sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjern Reimage virus

123

Hvad er Reimage og er det en virus?

Reimage er IKKE en virus. Det er en PC optimizer, som du kan installere fra den officielle hjemmeside, tredjepartswebsteder og med forskellige applikationer. Nogle af dem er velkendte programmer, andre – ikke så berømte; Derfor er mange brugere blevet overbeviste om, at Reimage PC Repair er et ondsindet program, der kan infiltrere computere ligesom virusser gør det. De kalder det “Reimage virus”. Hvis du er en af ​​disse brugere, bør du vide, at du ikke har ret. For det meste opfylder dette program hvad det lover – reparationer af PC-systemet og forbedring af dens funktionalitet. Desuden er denne app uretmæssigt blevet stemplet som en “scareware”, fordi folk er blevet skræmt til at tro, at alt, hvad den søger er at overbevise dem til at købe den fulde version. I dette tilfælde må vi sige, at nogle af dens annoncer vises ganske ofte. Men det er ingen overraskelse, at du må betale for noget, du ikke kan gøre selv. Hvis Reimage har “infiltreret” din pc, bør du tænke over gratis software, du har installeret på din computer, uden at overvåge dens installation. Bundling er legitimt, og du er en af ​​dem, der er faldet for det.

Når du har Reimage på din computer, vil du se systemescannere og pop-up-reklamer om, hvorvidt din computer er i fare eller er sikker. Deres mål er at overbevise dig om, at du skal købe dens licens. Vær opmærksom på, at din computer ikke nødvendigvis er inficeret af virus, og disse underretninger kan vises for at forsøge at få dig til at bruge dine penge på dette program. Det er forretning, ikke? Når du har klikket på “Start Repair” knappen, kan du finde dig selv på ukendte hjemmesider, der opfordrer dig til at købe live-support til Reimage Plus. Dette er dit valg. Hvis du allerede har downloadet dette program, bør du enten fjerne Reimage PC Reparation eller holde det på din computer som en anden sikkerhedssoftwaremulighed. At beholde dette program på systemet, kan dog forårsage kommercielle reklamer og omdirigeringer til ukendte websteder. Derudover har nogle mennesker allerede rapporteret om Babylon Toolbar, der dukkede op på deres computere efter installation af Reimage. Husk dette, når du installerer denne app og sørg for, at du fravælger forudvalgte flueben, der rapporterer om valgfrie komponenter.

Hvordan kan Reimage hijacke min computer uden at blive downloadet?

Det skal bemærkes, at Reimage ikke kan komme ind i din computer, uden din tilladelse. Dette program skal hentes, enten fra det officielle site, eller fra et tredjeparts websted, der har været involveret i distribution. Uanset hvad, kræver installationen brugerens indgriben. Men under installationen Reimage på din computer skal du være opmærksom, fordi det kan installere Babylon værktøjslinje og anden tredjepartssoftware i et bundt. Hvis du har besluttet, at hente dette program på din computer, vil du sandsynligvis blive tilbudt at installere med en “Anbefalet” opsætning, som omfatter AVG Safeguard Toolbar og search.avg.com browserudvidelse. Selvfølgelig bør du acceptere at downloade sådanne programmer på din computer, da de er troværdige sikkerhedsværktøjer. Dog bør du være forberedt på at modtage pop-op annoncer, der tilbyder dig at købe Reimage PC Repair, da det er et betalt sikkerhedsværktøj.

Hvordan fjerner jeg Reimage virus fra min computer?

Som vi allerede har nævnt er Reimage IKKE en virus eller et ondsindet program. Dog råder vi dig på det kraftigste til, at du er forsigtig med dens reklamer, da de kan lokke dig til at købe dens licenserede version. Selvfølgelig, hvis du er forberedt på dette, bør du downloade Reimage til din computer

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Reimage virus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Fjernelse af Reimage virus
Download
Fjernelse af Reimage virus
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Note: Manuel assistance påkrævet betyder, at en eller alle af fjernelserne ikke var i stand til at fjerne parasit uden nogle manuel indgriben, kan du læse manuelle fjernelses vejledningen nedenfor.
ReimageReimage er den anbefalede løsning til at afinstallere Reimage virus.

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Alternativ Software

Reimage virus manuel fjernelse

Dræb processer:
reimage.exe

Slet filer:
reimage.exe

Slet mapper:
reimage

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook