Hvad er mqrt.dll? Bør jeg fjerne den?

mqrt.dll er en system proces som tilhører Microsoft Windows Operating System. Det er en part af Microsoft Personal Web Server og er ansvarlig for opsætning af dybden af queues som afhænger af applikationen og fortidens historie af brug. Som regel starter den sammen med Windows, men den er ikke en kerne fil der. Du burde ikke stoppe mqrt.dll hvis du vil have din computer virker normalt, fordi den er en sikkerheds proces som ikke udgør nogen trussel mod dit system.

ADVARSEL!!!

Sikkerheds eksperter advarer om at mqrt.dll også kan blive brugt af malware programmer som kan blive kaldt hvad som helst. Hvis en mistænkelig mqrt.dll fil er lokaliseret i C:\Windows eller C:\Windows\System32 mappen, er det meget anbefalet at du kører en fuld systemskanning med et anbefalet anti-spyware program til at fjerne virus, spyware, trojan eller orm som måske kan skjule sig under navnet. For at tjekke din computer, kør en fuld systemskanning med Spyhunter eller et andet anti-malware program skrevet under her.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage er et anbefalet værktøj til at scanne dit system for eventuelle trusler og dårlig software. Prøveversionen af ​​produktet vil finde skadelige programmer i dit system.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-mqrt-dll.html

Fjernelses guides i andre sprog


Filer
Software
Sammenlign