sværhedsgrad skala:  
  (58/100)

Fjern MSN virus

| Type: Malware

MSN virus er en farlig trojansk hest, som bruger MSN Messenger for sin distribution. Normalt kan det siges at denne virus søger efter at komme ind i din MSN kontakt liste og sende den samme besked til alle dine venner for at øge dens distributions rate. Dog kan du hvis du bruger samme kodeord for alle din brugere finde ud at du ikke kan komme ind på dem mere, fordi de er blevet hacket. Hvis du er blevet snydt til at downloade MSN virus på din computer, skal du køre en fuld system skanning med et opdateret anti-spyware. Men ænder dit kodeord til MSN Messenger og andre brugere også.

HVORDAN KAN JEG BLIVE INFICERET MED MSN VIRUS?

MSN virus infiltrere computere gennem en snedig besked, som viser sig selv igennem en samtale. Det ser ud som om den er sent af dine kontakter, og den skriver typisk ‘is that u on that photo’ og inkludere et link som leder dig videre til ‘lollypics’, ‘picture-database99’ og lignende domæner. Vær opmærksom på, at sådanne link navne bruges kun for at drage fordel af din nysgerrighed og klikker på dem. Desuden kan du blive bedt om at hente en ondsindet photo656.pif, som lancerer virus på computeren, så snart den er downloadet. Når pc bliver inficeret med MSN-virus, begynder det at sende kopier af sig selv til alle messenger kontaktperson. Venligst, ignorere sådan en meddelelse, hvis det viser i løbet af din og din vens samtale. Derudover fjern MSN virus så hurtigt som muligt, fordi det kan stjæle dine personlige oplysninger og bank oplysninger.

SÅDAN FJERNER DU MSN VIRUS?

Hvis du vil helt fjerne MSN virus fra din computer, skal du bruge automatiserede anti-spyware program, og glemme alt om manuel fjernelse metoder, fordi virus muterer og bruge forskellige filnavne på forskellige computere. Prøv at bruge SpyHunterCombo Cleaner eller Reimage, der har været en succes at eliminere denne trussel for os. Glem ikke at opdatere disse programmer til de mest aktuelle virus-definitioner og køre en fuld scanning for at rydde op ondsindede filer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-msn-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog