sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjern Rts.dsrlte.com virus (Fjernelsesguide) - 2020 opdatering

Af Jake Doevan - - | Type: Browser hijacker

Folk har spurgt os om Rts.dsrlte.com omdirigeringer i et stykke tid. De hævder, at det er begyndt at afbryde dem lige efter installationen af en anden app, kaldet AppStein, på deres computere. Dog kan dette problem nogle gange begynde at genere pc-brugere, før de installerer denne freeware. I dette tilfælde, bør du tænke over hvilke annoncer du har klikket på, før du bemærkede dette problem. Desuden, hvis du nogensinde har prøvet at fjerne Rts.dsrlte.com fra din computer, har du måske bemærket, at dette ikke er en let opgave. Læs venligst dette indlæg, for at få mere information om den vigtigste grund til, at disse Rts.dsrlte.com omdirigeringer generer dig, og hvad der kan hjælpe dig med, at slippe af med dem.

Så hvordan er Rts.dsrlte.com og AppStein relateret?

Rts.dsrlte.com betragtes som et potentielt uønsket program, og en browser hijacker, som let kan overtage din web-browser bag din ryg. I de fleste tilfælde bliver den installeret i et bundt med et andet tvivlsomt program, kaldet AppStein. Lige efter den kommer ind i systemet, søger den at kapre hver af web-browserne, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari og Internet Explorer, da den er blevet udviklet til at passe til dem alle. Men det er ikke det vigtigste problem, som du måske er nødt til at beskæftige dig med, når du har Rts.dsrlte.com hijacker inde i systemet. Efter modificering af startsiden, standardsøgemaskinen, og andre indstillinger, begynder dette program at forårsage omdirigeringer til Yoahho.com eller andre tvivlsomme hjemmesider. Dette har været aktivt gjort ved, at vise folk modificerede søgeresultater, der er fyldte med forskellige bannere, links og lignende indhold. Uanset hvor harmløse disse omdirigeringer end ser ud, bør du passe på, da de kan narre dig til at besøge farlige hjemmesider, uden at du selv formoder det. Vær opmærksom på, at dette kan føre dig til installation af andre potentielt uønskede programmer og endda virus.

Hvorfor forsøger udviklerne af sådanne programmer, at forårsage disse aktiviteter? Først og fremmest forsøger de, at generere pay-per-click indtægter. Disse bliver indsamlet ved, at få folk til at besøge affilierede websteder. Desuden de søger at få deres brugere til, at klikke på sponsorerede annoncer og sprede relaterede programmer. Endelig kan Rts.dsrlte.com bruges til indsamling af oplysninger om folks søgesessioner, såsom hjemmesider, som de gerne besøger, data, de indtaster, computerens IP-adresse, e-mailadresse, PC placering og lignende ikke-personligt identificerbare oplysninger. Vær forsigtig, da du som et resultat heraf kan begynde, at modtage masser af spam. Hvis du har bemærket mistænkelige omdirigeringer til Rts.dsrlte.com, slowdowns eller aggressive pop-up-reklamer, skal du køre en fuld systemscanning med ReimageIntego og ordne din computer så hurtigt som muligt.

Rts.dsrlte.com redirect virus that looks just like Yahoo

Hvordan hijacker potentielt uønskede programmer (PUP’er) computere?

Som vi allerede har nævnt, er Rts.dsrlte.com omdirigeringsvirus nært beslægtet med AppStein plug-in. Den har været aktivt brugt til, at udskyde fjernelsen af denne hijacker. Vær meget forsigtig, hvis disse to programmer har infiltreret din computer, da de kan føre til lækage af oplysninger og infiltration fra mistænkelige programmer på din computer.

I nogle tilfælde vises Rts.dsrlte.com på en computer, uden at den bliver bemærket og uden at den beder om din tilladelse. Her bør vi bemærke, at dette program ikke er en virus, hvilket betyder, at det ikke kan komme ind i computeren uden brugerens indgriben. Det kommer ind i systemet ved hjælp af ‘bundling’, der ikke kunne gennemføres uden hjælp fra freeware og shareware. Så hvis Rts.dsrlte.com har kapret din browser og du også har bemærket en widget på AppStein på din webbrowser, så er der ingen tvivl om, at du for nylig har installeret en freeware, og undladt at fravælge yderligere komponenter. Du bør ikke bekymre dig, da du bestemt ikke er den eneste bruger, der er blevet narret til at installere en medfølgende software. Yderligere komponenter er normalt skjult eller oplyst på en vildledende måde. Derfor, for at fravælge dem, skal du vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installationsmetode, og følge hele installationsprocessen med en intention om, at finde og fravælge “valgfrie downloads”. Hvis du lider af forskellige gener, skal du følge den vejledning, der er angivet herunder og løse disse problemer.

Fjern Rts.dsrlte.com virus fra systemet:

Adskillige fremgangsmåder kan anvendes til, at fjerne Rts.dsrlte.com fra en computer. Ifølge 2spywares sikkerhedsforskere, kan dette gøres enten manuelt eller automatisk. Du kan dog få problemer ved at fjerne det manuelt, da AppStein og Search Protect aapplikationerne kan blokere alle dine forsøg på, at slippe af med det. Det er derfor, vi anbefaler at køre en fuld scanning med et af de programmer, der er angivet nedenfor, og slippe af med dette og andre PUPs med kun et enkelt klik. Hvis du føler, at du er avanceret nok til at udføre manuelle fjernelsestrin, kan de også findes nedenfor.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Rts.dsrlte.com virus snapshot
Rts.dsrlte.com virus snapshot

Manuel Rts.dsrlte.com virus fjernelsesguide:

Fjern Rts.dsrlte.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Rts.dsrlte.com og relaterede programmer
  Se her efter Rts.dsrlte.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern Rts.dsrlte.com fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern Rts.dsrlte.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Rts.dsrlte.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Rts.dsrlte.com fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Rts.dsrlte.com og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Rts.dsrlte.com fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern Rts.dsrlte.com virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Rts.dsrlte.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Rts.dsrlte.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Rts.dsrlte.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Rts.dsrlte.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Rts.dsrlte.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Rts.dsrlte.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Rts.dsrlte.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Rts.dsrlte.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Rts.dsrlte.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af Rts.dsrlte.com, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Rts.dsrlte.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-rts-dsrlte-com-virus.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående Rts.dsrlte.com virus