gemmer sig i ofrets system. Hav venligst ikke tillid til disse indberetninger, da de indeholder opfundne vira og kun bruges til at narre folk til at tro, at deres pc’er er i fare og skal ordnes. Den største fejl er at betale pengene for den licenserede version af dette program. Det er fordi du, efter at have betalt pengene, ikke vil kunne fjerne vira, der er »gemmer sig” i din computer. Du vil kun miste dine penge, og vil også videregive dine følsomme data til svindlere, der er ansvarlige for at skabe denne rogue. For at fjerne denne virus, bør du stole på et velrenommeret anti-spyware program, såsom Reimage, og slippe af med denne virus automatisk.

Hvordan kan Security Bytes 2015 inficere min computer?

Security Bytes 2015 virus kan være en alvorlig cyber infektion, der spredes med en intention om at stjæle folks penge. Der er en hel liste over sådanne og lignende programmer, der er spredt ved hjælp af flere distributionsmetoder. For at undgå deres installation, skal du være meget forsigtig, når du søger på nettet. Du skal huske på, at der er forskellige hjemmesider, der bruges til at sprede vira og malware. Desuden kan Security Bytes 2015 også downloades via falske alarmer, der enten tilbyder, at installere visse softwares eller at scanne din computer mod virus gratis. Du skal ikke have tillid til nogen af disse indberetninger, og du bør undgå at klikke på dem. Derudover bør du også være forsigtig med spam og undgå, at åbne mistænkelige meddelelser. Hvis du ikke er bekendt med afsenderen, hvis temaet ser mistænkeligt ud, eller hvis du ser grammatik-eller stavefejl, må du ikke åbne mailen, fordi du nemt kan blive smittet med Security Bytes 2015 virus. Hvis den kommer ind i en computer, begynder den at levere sådanne og lignende advarsler:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Spild ikke din tid, hvis du allerede har bemærket sådanne og lignende meddelelser og reparér din computer lige nu.

Hvordan fjerner jeg Security Bytes 2015 virus?

Hvis du tror, at Security Bytes 2015 allerede er kommet ind i computeren, skal du scanne den med et velrenommeret anti-spyware program, lige nu, og fjerne alle registre, som den finder. Køb IKKE dens licens, da du ikke kun vil miste dine penge på denne måde, men også vil skabe en risiko for, at opleve yderligere tyverier fra din bankkonto. Du skal blot downloade et velrenommeret anti-spyware program, opdatere det og køre en fuld scanning. Hvis du har brug for en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du gør dette, kan du læse denne vejledning. Når du forsøger at fjerne Security Bytes 2015, er vores anbefalede programmer Reimage og SpyHunter 5Combo Cleaner, fordi de nemt kan registrere ethvert skjult komponent, der hører til denne og andre cyber trusler.

OBS! Security Bytes 2015 kan forsøge at blokere installation og aktivitet fra legitime sikkerhedsprogrammer, herunder SpyHunter og STOPzilla. Hvis du ikke kan hente eller starte et af dem, så prøv disse muligheder:

1. Brug af systemgendannelse til at deaktiverer virus:

 1. Klik på Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Systemværktøjer -> Systemgendannelse.
 2. Så snart Gendan systemfiler og indstillinger vinduet dukker op, skal du vælge Næste.
 3. Vælg det gendannelsespunkt, du ønsker, og klik på Næste.
 4. Klik på Udfør for at bekræfte og vent, indtil pc’en genstarter.
 5. Hent nu Reimage og kør en fuld scanning efter opdatering af den.

2. Genstart til fejlsikret tilstand med netværk:

 1. Genstart computeren
 2. Så snart din computer bliver aktiv, skal du begynde at trykke på F8 kontinuerligt, indtil du ser Avancerede Startindstillinger skærmen.
 3. Her skal du vælge fejlsikret tilstand med netværk (for at gøre dette, brug piletasterne) og tryk derefter på Enter.
 4. Login som den samme bruger, som du var i normal Windows-tilstand
 5. Nu skal du højreklikke på IE eller et andet browserikon og vælge Kør som eller Kør som administrator. Indtast din adgangskode som Administrator (om nødvendigt).
 6. Indtast dette link i din adressebar: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Start det for at fjerne skadelige filer.

3. Oprettelse af gæstekonto til scanning af computer:

Hvis du har en anden bruger (gæste) konto, kan du prøve at køre en fuld scanning fra den. Du skal blot logge ind på den og hente Reimage for en fuld systemscanning. Du kan aktivere din gæstekonto ved hjælp af disse trin:

 1. Klik på Start -> Kontrolpanel og vælg Brugerkonti og Familiesikkerhed.
 2. Efter et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Tilføj eller fjern brugerkonti -> Gæstekonto.
 3. Klik nu på Tænd-knappen og genstart computeren
 4. Vent nu, indtil du ser Windows logon-skærmen og vælg Gæstekontoen til download af anbefalet anti-spyware.

4. Brug en anden PC til download af Antispyware:

 1. Tag en anden computer, der ikke er inficeret af denne virus og download Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner på den.
 2. Efter endt procedure, skal du overføre denne anti-malware til CD / DVD, eksternt drev eller USB-flashdrev.
 3. Dræb i mellemtiden ondsindede processer på din inficerede computer. Til dette kan du bruge denne tutorial.
 4. Sæt den enhed, du brugte til at overføre anti-spyware programmet, i din inficerede PC og start det.

5. Blokering af Security Bytes 2015 før en scanning:

 1. Lad Security Bytes 2015 påbegynde sit arbejde og afslutte sin falske systemscanning.
 2. Klik på Tillad ubeskyttede og luk advarslen.
 3. Åbn File Explorer (klik på Start -> Dokumenter) og indtast %AppData% i adressefeltet. Tryk på Enter.
 4. Omdøb guard-agas eller lignende post.
 5. Genstart din maskine og indtast dette link til din adressebar: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe
 6. Hent SpyHunter og fjern ondsindede filer, der hører til Security Bytes 2015.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Om skaberen

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-security-bytes-2015.html

Fjernelses guides i andre sprog