sværhedsgrad skala:  
  (31/100)

Fjern Prime Updater virus (Virus Fjernelsesguide) - Sep 2020 opdatering

Af Alice Woods - - | Type: Systemværktøjer

Prime Updater er et farligt program, der muligvis installerer PUP’er til systemet

Billedet af Prime Updater

Prime Updater er et potentielt uønsket program (PUP) , som kan komme ind i systemet lydløst og installere andre uønskede eller endda ondsindede applikationer til computeren. Dette systemværktøj præsenteres som et program, der finder og installerer tilgængelige softwareopdateringer. Når brugere starter deres browsere, finder de i højre nederste hjørne Prime Updaters vindue.

Det viser listen over tilgængelige opdateringer til Google Chrome, Mozilla Firefox, Skype, Adobe Flash og andre populære programmer. Men de er alle falske. Det er nemt at kontrollere, om programmet prøver at narre dig. Hvis det f.eks. Leverer en opdatering til Adobe Flash, skal du besøge det officielle websted og installere alle tilgængelige opdateringer (hvis der er nogen).

Inden for få minutter vil Prime Updater vise dig “nye” opdateringer til Flash. Det er faktisk et trick til at overbevise folk om, at de bør acceptere at installere mistænkelige komponenter på deres enhed, der kan ødelægge systemet.

Dette program spredes i softwarebundter. Således kan det komme stille ind i systemet, uden at spørge direkte tilladelse. Når den er installeret, begynder den at køre prime_updater.exe i Joblisten og begynder at vise vildledende tilbud om at opdatere software. Som vi har nævnt i starten af artiklen, er dette systemværktøj i stand til at installere andre potentielt uønskede eller endda ondsindede programmer i form af en opdatering.

For at undgå infiltrering fra malware, skal du straks fjerne Prime Updater. Det bør være tilstrækkeligt at afinstallere dette program fra programlisten i kontrolpanelet. Men nogle gange formår den at dukke op igen. Det er muligt, at denne applikation installerer yderligere komponenter, der geninstallerer den efter sletning.

Af denne grund foreslår vi at scanne computeren med Reimage Reimage Cleaner Intego eller et andet anerkendt malwarefjernelsesprogram og udføre en automatisk Prime Updater-fjernelse. Denne metode sikrer, at alle virusrelaterede komponenter elimineres helt fra systemet.

Illustrationen af Prime UpdaterPrime Updater viser listen over tilgængelige opdateringer. Men installation af dem bør ikke overvejes, fordi de er falske.

Fordelingen af dette systemværktøj er afhængig af bundling

Udviklerne af Prime Updater anvender bundlingsteknikken til at sprede deres applikation. Denne softwaremarketingsmetode gør det muligt at tilføje applikationen som et valgfrit komponent i en softwarepakke. Dette potentielt farlige program kan være knyttet til enhver freeware eller shareware.

Således kan brugere, der ikke installerer nye gratis programmer omhyggeligt, opleve kapaciteten af Prime Updater og utilsigtet acceptere at installere andre mistænkelige programmer. Når du installerer nye programmer, skal du vælge Avanceret/Brugerdefineret i installationsguiden, fordi dette viser listen over “valgfrie downloads”. I mellemtiden har Hurtige/Anbefalede indstillinger ikke denne funktion og installerer tredjepartskomponenter som standard.

Men det er ikke nok at vælge Avancerede indstillinger. Du skal også følge hvert enkelt af trinene omhyggeligt og fjerne markeringer af alle forudvalgte poster. Desuden bør du også læse Brugsvilkår, EULA og Privatpolitik for det downloadede program. Det hjælper med at sikre, at du ikke accepterer at installere Prime Updater eller andre ondsindede apps.

Eliminering af Prime Updater-virussen

Prime Updater-fjernelse kan udføres enten manuelt eller automatisk. Først og fremmest foreslår vi at forsøge at slippe af med dette program manuelt. Hvis det stadig vises, skal du vælge den automatiske indstilling. Gå derfor til Tilføj eller fjern programmer (eller Afinstallér programmer) i Kontrolpanel.

Se listen over installerede programmer igennem. Når du har fundet Prime Updater, skal du dobbeltklikke på den og følge guiden til afinstallation. Vi anbefaler også at kigge på andre mistænkelige applikationer, som måske også har sneget sig ind i din computer.

Det siger sig selv, at du også skal afinstallere disse. Så tjek alle dine webbrowsere og fjern også mistænkelige udvidelser. Vi foreslår også at nulstille browserens indstillinger, for at slippe af med alle virusrelaterede poster. Men hvis dette mistænkelige systemværktøj stadig vises, har du brug for yderligere hjælp. I dette tilfælde skal du fjerne Prime Updater ved hjælp af et velrenommeret anti-malware-program.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af Reimage Reimage Cleaner Intego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Prime Updater virus snapshot
Prime Updater virus snapshotPrime Updater virus snapshot
Prime Updater virus snapshot

Manuel Prime Updater virus fjernelsesguide:

Fjern Prime Updater fra Windows systemer

Følg instruktionerne nedenfor for at afinstallere Prime Updater og andre mistænkelige programmer fra enheden.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Prime Updater og relaterede programmer
  Se her efter Prime Updater eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern Prime Updater fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern Prime Updater fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Prime Updater eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Prime Updater fra Internet Explorer (IE)

Sørg for, at eventuelle mistænkelige tilføjelser ikke er installeret i din browser.

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Prime Updater og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Prime Updater fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern Prime Updater virus fra Microsoft Edge

Følg trinene herunder for at reparere og gendanne Microsoft Edge efter Prime Updater-kapringen.

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Prime Updater fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Prime Updater fra Mozilla Firefox (FF)

Den såkaldte Prime Updater-virus kan muligvis have installeret mange browserudvidelser. Sørg for at slette alle mistænkelige poster fra Mozilla Firefox ved at følge vejledningen nedenfor.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Prime Updater og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Prime Updater fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Prime Updater fra Google Chrome

Afinstallér alle ukendte programmer fra listen over udvidelser og nulstil Google Chrome. Dette er med til at fjerne Prime Updater malware helt.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Prime Updater og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Prime Updater fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Prime Updater fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Prime Updater eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af Prime Updater, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Prime Updater fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-prime-updater-virus.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående Prime Updater virus