Hvad er lsm.exe? Bør jeg fjerne den?

Af Linas Kiguolis - -

lsm.exe er en eksekverbar fil, der hører til Local Session Manager service. Den kan findes i Microsoft Windows Vista og Windows 7 OS og er typisk placeret i mappen C: \ Windows \ System32. Hvis du har bemærket lsm.exe på andre OS, bør du ikke spilde tiden og scanne din computer med velrenommeret anti-spyware. Dette vil hjælpe dig med at kontrollere denne fil, finde ud af, om den er virkelig skadelig, fjerne den med alle dens komponenter. Men i de fleste tilfælde betragtes lsm.exe som et legitimt Windows-komponent og en kerne-Windows fil, der er ansvarlig for login-sessioner til PC og lignende aktiviteter. Det er derfor vi ikke anbefaler at fjerne den.

FARE!

Enhver malware kan navngives et eller andet, så lsm.exe kan også bruges til at skjule, at din computer er inficeret. Hvis denne fil ikke er placeret i mappen C: \ Windows \ System32, kan den være involveret i ondsindede aktiviteter. I dette tilfælde foreslår vi at tjekke lsm.exe med RegCure Pro.

Dom - Status af filen:
kræves diagnose
Råd: Hvis din computer virker træg, eller du lider af uønskede reklamer og omdirigeringer til ukendte hjemmesider, kan vi varmt anbefale dig at scanne den med et velrenommeret anti-spyware program. Lav nogle GRATIS scanningstests og kontrollér systemet for uønskede programmer, der kan være ansvarlige for disse problemer.
Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug
Gør det nu!
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne infektionen ved at benytte Reimage, Send et spørgsmål til vores supportteam og angiv så mange detaljer som muligt
Reimage er et anbefalet værktøj til at scanne dit system for eventuelle trusler og dårlig software. Prøveversionen af ​​produktet vil finde skadelige programmer i dit system.
Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Alternativ Software
Malwarebytes
Malwarebytes

Om skaberen

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-lsm-exe.html

Fjernelses guides i andre sprog


Filer
Software
Sammenlign