sværhedsgrad skala:  
  (18/100)

Fjerne RegClean Pro

12

Er RegClean Pro en Virus?

Nej, RegClean Pro er ikke en virus. Det er en LEGITIM registry cleaner fra Sysweak company. Dette program er designet til at ordne registreringer og eliminere fejl der er blevet opdaget på din computer. Dog har nogle brugere på internettet diskuteret dets troværdighed og mulige forbindelser til malware producenter. Ifølge dem udviser prøveversionen af dette program kontinuerlige notifikationer om tvivlsomme hard drive errors.

Desuden fjerne det kun 50 af dem, og beder så brugeren om at købe det for at fjerne resten. Så det lader til at RegClean Pro søger at få penge fra dig. Dog må vi nævne, at effekten af enhver registry cleaner kan være uklar, og at alle programmer er skabt for at tjene sig ind igen.

RegClean Pro registry cleaner er normalt distribueret ved hjælp af online reklamer, der tilbyder at installere gratis registry cleaners. Når programmet først er downloaded begynder det en scanning af computerens registre, og giver så resultater om hvordan tilstanden af brugerens register er. Den irriterende del af dette er, at den gør dette næsten hver gang du genstarter din computer.

Som du kan læse ud fra vores gennemgang, er RegClean Pro en legitim applikation, men vi anbefaler ikke at man bruger det. Efter at have testet det, har vi fundet ud af at de efterlader fejl uopdaget og raporterer om tvivlsomme fejl. Hvis du allerede har købt det tilbyder ejerne en penge garanti.

Automatisk RegClean Pro fjernelse

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne RegClean Pro acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Fjernelse af RegClean Pro Tilfredsheds
Garanti
Download
Fjernelse af RegClean Pro
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
SpyHunter anbefales til, at afinstallere RegClean Pro. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere RegClean Pro. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af RegClean Pro (2015-05-07)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af RegClean Pro (2015-05-07)
RegClean Pro snapshot
RegClean Pro snapshot

Fjernelses guides i andre sprog • charlotte

  møj iterende program,
  og unden en mulighed for at selv-afinstallere

 • Svend Erik Bach

  Programmet er et rent FAKE pengemaskine program, som f.eks. udsender falske advarsler om at diskpladsen er ved at være brugt (mindre end 1% tilbage etc..). det er brandirriterende, at man end ikke selv kan fjerne den gratis prøveversion. STAY AWAY fra det.

 • jens sørensen

  Jeg ønsker at få fjernet RegClean Pro.

 • sonja olsen

  jeg vil gerne fjerne regclean pro

 • bertel dueholm

  jeg har nu slettet reg clean 38 gange de sidste 14 dage,kan jeg melde dem for chikane til politiet eller andre

Like os på Facebook