sværhedsgrad skala:  
  (77/100)

KMSPico virus. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Ugnius Kiguolis - -   KMSPico | Type: Malware

Hvordan virker KMSPico virus?

KMSPico virus

Selvom mange computerbrugere søger efter et gratis KMSPico download-link, vil vi råde dig til ikke at gøre dette. KMSPico er et meget farligt redskab, der er kendt som en aktivator til Windows. Det er ikke relateret til Microsoft, og det er et ulovligt værktøj, som kan forurene din computer med ondsindede virusser. I sig selv er det ikke skadeligt, og de fleste hjemmesider, der giver dets download-link er upålidelige og søger at sprede malware. Men der er ikke mere at forvente fra websteder, der præsenterer et ulovligt program.

Som vi allerede har nævnt, kan KMSPico aktivator hente i alvorlige computervirusser til din computer, da cyberkriminelle ved, at mange computerbrugere forsøger at få god computesoftware gratis. Det er ikke en prisværdig adfærd; dog søger cyberkriminelle at udnytte de brugere, der ønsker at anskaffe sig betalt software gratis.

Derfor inficere de de mest efterspurgte computerprogrammer med skadelige komponenter, såsom trojans eller orme, eller mindre skadelige trusler som adware. Det er blevet bemærket, at KMSPico virus ofte fremmer adware-programmer, og det er derfor nogle sikkerhedseksperter navngiver dette farlige program som KMSPico adware. Men det er ikke den rigtige kategorisering for dette program.

KMSPico virus

Vi vil gerne opfordre dig til IKKE at downloade og bruge sådanne ulovlige redskaber. Det er bestemt ikke et sikkert værktøj. Desuden kan du aldrig vide, hvilke ekstra funktioner det har. Hvis du ønsker at bruge en fuld, sikker og lovlig version af Windows, så bør du købe den officielle licensnøgle fra Microsoft.

Et andet mistænkeligt faktum om KMSPico er, at det anmoder om at deaktivere alle aktive sikkerhedsprogrammer på computeren, for at lade det komme ind. Tilsyneladende er dette et tegn på, at dette program kan forårsage potentielle sikkerhedsproblemer.

Hvis du har installeret dette ulovlige program, så anbefaler vi på det kraftigste at du tjekker din computer med et anti-malware program som Reimage for at se, om du har installeret nogen ondsindede programmer sammen med KMSPico zip. Husk, at de fleste ondsindede programmer normalt ikke afslører deres eksistens så hurtigt. De kan indsamle følsomme oplysninger om dig i lang tid eller pludselig slå til ved at downloade yderligere malware på din computer.

Hvordan kan KMSPico malware bringe andre programmer til din pc?

Som vi allerede har nævnt, formodes KMSPico crack at være sikkert i sig selv. Mange computerbrugere klager dog over, at KMSPico ikke virker, eller at de har lagt mærke til nogle andre mistænkelige hændelser efter at have hentet det. Det er ret let at forklare, hvorfor brugerne begynder at se sådanne fænomener.

Problemet er, at udviklerne af skadelige eller potentielt uønskede programmer har tendens til at bruge software bundlingteknikken, som hjælper dem med at sprede deres lyssky produkter sammen med anden gratis software. I dette tilfælde kan KMSPico installationssetup introducere dig for andre programmer, som du kan downloade og installere samtidig med KMSPico. Vær forsigtig, da disse yderligere komponenter kan være ondsindede og gøre skade på dit computersystem! Det er overflødigt at sige, at pålideligheden af programmer, der bliver foreslået af en ulovlig software er yderst tvivlsom.

KMSPico fjernelsesinstruktioner

KMSPico virus er meget upålidelig; selvom du kan fjerne den manuelt, kan du aldrig vide, om du har installeret noget malware sammen med den eller ej. Derfor anbefaler vi dig at scanne din pc med et stærkt anti-malwareværktøj som Reimage og fjerne alle kritiske programmer og filer automatisk. Det er den nemmeste og hurtigste måde at rense din computer for trusler og potentielt uønskede programmer på. Hvis du bare ønsker at fjerne KMSPico, skal du slette følgende filer og mapper fra din computer:

 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

Yderligere filer og mapper, der skal fjernes:

Slet AutoPixo.exe, installAll.cmd, Access_KMS_Client.OOB.xrm-ms og Access_KMS_Client.PL.xrm-ms og andre resterende filer fra KMSPico mappen i C:\Program Files. Gå også til Startmenuen > Programmer og slet KMSPico mappen derfra.

Vi anbefaler også, at du omhyggeligt inspicerer Windows Registry og fjerner alle nøgler, der er relateret til dette program. Denne opgave er ganske udfordrende og vi vil ikke anbefale dig at lave eventuelle justeringer i Windows-registreringsdatabasen, medmindre du er en erfaren computerbruger. Ellers kan du slette nogle vigtige filer og korrumpere anden software.

Du kan fjerne KMSPico automatisk ved hjælp af et af disse programmer: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes. Vi anbefaler disse applikationer fordi de nemt kan slette potentielt uønskede programmer og virusser med alle deres filer og poster i registreringsdatabasen, der er relaterede til dem

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne KMSPico virus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne infektionen ved at benytte Reimage, Send et spørgsmål til vores supportteam og angiv så mange detaljer som muligt
Reimage anbefales til, at afinstallere KMSPico virus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Alternativ Software
Malwarebytes
Alternativ Software
Malwarebytes
KMSPico virus snapshot
KMSPico virus snapshot

Manuel KMSPico virus fjernelsesguide:

Fjern KMSPico fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér KMSPico og relaterede programmer
  Se her efter KMSPico eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Om skaberen

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-kmspico-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog