sværhedsgrad skala:  
  (72/100)

Live Security Platinum. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

| Type: Stjæle programmer

Live Security Platinum er en slyngel sikkerheds produkt fra Winwebsec familien. Det er lige nu den mest aktive malware familie på nettet. Distributions modellen brugt til at fremfører denne slyngel anti-spyware program har ikke ændret sig igennem de sidste par måneder: spam emails, hacket hjemmesider og falsk online virus scannere. Spam på populære sociale netværk kan også sprede det, selvom de gør alt for at undgå spam, eksisterer det stadig.

Symptomer af Live Security Platinum infektionen

Når Live-Security Platinum falske program bliver aktiv eller trojan dråber core filer af denne malware på den inficerede computer, det ændrer operativsystemet ved at skabe nye regsitry poster, der blokerer legitime antivirus-software, og også dråber falske filer, der senere vil blive detekteret ondskabsfuld. Dette slyngel program kan også afsløre sikre systemfiler som er skadeligt, så skal du ikke slette nogen af ​​de rapporterede filer manuelt. Mens slyngel anti-spyware kører, vil din computer blive langsommere og begynde at vise flere system scannere og sikkerhedsadvarsler, der anfører, at der har været adskillige vira og spyware opdaget på systemet. Eksempel på Live-Security Platinum pop up advarsler:

Live Security Platinum Warning
Live Security Platinum has found viruses at your system.
We highly recommend to get license for Live Security Scanner to remove harmful software now.

Annoncerer om disse vira, Levende Security Platinum planlægger at sælge sin kommercielle version. Live-Security Platinum kan også bruge browser kapring til at gennemføre vellykkede omadresseringer til sine ondsindede websteder. Der kan folk ikke kun købe en helt ubrugelig og farlig anvendelse, men også give de svindlere deres kreditkortoplysninger.

Ligesom de falske scannings resultater, er disse sikkerhedsadvarsler bare endnu trick bliver brugt for at få dig til at betale for falske software. Du bør ikke købe dette falske program, fjern Live Security Platinum efter opdagelsen.

Sådan fjerner du Live Security Platinum

Som du kan se, Live Security Platinum er intet mere end et snydenummer. Hvis du allerede har købt Live Security Platinum, så råder vi dig til at kontakte dit kreditkortfirma og træk det tilbage hvis muligt. Derefter skal du slippe af med dette slyngel anti-spyware program fra din computer så hurtigt som muligt. Vi råder dig stærkt til at scanne din PC med mindst et legitimt og godt anti-spyware program, såsom STOPzilla eller SpyHunter fordi manuel fjernelses processen kræver meget kendskab til systemarkitektur.

Essentiele trin:

1. Download SpyHunter. Dette program har en gratis dræber af malware processer. Den er designet til at køre selv hvis den bliver blockeret. Prøv at ændrer dens navn fra .com til .exe eller omvendt.

2. Register Live Security Platinum. Vi giver dig en gratis kode til brug af dette, for at snyde programmet: 64C665BE-4DE7-423B-A6B6-BC0172B25DF2. Denne kode vil få det til at ligne du har købt det.

3. Dræb den farlige proces og slet Live Security Platinum med en opgraderet version af SpyHunter.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Live Security Platinum snapshot
Live Security Platinum snapshot
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-live-security-platinum.html

Fjernelses guides i andre sprog