sværhedsgrad skala:  
  (77/100)

KMSPico virus. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Ugnius Kiguolis - -   KMSPico | Type: Malware

Hvordan virker KMSPico virus?

KMSPico virus

Selvom mange computerbrugere søger efter et gratis KMSPico download-link, vil vi råde dig til ikke at gøre dette. KMSPico er et meget farligt redskab, der er kendt som en aktivator til Windows. Det er ikke relateret til Microsoft, og det er et ulovligt værktøj, som kan forurene din computer med ondsindede virusser. I sig selv er det ikke skadeligt, og de fleste hjemmesider, der giver dets download-link er upålidelige og søger at sprede malware. Men der er ikke mere at forvente fra websteder, der præsenterer et ulovligt program.

Som vi allerede har nævnt, kan KMSPico aktivator hente i alvorlige computervirusser til din computer, da cyberkriminelle ved, at mange computerbrugere forsøger at få god computesoftware gratis. Det er ikke en prisværdig adfærd; dog søger cyberkriminelle at udnytte de brugere, der ønsker at anskaffe sig betalt software gratis.

Derfor inficere de de mest efterspurgte computerprogrammer med skadelige komponenter, såsom trojans eller orme, eller mindre skadelige trusler som adware. Det er blevet bemærket, at KMSPico virus ofte fremmer adware-programmer, og det er derfor nogle sikkerhedseksperter navngiver dette farlige program som KMSPico adware. Men det er ikke den rigtige kategorisering for dette program.

Vi vil gerne opfordre dig til IKKE at downloade og bruge sådanne ulovlige redskaber. Det er bestemt ikke et sikkert værktøj. Desuden kan du aldrig vide, hvilke ekstra funktioner det har. Hvis du ønsker at bruge en fuld, sikker og lovlig version af Windows, så bør du købe den officielle licensnøgle fra Microsoft.

Et andet mistænkeligt faktum om KMSPico er, at det anmoder om at deaktivere alle aktive sikkerhedsprogrammer på computeren, for at lade det komme ind. Tilsyneladende er dette et tegn på, at dette program kan forårsage potentielle sikkerhedsproblemer.

Hvis du har installeret dette ulovlige program, så anbefaler vi på det kraftigste at du tjekker din computer med et anti-malware program som Reimage for at se, om du har installeret nogen ondsindede programmer sammen med KMSPico zip. Husk, at de fleste ondsindede programmer normalt ikke afslører deres eksistens så hurtigt. De kan indsamle følsomme oplysninger om dig i lang tid eller pludselig slå til ved at downloade yderligere malware på din computer.

Hvordan kan KMSPico malware bringe andre programmer til din pc?

Som vi allerede har nævnt, formodes KMSPico crack at være sikkert i sig selv. Mange computerbrugere klager dog over, at KMSPico ikke virker, eller at de har lagt mærke til nogle andre mistænkelige hændelser efter at have hentet det. Det er ret let at forklare, hvorfor brugerne begynder at se sådanne fænomener.

Problemet er, at udviklerne af skadelige eller potentielt uønskede programmer har tendens til at bruge software bundlingteknikken, som hjælper dem med at sprede deres lyssky produkter sammen med anden gratis software. I dette tilfælde kan KMSPico installationssetup introducere dig for andre programmer, som du kan downloade og installere samtidig med KMSPico. Vær forsigtig, da disse yderligere komponenter kan være ondsindede og gøre skade på dit computersystem! Det er overflødigt at sige, at pålideligheden af programmer, der bliver foreslået af en ulovlig software er yderst tvivlsom.

KMSPico fjernelsesinstruktioner

KMSPico virus er meget upålidelig; selvom du kan fjerne den manuelt, kan du aldrig vide, om du har installeret noget malware sammen med den eller ej. Derfor anbefaler vi dig at scanne din pc med et stærkt anti-malwareværktøj som Reimage og fjerne alle kritiske programmer og filer automatisk. Det er den nemmeste og hurtigste måde at rense din computer for trusler og potentielt uønskede programmer på. Hvis du bare ønsker at fjerne KMSPico, skal du slette følgende filer og mapper fra din computer:

 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

Yderligere filer og mapper, der skal fjernes:

Slet AutoPixo.exe, installAll.cmd, Access_KMS_Client.OOB.xrm-ms og Access_KMS_Client.PL.xrm-ms og andre resterende filer fra KMSPico mappen i C:\Program Files. Gå også til Startmenuen > Programmer og slet KMSPico mappen derfra.

Vi anbefaler også, at du omhyggeligt inspicerer Windows Registry og fjerner alle nøgler, der er relateret til dette program. Denne opgave er ganske udfordrende og vi vil ikke anbefale dig at lave eventuelle justeringer i Windows-registreringsdatabasen, medmindre du er en erfaren computerbruger. Ellers kan du slette nogle vigtige filer og korrumpere anden software.

Du kan fjerne KMSPico automatisk ved hjælp af et af disse programmer: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security. Vi anbefaler disse applikationer fordi de nemt kan slette potentielt uønskede programmer og virusser med alle deres filer og poster i registreringsdatabasen, der er relaterede til dem

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne KMSPico virus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne infektionen ved at benytte Reimage, Send et spørgsmål til vores supportteam og angiv så mange detaljer som muligt
Reimage anbefales til, at afinstallere KMSPico virus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Alternativ Software
Plumbytes Anti-Malware
Vi har testet Plumbytes Anti-Malware's effektivitet ved fjernelse af KMSPico virus (2017-07-28)
Malwarebytes
Vi har testet Malwarebytes's effektivitet ved fjernelse af KMSPico virus (2017-07-28)
Hitman Pro
Vi har testet Hitman Pro's effektivitet ved fjernelse af KMSPico virus (2017-07-28)
Malwarebytes
Vi har testet Malwarebytes's effektivitet ved fjernelse af KMSPico virus (2017-07-28)
KMSPico virus snapshot
KMSPico virus snapshot

Manuel KMSPico virus fjernelsesguide:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern KMSPico fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér KMSPico og relaterede programmer
  Se her efter KMSPico eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern KMSPico fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter KMSPico eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern KMSPico fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter KMSPico og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte KMSPico fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern KMSPico virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal KMSPico fjernes fra din Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern KMSPico fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her KMSPico og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut KMSPico fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern KMSPico fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her KMSPico og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre KMSPico fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern KMSPico fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter KMSPico eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre KMSPico fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Om skaberen

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-kmspico-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog