Hvad er mqrt.dll? Bør jeg fjerne den?

mqrt.dll er en system proces som tilhører Microsoft Windows Operating System. Det er en part af Microsoft Personal Web Server og er ansvarlig for opsætning af dybden af queues som afhænger af applikationen og fortidens historie af brug. Som regel starter den sammen med Windows, men den er ikke en kerne fil der. Du burde ikke stoppe mqrt.dll hvis du vil have din computer virker normalt, fordi den er en sikkerheds proces som ikke udgør nogen trussel mod dit system.

ADVARSEL!!!

Sikkerheds eksperter advarer om at mqrt.dll også kan blive brugt af malware programmer som kan blive kaldt hvad som helst. Hvis en mistænkelig mqrt.dll fil er lokaliseret i C:\Windows eller C:\Windows\System32 mappen, er det meget anbefalet at du kører en fuld systemskanning med et anbefalet anti-spyware program til at fjerne virus, spyware, trojan eller orm som måske kan skjule sig under navnet. For at tjekke din computer, kør en fuld systemskanning med Spyhunter eller et andet anti-malware program skrevet under her.

Dom - Status af filen:
kræves diagnose
Råd: Hvis din computer virker træg, eller du lider af uønskede reklamer og omdirigeringer til ukendte hjemmesider, kan vi varmt anbefale dig at scanne den med et velrenommeret anti-spyware program. Lav nogle GRATIS scanningstests og kontrollér systemet for uønskede programmer, der kan være ansvarlige for disse problemer.
Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug
Gør det nu!
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne infektionen ved at benytte Reimage, Send et spørgsmål til vores supportteam og angiv så mange detaljer som muligt
Reimage er et anbefalet værktøj til at scanne dit system for eventuelle trusler og dårlig software. Prøveversionen af ​​produktet vil finde skadelige programmer i dit system.
Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Alternativ Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-mqrt-dll.html

Fjernelses guides i andre sprog


Filer
Software
Sammenlign