sværhedsgrad skala:  
  (95/100)

Fjern Locker virus

12

Hvad er Locker virus?

Locker virus (kan også findes som Locker v1.7, Locker V2.16, Locker v2.60, Locker v3.5.3, Locker v.3.49 og Locker V5.52) er en alvorligt farlig cyber trussel, der fungerer som navnet antyder. Når den infiltrerer sin mål-computer, kontrollerer den systemet for forudbestemte filer og “låser” dem. Hertil kommer, at når man forsøger at åbne en af disse filer, viser den en advarsel, der anmoder om at foretage en betaling, til gengæld for den specifikke dekrypteringsnøgle. Typisk er det nødvendigt, når man forsøger at fjerne blokeringen af disse kompromitterede filer og få mulighed for, at benytte dem igen. Locker tilhører “ransomware” eller kategorien “krypto-ransomware”, hvilket betyder, at den forsøger at presse folk til at betale en løsesum. Faktisk er det ikke særligt svært at gøre dette, da Locker, før den beder om at man betaler en løsesum på 0,1 BTC (Bitcoins), krypterer hver af disse populære filer:

3fr, .accdb, .ai, .arw, .bay, .cdr, .cer, .cr2, .crt, .crw, .dbf, .dcr, .der, .dng, .doc, .docm, .docx, .dwg, .dxf, .dxg, .eps, .erf, .indd, .jpe, .jpg, .kdc, .mdb, .mdf, .mef, .mrw, .nef, .nrw, .odb, .odm, .odp, .ods, .odt, .orf, .p12, .p7b, .p7c, .pdd, .pef, .pem, .pfx, .ppt, .pptm, .pptx, .psd, .pst, .ptx, .r3d, .raf, .raw, .rtf, .rw2, .rwl, .srf, .srw, .wb2, .wpd, .wps, .xlk, .xls, .xlsb, .xlsm, .xlsx

Som du kan se, kan denne trussel let føre dig til tab af hvert af dine billeder, musikfiler, kunst-filer og andre dokumenter. For at få mulighed for at dekryptere disse filer, skal du foretage den krævede betaling inden for 72 timer. Hvis offeret ikke betaler løsesummen, hæver Locker ransomware den til 1,0 BTC.

Hvad kan der gøres, når man beskæftiger sig med sådanne problemer? Først og fremmest bør du fjerne Locker virus fra systemet, før det lykkes den, at kryptere flere af dine filer. Derudover bør du kigge efter ekstra kopier af dine blokerede filer. Hvis du stadig ikke ved, hvordan kan du lave sikkerhedskopier af dine vigtige filer, bør du tjekke dette indlæg: Hvorfor har jeg brug for backup, og hvilke muligheder har jeg for det? Hvis du ikke har sikkerhedskopier, kan du også prøve at benytte disse værktøjer: R-Studio, PhotoRec. Desværre betyder det, hvis disse programmer ikke virker for dig, at dine filer er tabte.

Til fjernelse af Locker virus anbefales SpyHunter, der har vist gode resultater, når den beskæftiger sig med denne ransomware.

Hvordan kan Locker virus inficere min computer?

Der er masser af lignende ransomwares, der spredes rundt i skrivende stund, herunder den berømte Cryptolocker, CTB locker, Cryptobot, Cryptographic Locker og lignende. De er alle afhængige af tilsvarende distributionsmetoder, der er blevet benyttet af masser af andre vira, såsom rogue anti-spywares, trojanske heste og andre trusler. Hvis du vil undgå hver af dem, er den vigtigste ting, du skal huske, at de er blevet aktivt fremmet ved hjælp af spam. Spam er uønskede e-mails, der enten er fyldte med inficerede, vedhæftede filer eller ondsindede links. Når de søger at narre folk til at klikke på disse links eller downloade disse ondsindede vedhæftede filer til deres computere, rapporterer de om vanskelige ting, såsom manglende betalinger, advarsler fra statslige myndigheder og lignende opfundne ting, som folk normalt er bange for. Fald venligst ikke for sådanne meddelelser, og kontrollér altid afsender og brødtekst. Hvis den er fyldt med tastefejl eller grammatiske fejl, er der stor sandsynlighed for, at den er falsk. Desuden kan Locker virus også infiltrere din pc efter at have klikket på en vildledende pop-up annonce, der afbryder dig under din browsing. Hold dig venligst væk fra hver annonce, der rapporterer om manglende opdateringer, herunder Java, Flash Player og lignende.

Hvordan fjerner jeg Locker virus?

Hvis du er et af Locker ransomwares ofre, bør du ikke spilde tiden og fjerne den fra computeren. Til dette kan du benytte disse programmer: SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware.

Hvis du vil gendanne forbindelsen til dine filer, bør du prøve at bruge deres backups eller, hvis du ikke har dem, så prøv at køre et af disse fil gendannelsesværktøjer, som R-Studio eller PhotoRec. Desuden har Kaspersky Lab også fremlagt et værktøj til dekryptering af krypterede filer, så du bør også prøve Kaspesky Ransomware Decryptor. Betal venligst ikke den løsesum, da dette ikke garanterer, at du vil modtage den nøgle, der kræves til dekryptering af dine filer.

Vi anbefaler stærkt, at tænke på forebyggelse af sådanne infektioner som Locker. Til dette, kan du benytte tidligere nævnte programmer. Derudover, så glem ikke at tænke på dine filers immunitet og backup. Til dette kan du benytte USB eksterne harddiske, cd’er, dvd’er, eller blot stole på online backup, såsom Google Drive, Dropbox, Flickr og andre løsninger. Mere information om sikkerhedskopier kan findes i dette indlæg: Hvorfor har jeg brug for backup og hvilke muligheder har jeg for det?

Automatisk Locker virus fjernelse

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Locker virus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Fjernelse af Locker virus Tilfredsheds
Garanti
Download
Fjernelse af Locker virus
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
SpyHunter anbefales til, at afinstallere Locker virus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere Locker virus. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af Locker virus (2015-06-27)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af Locker virus (2015-06-27)
Locker virus snapshot
Locker virus snapshot

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook