sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjerne Search.cantstopplaying.com (Gratis Instruktioner)

Af Alice Woods - - | Type: Browser addons

En mistænkelig søgemaskine har erstattet min Chrome-browsers startside. Adressen på denne søgemaskine er Search.cantstopplaying.com. Kan I forklare mig, hvorfor denne søgemaskine har taget kontrol over min internetbrowser uden min tilladelse?

Hvordan kan Search.cantstopplaying.com kapre din computer uden din viden?

Search.cantstopplaying.com er en tvivlsom “browser hijacker”-type af software, der også beskrives som et “potentielt uønsket program” (PUP). Hvis en identisk navngiven startside uventet er blevet til startside og standard ny fane på din browser, betyder det, at du har besluttet ikke at være opmærksom på de oplysninger, som installatøren for et gratis program, som du for nylig har hentet, har angivet. Search.cantstopplaying.com PUP spredes med andre gratis programmer, og kan installeres sammen med dem, hvis du har tendens til at stole på en Default/Standard/Grundlæggende softwareinstallationsmulighed. Vær venligst forsigtig, når du starter installationen af ethvert gratis program – læs softwarens Brugsvilkår-dokument og se, om softwaren fremmer tredjepartsprogrammer eller ej. Derefter skal du sætte den til de korrekte installationsindstillinger – du bør vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installationsindstilling og derefter fravælge aftaler om, at installere ukendte applikationer, som er føjet til den software, der skal installeres.

Search.cantstopplaying.com redirect virus

Hvad gør Search.cantstopplaying.com browser hijacker, når den er installeret og aktiv?

Vi har allerede informeret dig om, hvordan dette program kan komme ind i computersystemet, så nu er det tid til at diskutere, hvad det foretager sig inde i den. Search.cantstopplaying.com hijacker påbegynder sine aktiviteter med det samme – den justerer indstillingerne for dine internetbrowsere (IE, Mozilla Firefox, Google Chrome, og andre), og sætter en ny startside, ny fane, og en ny standard søgemaskine. Tilsyneladende sætter Search.cantstopplaying.com hjemmesiden sig selv som den primære – denne webside tilbyder en søgemaskine, som ser helt normal ud ved første øjekast. Desværre er det en falsk søgemaskine, som giver modificerede Yahoo søgeresultater. Dens søgeresultater bære almindeligvis på vildledende hyperlinks, som kan forårsage Search.cantstopplaying.com omdirigeringer til partneres sites. Hver af disse omdirigeringer er beregnet til at føre web trafik til bestemte og forudbestemte web-kilder, der kan være usikre. Det er overflødigt at nævne, at det er yderst tvivlsomt, at eventuelle velrenommerede websteder ville markedsføre sig selv på en sådan lyssky måde.

I tilfælde af, at du nogensinde oplever sådan omdirigeringer og støder på nogle mistænkelige tilbud om, at installere softwareopdateringer eller give personlige oplysninger for at “få din gevinst”, skal du ikke gøre som befalet. Sådanne utroværdige hjemmesider ønsker måske at overbevise dig om, at give følsomme oplysninger eller overtale dig til at downloade en ondsindet software, så vær forsigtig. Det er bedre at holde sig væk fra sådanne hjemmesider. Derfor anbefaler vi ikke at benytte Search.cantstopplaying.com søgemaskinen. Vi anbefaler på det kraftigste at erstatte den med en anden søgeudbyder. Dog vil du være nødt til at fjerne Search.cantstopplaying.com omdirigeringsvirus, før du gør dette. Du kan nemt fjerne den fra din computer med et spyware-fjernelsesprogram, som for eksempel ReimageIntego. Hvis du ønsker at slippe af med Search.cantstopplaying.com virus manuelt, skal du gå videre til side 2, for at finde en manuel fjernelsesguide.

Search.cantstopplaying.com fjernelsesvejledninger

Det er meget vigtigt at fjerne Search.cantstopplaying.com virus på en ordentlig måde. Mens det ikke er en ondsindet computer-trussel, er det bestemt ikke et godt program, så du bør fjerne det fra din computer og alle dets komponenter, på samme tid. Ellers kan din browseroplevelse gradvist blive uudholdelig.

Hvis du er en uerfaren computerbruger, vil vi på det kraftigste råde dig til at ordne Search.cantstopplaying.com virus ved hjælp af et professionelt spyware-fjernelsesværktøj. Et automatisk spyware-fjernelsesværktøj kan sikre din pc mod lignende trusler i fremtiden; Men hvis du ønsker at tage sagen i egen hånd og fjerne Search.cantstopplaying.com hijacker manuelt, anbefaler vi at følge den manuelle Search.cantstopplaying.com fjernelsesguide, som er angivet nedenfor.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Search.cantstopplaying.com fjernelsesguide:

Fjern Search.cantstopplaying.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Search.cantstopplaying.com og relaterede programmer
  Se her efter Search.cantstopplaying.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern Search.cantstopplaying.com fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern Search.cantstopplaying.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Search.cantstopplaying.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Search.cantstopplaying.com fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Search.cantstopplaying.com og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Search.cantstopplaying.com fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern Search.cantstopplaying.com fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Search.cantstopplaying.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Search.cantstopplaying.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Search.cantstopplaying.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Search.cantstopplaying.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Search.cantstopplaying.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Search.cantstopplaying.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Search.cantstopplaying.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Search.cantstopplaying.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Search.cantstopplaying.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af Search.cantstopplaying.com, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Search.cantstopplaying.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-search-cantstopplaying-com.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående Search.cantstopplaying.com