sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjerne Safesurfs.com (Fjernelsesguide) - Aug 2016 opdatering

Af Alice Woods - - | Type: Browser hijacker

Hvorfor lider jeg af Safesurfs.com omdirigeringsproblemet?

Safesurfs.com er en browser hijacker, der dukkede op for næsten et år siden. På grund af dets aggressive fordelingsteknik, har dette potentielt uønskede program allerede inficeret tusindvis af computere, og der er ingen tvivl om, at det stadig udgør en fare for pc-brugere. For at forhindre dens infiltration, skal du være meget forsigtig med gratis software, som aktivt tilbydes på internettet. Sørg for at du omhyggeligt følger hvert installationstrin for freeware, for at forhindre denne browser hijackers infiltration. Hvis Safesurfs.com kommer ind i systemet, kaprer den hver af web-browserne (Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Microsoft Edge, etc.). Det er en af dens forskellige funktioner, der har fået sikkerhedseksperter til at medtage dette program i databasen hos deres anti-virus og anti-spyware-programmer. På grund af dette, kan du slippe af med denne ubudne gæst automatisk.

Du bør aldrig benytte Safesurfs.com som din startside eller standard søgemaskine, fordi denne søgemaskine er kommerciel og dens udviklere har været med til at fremme mistænkelige tredjeparter i bytte for penge. Apropos dens troværdighed, så bør du vide, at denne browser hijacker mest viser sponsorerede links blandt sine søgeresultater, så du kan nemt blive omdirigeret til et ondsindet websted, når du benytter den til dine søgninger. Derudover vil Safesurfs.com, ligesom de fleste af de korrupte søgemaskiner, spore sine brugere. Som det er anført i Privatpolitikken og slutbruger licensaftalen, så indsamler denne søgeside løbende oplysninger om folks søgeforespørgsler, herunder deres e-mail-adresse, computers placering, mest besøgte websteder, data, de indtaster ved registreringen, etc. Desværre kan vi ikke garantere, at disse oplysninger ikke bliver solgt til upålidelige tredjeparter, så der er ingen tvivl om, at denne browser hijacker bør anvendes med ekstrem omhyggelighed. Hvis du kan finde den på din webbrowser, anbefaler vi på det kraftigste, at du fjerner Safesurfs.com fra din computer. ReimageIntego kan hjælpe dig med dette.

The picture of Safesurfs.com virus

Hvorfor betragtes denne søgemaskine som en risiko for ens privatliv, og hvordan kan jeg forhindre infiltration?

Selvom Safesurfs.com virker som en troværdig søgemaskine med et søgefelt og hurtige links, så mener sikkerhedseksperter, at den udgør en risiko (selvom det er en mindre risiko) for folks privatliv og virtuelle sikkerhed. Der er flere grunde til sådanne antagelser. Forskningen har vist, at denne søgemaskine er ganske kontroversiel. Selvom den kan prale af at være i stand til at levere selektivt udvalgte og tilpassede søgeresultater, kan den  snarere præsentere folk for ændrede søgeresultater. Det betyder, at hovedparten af de links og reklamer, som den giver, kan være sponsorerede, dvs. knyttet til affilierede websites. Desværre kan dens omdirigeringer få dig til at besøger både pålidelig og usikre domæner, som er grunden til at denne søgemaskine betragtes som en trussel mod folks virtuelle sikkerhed.

For at skåne dig selv for denne fare, skal du overvåge installationen af freeware ved at vælge enten Avancerede eller Brugerdefinerede installationsmuligheder. Sørg også for, at du læser Privatpolitikken, Slutbruger licensaftalen og lignende oplysninger, der gives af udvikleren af softwaren. Hvis du kan finde mistænkelige udsagn, bør du vælge et andet program. Men hvis du har brugt denne browser hijacker, er du nødt til at tænke på Safesurfs.coms fjernelse fra systemet. Til dette kan du benytte den vejledning, der er angivet nedenfor.

Hvordan kan jeg fjerne Safesurfs.com?

Du skal fjerne denne browser hijacker, fordi det er et alvorligt mistænkeligt program, som bruger cookies til sporing af dets brugere. Sikkerhedseksperter har allerede advaret folk ved at sige, at de har opdagede en indsamling af personligt identificerbare og ikke-identificerbare oplysninger. For eksempel kan det indsamle søgetermer, downloads og uploads, software og hardware information, browsertype, sprog, e-mail-adresse, og så videre. Dog kan tredjeparter anvende dette til urimelige formål, så der er ingen tvivl om, at Safesurfs.coms fjernelse bør overvejes. Selvfølgelig kan det, ligesom alle andre PUP, give dig problemer, når du forsøger at slippe af med det, så vi anbefaler dig at anvende en automatisk fjernelsesmetode. Ved hjælp af en pålidelig anti-spyware kan du fjerne denne hijacker sammen med dens komponenter uden nogen problemer. Men hvis du ikke ønsker at bruge ekstra software, kan du benytte guiden nedenfor:

Du kan fjerne virus skade med hjælp af ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Safesurfs.com fjernelsesguide:

Fjern Safesurfs.com fra Windows systemer

Sikkerhedseksperter har afsløret flere gratis programmer, som anvendes til at sprede denne browser hijacker. For at sikre at Safesurfs.coms fjernelse fra Windows OS bliver en succes, skal du afinstallere hvert af disse programmer: VPlay, LessTabs, WebCake-relaterede poster, Conduit-relaterede poster, Yontoo, Yealt og andre. Selvfølgelig må du ikke glemme også at fjerne SafeSurfs og dens poster.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Safesurfs.com og relaterede programmer
  Se her efter Safesurfs.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern Safesurfs.com fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern Safesurfs.com fra Mac OS X systemet

Når du forsøger at afinstallere Safesurfs.com manuelt, skal du fjerne hver af dens poster. Vi kan også anbefale dig at afinstallere disse mistænkelige programmer fra Mac OS X: VPlay, LessTabs, WebCake-relaterede poster, Conduit-relaterede poster, Yontoo, Yealt osv.

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Safesurfs.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Safesurfs.com fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Safesurfs.com og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Safesurfs.com fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern Safesurfs.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Safesurfs.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Safesurfs.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Safesurfs.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Safesurfs.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Safesurfs.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Safesurfs.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Safesurfs.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af Safesurfs.com, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Safesurfs.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-safesurfs-com.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående Safesurfs.com