sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjern SearchesSpace.com virus (Jan 2021 opdatering) - Chrome, Firefox, IE, Edge

Af Jake Doevan - - | Type: Browser hijacker

Den farlige side af SearchesSpace.com søgemaskinen

SearchesSpace.com er et gratis program, der typisk spredes sammen med anden fri software. Det tvinger computerbrugeren til at ændre browsers startside og standard nye fanebladindstillinger til hxxp://SearchesSpace.com. Denne hjemmeside giver en falsk søgemaskine, som er beregnet til at narre computerbrugere og få dem til at tro, at det er en simpel søgemaskine, eller endnu værre, som den annoncerer sig selv – en maskine, der giver den “ultimative online søgeoplevelse.” At installere dette potentielt uønskede program (PUP) forbedrer ikke din browser eller søgeoplevelse, men reducerer den kun. Vi kiggede dybere på problemet og opdagede, at der er snesevis af identiske søgemaskiner som Initialsite123.com, initialpage123.com og andre. Hvorfor skulle nogen skabe kloner af samme søgemaskine? Svaret er enkelt – for at narre brugere til at bruge dem og generere pay-per-click-indtægter . For at øge muligheden for at generere dem, kan browserhijackeren anvende forskellige sporingsteknologier for at finde ud af, hvad brugeren er interesseret i. Den kan forsøge at spore brugerens browsing og søgeaktiviteter, spore klik og tid brugt på bestemte websteder. Sådanne data vil sandsynligvis blive brugt til markedsanalyse og udvælgelse af målrettede annoncer.

SearchesSpace.com virusSearchesSpace.com virus ændrer startsideindstillinger for at tvinge brugeren til at søge på internettet ved hjælp af søgemaskinen, der vises på dette billede.

Der er et par ting galt med SearchesSpace.com, og en af ​​dem er, at den indeholder meget sponsoreret indhold i søgeresultaterne . Hvis du håber på at få relevant information via denne søgemaskine, kan du lige så godt glemme det. Den vil gøre alt for at give dig vildledende søgeresultater, der indeholder webadresser, der fører til tilknyttede websteder. På denne måde søger søgemaskinen at omdirigere brugere til dem og øge deres siderangering. Du kan dog aldrig vide, hvilken hjemmeside der venter på dig, og det er derfor, vi anbefaler, ikke at klikke på nogen af ​​disse søgeresultater. Der er risiko for at blive smidt over på meget farlige websites, der fremmer ubrugelige produkter, vanskelige undersøgelser eller endda ondsindede programmer . For at omgå disse websteder skal du ikke benytte den beskrevne søgemaskine og i stedet prøve en af ​​de foreslåede SearchesSpace.com-fjernelsesmetoder. Du kan slette det mistænkelige program manuelt, eller du kan tillade en anti-malware-software (som ReimageIntego) at scanne dit system grundigt og fjerne SearchesSpace.com omdirigeringsvirus automatisk.

Undgå SearchesSpace browser hijacker

Browser hijackere er ubehagelige programmer, og typisk har brugerne ikke en tendens til at installere programmer eller browserudvidelser, der ændrer standard startside og nye faner til websteder, der leverer ukendte søgemaskiner. Udviklere af sådan softwares skubber aggressivt deres software over på ofrene via softwarepakker – de pakker ofte deres produkter med kendt software og bruger det til at sløre, at de injicerer deres produkter i offerets maskine. Desværre anses en sådan distributionsmetode for at være legitim. Problemet er, at installatører af sådanne softwarepakker rent faktisk giver oplysninger om yderligere programmer, men på en forvirrende og imeget uærlig måde. Oplysninger om dem er med andre ord enten skrevet med småt eller skjult i standard og basisindstillinger. For at justere komponenter til din download, anbefaler vi at benytte brugerdefinerede eller avancerede softwareinstallationsindstillinger. Hvis du er heldig, behøver du ikke at vælge installationsindstillinger overhovedet – forhåndsmarkerede afkrydsningsfelter kan leveres til dig på en direkte måde, så glem ikke at fravælge dem. Afslut installationen i overensstemmelse med retningslinjerne fra installationsguiden.

Sikker måde at fjerne SearchesSpace.com på

Browseromdirigeringer, en langsommere computer og andre problemer som følge af denne hijackers tilstædeværelse bør ikke tolereres. Dens aktivitets- og distributionsmetoder er bare uacceptable; Derfor mener vi, at du bør gøre SearchesSpace.com-fjernelsen til en prioriteret på din to-do-liste. For at fjerne SearchesSpace.com virus, skal du starte et troværdigt værktøj til fjernelse af malware og lade det gøre rengøringsarbejdet på systemet. Hvis du ikke ejer et sådant program endnu, kan du benytte instruktionerne nedenfor og slette programmet manuelt.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel SearchesSpace.com virus fjernelsesguide:

Fjern SearchesSpace.com fra Windows systemer

Windows OS er det primære mål for potentielt uønskede programmer og virusser, fordi det er det mest anvendte operativsystem i verden. Hvis du har mistanke om, at den er inficeret, skal du åbne Kontrolpanelet og tage sagen i egen hånd – følg disse trin for at fjerne alle tvivlsomme programmer, der muligvis er kommet ind på din pc uden din viden.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér SearchesSpace.com og relaterede programmer
  Se her efter SearchesSpace.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern SearchesSpace.com fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern SearchesSpace.com fra Mac OS X systemet

Hvis din Mac-computer virker mistænkeligt, skal du kontrollere om der er nogen mistænkelige programmer i mappen Programmer. Du kan finde omfattende instruktioner om fjernelse af tvivlsomme apps her:

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter SearchesSpace.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern SearchesSpace.com fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter SearchesSpace.com og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte SearchesSpace.com fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern SearchesSpace.com virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal SearchesSpace.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern SearchesSpace.com fra Mozilla Firefox (FF)

Firefox kan blive inficeret med den beskrevne hijacker, så følg venligst disse instruktioner og glem ikke at opdatere Firefox efterfølgende.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her SearchesSpace.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut SearchesSpace.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern SearchesSpace.com fra Google Chrome

Chrome er en af de browsere, der ofte bliver inficeret med forskellige ubehagelige applikationer. Disse retningslinjer skal hjælpe dig med at finde tvivlsomme udvidelser, der kan forårsage SearchesSpace.com omdirigeringer og forhindre ændringer i browserindstillinger.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her SearchesSpace.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre SearchesSpace.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern SearchesSpace.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter SearchesSpace.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af SearchesSpace.com, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre SearchesSpace.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-searchesspace-com-virus.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående SearchesSpace.com virus