sværhedsgrad skala:  
  (11/100)

Fjern Search.chunckapp.com virus (Fjernelsesguide) - Jan 2021 opdatering

Af Linas Kiguolis - - | Type: Browser hijacker

Hvad er fordele og ulemper ved Search.chunckapp.com?

Search.chunckapp.com virus

Search.chunckapp.com virus kan fange din opmærksomhed, hvis du søger efter et nyt browser værktøj. I starten ser det måske ikke ud til at være mistænksomt. På trods af dens udseende anbefaler vi dig ikke at indstille denne søgemaskine som startside.

Faktisk hører denne søgemaskine til kategorien af browser hijackere. De efterligner pålidelige søgemaskiner. Nogle af dem har tendens til at tilbyde hurtige adgangsforbindelser til populære domæner; Andre søger simpelthen et mere professionelt udseende ved at vælge et almindeligt forsidelook.

I sammenligning med andre prøver af denne kategori, kan denne hijacker ikke forårsage mange problemer, undtagen at udløse lejlighedsvise omdirigeringer eller pop-ups. Ikke desto mindre er det uklogt at tillade denne hijacker at opholde sig på computeren. Hvad skal du gøre er at fjerne search.chunckapp.com? Til dette formål kan du benytte ReimageIntego. Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt du skal slette PUP'en eller ej, så lad os præsentere dig for de vigtigste argumenter i de følgende afsnit.

Først og fremmest bør du se på privatlivspolitikken for denne potentielt uønskede applikation. Ifølge den, er det Resoft Ltd, der har udviklet denne søgemaskine. Det ser ud til, at det er det samme firma, der har skabt flere andre tvivlsomme søgemaskiner, såsom search.snapdo.com hijacker.

Brugere udsætter ofte deres personlige data for fare i bytte for bekvemmelighed og manglen på interesse for privatlivspolitikker. Selvom marketingfolk foretrækker mere lovgivningsmæssige bestemmelser om brugernes privatlivspolitik, er det vigtigt at være selvsikker og begrænse adgangen til private oplysninger, hvor det er muligt.

Ved at bruge search.chunckapp.com giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger, sammen med ikke-personlige detaljer, som f.eks. Browserhistorik og søgeposter, kan indsamles.

Billedet viser search.chunckapp.comHjemmesiden til Search.chunckapp.com adskiller sig ikke meget fra pålidelige søgemaskiner, men vi fraråder på det kraftigste at bruge den.

Selvom lovlige hjemmesider også udarbejder sidstnævnte oplysninger, bør personlige oplysninger kun holdes i din besiddelse. Hvis du tager et mere nøje kig, kan du få vist bestemmelser, der nævner, at dine personlige oplysninger kan deles med partnerfirmaer eller deles i tilfælde af en fusion.

Derfor er det usikkert, om det fremtidige selskab, der leverer denne hijackers service, vil være interesseret i at sikre beskyttelse af brugerens data i høj grad. Som tilfældet med Web-Trust-browser-plug-in har afsløret, kan endda legitime virksomheder, der lover at holde personlige oplysninger fortrolige, nogen gange ikke opfylde forventningerne.

I så fald misbruges dine personlige oplysninger og din computerskærm kan blive bombarderet med distraherende reklamer. Når du støder på search.chunckapp.com omdirigeringsfænomenet, skal du ikke vente, mens flere af hjemmesiderne, der popper op, afslutter indlæsningen.

Prøv at afslutte dem, før de er færdige med dette, for at mindske risikoen for at blive inficeret med muligt ondsindede elementer, der lurer dér. Derfor ville det være klogere at starte en permanent search.chunckapp.com fjernelse.

Hvordan erstattede hijackeren min tidligere startside?

Det er mest sandsynligt, at du utilsigtet har accelereret search.chunckapp.com kapringen, mens du har installeret en ny downloadet applikation. Desværre er det udbredt blandt brugere for at overstå installationsinstruktionerne hurtigt, og dermed springe privatpolitik eller EULA over.

Som følge heraf ender mange brugere med at installere nye applikationer, uden den mindste mistanke om, at de ved et uheld har installeret andre programmer. Lad os foreslå et par tips til, hvordan du installerer ny freeware, uden at skulle trækkes med mistænkelig software.

Når du starter installationen, skal du vælge “Brugerdefinerede” indstillinger. Når du fjerner alle irrelevante add-ons, skal du fortsætte videre. Dette er en måde, hvorledes du ikke kun kan forhindre potentielt tvivlsomme applikationer i at komme ind i computeren, men også sikre dit privatliv.

Effektive search.chunckapp.com fjernelsesinstruktioner

Hvad angår den hurtigste og nemmeste løsning, så anbefaler vi dig at fjerne search.chunckapp.com virus med et anti-spyware program. Det er ikke kun nyttigt til at konfrontere lignende PUP'er, men også mere udførlige trusler. Alternativt kan du tjekke nedenstående viste manuelle search.chunckapp.com fjernelsesvejledning. På den anden side kan du kombinere disse to metoder for en 100% fjernelsesgaranti. Afslutningsvis kan du benytte nogle forsigtighedstips til at forblive sikker, mens du surfer online.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Search.chunckapp.com virus fjernelsesguide:

Fjern Search.chunckapp.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Search.chunckapp.com og relaterede programmer
  Se her efter Search.chunckapp.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern Search.chunckapp.com fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern Search.chunckapp.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Search.chunckapp.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Search.chunckapp.com fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Search.chunckapp.com og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Search.chunckapp.com fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern Search.chunckapp.com virus fra Microsoft Edge

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt nogle komponenter af denne hijacker stadig er på systemet, kan du muligvis udføre den alternative metode, som lokaliserer og sletter relaterede registreringsposter.

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Search.chunckapp.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Search.chunckapp.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Search.chunckapp.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Search.chunckapp.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Search.chunckapp.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Search.chunckapp.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Search.chunckapp.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Search.chunckapp.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Search.chunckapp.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af Search.chunckapp.com, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Search.chunckapp.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-search-chunckapp-com-virus.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående Search.chunckapp.com virus