Hvad er lsass.exe? Bør jeg fjerne den?

lsass.exe

Isass.exe er den Lokale Sikkerheds Autoritet Service af Microsoft Inc, som er ansvarlig for sikkerhedspolitik styrkning og håndtere andre Windows Sikkerheds Mekanismer. Lsass.exe verificere også identifikationen af en bruger når han logger på en computer og generer den proces ansvarlig for hans autentificering når Winlogon service bliver brugt. Lsass.exe er den proces der normalt styrer i systemet gennem dens evne til at skabe adgangs tokens.

Noter at Isass.exe er en legitim fil som er vital for systemet og skal bruges for PC’s normale funktionalitet. Den er lokalisert inde i “C:\WINDOWS\SYSTEM32\” og kan ikke sluttes via joblisten.

Isass.exe er en system proces, og er en sikker fil som ikke er nogen trussel.

ADVARSEL!!!

Nogle parasiter, for eksempel sasser ormen, bruger lsass.exe filnavn til at bedrage brugeren ved at skjule dens processor under navnet af denne fil. Lsass.exe filnavn er brugt af OnTarget, Pexmor, Rontokbro, Satiloler, Crutle, Wowcraft og andre varianter af disse malware parasiter. Så du kan have en virus som kør i baggrunden med samme proces navn og som stille og roligt arbejder i baggrunden og gør skadelige aktioner. For at tjekke din PC, kør en fuld system skanning med en anerkendt anti-malware program. Vi anbefaler brug af STOPzilla og SpyHunter.

Dom - Status af filen:
kræves diagnose
Råd: Hvis din computer virker træg, eller du lider af uønskede reklamer og omdirigeringer til ukendte hjemmesider, kan vi varmt anbefale dig at scanne den med et velrenommeret anti-spyware program. Lav nogle GRATIS scanningstests og kontrollér systemet for uønskede programmer, der kan være ansvarlige for disse problemer.
Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug
Gør det nu!
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne infektionen ved at benytte Reimage, Send et spørgsmål til vores supportteam og angiv så mange detaljer som muligt
Reimage er et anbefalet værktøj til at scanne dit system for eventuelle trusler og dårlig software. Prøveversionen af ​​produktet vil finde skadelige programmer i dit system.
Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Alternativ Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-lsass-exe.html

Fjernelses guides i andre sprog


Filer
Software
Sammenlign