sværhedsgrad skala:  
  (33/100)

Fjerne Notice! Please update your FLV Player

Af Alice Woods - - | Type: Malware

“Notice! Please update your FLV Player” er en falsk meddelelse, som bruges til at få folk til at downloade malware. Den kommer typisk op, når brugerne forsøger at se nogle videoer online, eller forsøger at hente en video til deres computere. Før du ser “Notice! Please update your FLV Player” meddelselsen, bør du også se “FLV Video Download is required to download online video” skærmen. Vi anbefaler stærkt at ignorere dette falske krav om at opdatere din FLV Player, fordi det lader til, at det hører til toplugs.com, som er kendt for at sprede JavaScript-Obfuscation malware. I virkeligheden er det en skadelig kode, som desuden kan installere svigagtig og uønsket software på den berørte computer. Hvis du tror, at du virkelig har brug for at opdatere din FLV Player, bør du besøge den officielle hjemmeside for denne software, og hente denne opdatering derfra.

HVOR KAN JEG SE “Notice! Please update your FLV Player”?

“Notice! Please update your FLV Player” kan vises på alle internetbrowsere, der kan findes på systemet, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Typisk dukker det op, når du browser på internettet og forsøger at se nogle videoer online. Denne falske meddelelse blokerer den ønskede video, hvilket hjælper hackere til at narre flere pc-brugere til at downloade malware på deres computere. Hvis du ser “Notice! Please update your FLV Player”advarslen i din browser, skal du ignorere denne advarsel, og lukke din browser straks. Hvis du har downloadet denne ikke-verificerede FLV Player opdatering, anbefaler vi at scanne din pc med opdateret anti-spyware.

HVAD GØR JEG, HVIS JEG KLIKKEDE PÅ “OK”?

Hvis du er blevet lokket til at downloade denne falske FLV Player opdatering, bør du ikke spilde tiden, og scanne din computer med anti-malware. Til dette anbefaler vi, at bruge nogle af ​​disse programmer: SpyHunter 5Combo Cleaner, Reimage, Malwarebytes.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Notice! Please update your FLV Player snapshot
Notice! Please update your FLV Player snapshot

Om skaberen

Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-notice-please-update-your-flv-player.html

Fjernelses guides i andre sprog