sværhedsgrad skala:  
  (98/100)

Fjern Joker_lucker@aol.com.wallet virus (Virus Fjernelsesinstruktioner) - Gratis Instruktioner

Af Olivia Morelli - - | Type: Ransomware

Mål for Joker_lucker@aol.com.wallet virus

Joker_lucker@aol.com.wallet virus er den nyeste Dharma ransomware variation, også kendt som den ikke-krypterbare CrySiS remake. Denne virus er programmeret til at scanne systemmapper og rode med filer, der findes i dem. For at gennemføre dette anvender Joker_lucker@aol.com.wallet ransomware en stærk AES + RSA-krypteringsmetode, som låser filer sikkert på offerets computer. Under denne proces tilføjer virussen enten den ene eller den anden filtype til de krypterede filer:

 • Joker_lucker@aol.com.wallet;
 • Joker_lucker@aol.com.dharma.

Den værste del er, at .dharma og .wallet-filerne ikke kan åbnes uden en særlig dekrypteringsnøgle, der oprettes efter datakrypteringen og bliver sendt til kriminelle Command & Control-servere. Der er ingen måde at få denne dekrypteringsnøgle på, uden kriminel intervention, men disse svindlere er ikke villige til at give dette gratis. Derfor udskifter virussen skrivebordsbaggrunden med et billede, der informerer offeret om, at kontakte de kriminelle via Joker_lucker@aol.com (i nogle tilfælde – lavandos@dr.com) for at få oplysninger om, hvordan man får fat i decrypteringsnøglen. Der er ingen tvivl om, hvad de cyberkriminelle vil have, at ofrene skal gøre. På samme måde som størstedelen af ransomware-virusser og alle CrySiS-varianter, vil de have ofrene til at købe Bitcoins via websteder som LocalBitcoin eller CoinCafe og overføre dem til en leveret Bitcoin-wallet-adresse. Senere beordrer de kriminelle deres ofre til at sende dem en anden e-mail med oplysninger om transaktioner. Antallet af transaktioner skal være et bevis på løsepengebetalingen, og derefter skal de kriminelle give Joker_lucker@aol.com virusdecryptoren. Men situationen kan gå galte, og du kan miste dine penge, ligesom du mistede dine filer. Det er ligegyldigt, hvad disse svindlere lover dig – du kan ikke gøre noget imod dem, og hvis de så beslutter sig for at ignorere dig, betyder det, at du aldrig får dine filer tilbage. At betale løsepenge er altså ikke risikoen værd, så vi anbefaler ikke at gøre dette. Desuden skal du huske på, at du kan gendanne filer ved hjælp af data backups, så fjern kun Joker_lucker@aol.com virus ved hjælp af anti-malware værktøjer, som Reimage Reimage Cleaner Intego og sæt derefter sikkerhedskopieringsdrevet i computeren.

Filthy Joker_lucker@aol.com ransomware virus

Hvornår forurenede denne CrySiS-variant dit system?

Crysis ransomware distribueres hovedsageligt via ondsindede spamkampagner. Du skal passe på e-mails, der kommer fra ukendte personer, og aldrig åbne deres vedhæftede filer eller stort set alle links, der er inkluderet i meddelelsen. Nogle gange er det svært at genkende sådanne phishing-meddelelser, fordi de er professionelt designet til at se overbevisende ud. Svindlere har tendens til at foregive, at de skriver fra kendte virksomheder som Amazon, eBay, PayPal eller nogle sundhedsorganisationer. Disse svindlere lader endda som om at de leverer medicinske testresultater, hvoraf det fremgår, at offeret er blevet diagnosticeret med kræft. Selvfølgelig kan man blive chokerede og skynde sig med at åbne falske medicinske rapporter, der føjes til sådanne emails. Du ved hvad det næste trin er – en vedhæftet fil er ikke et rigtigt dokument, fordi det er en ondsindet fil, der indeholder ransomware. Åbning af en sådan fil fører til katastrofale konsekvenser, så stol ikke på ukendte afsendere, og undersøg ikke links og vedhæftede filer i emails, de sender til dig!

Den hurtigste måde at fjerne Joker_lucker@aol.com.wallet filudvidelsesvirus på

Hvis dine filer er låst med denne ondsindede virus, er der ikke meget, du kan gøre ved det. Filerne kan genoprettes fuldt ud fra en backup, og hvis du ikke har det, må vi skuffe dig ved at sige, at det er umuligt at gendanne dem på nogen anden måde. Derfor bør du fjerne Joker_lucker@aol.com.wallet virus så hurtigt som muligt og tage forebyggende foranstaltninger for at sikre, at du aldrig ender i en sådan uønsket situation i fremtiden. Disse retningslinjer for bortskaffelse af Joker_lucker@aol.com.wallet vil guide dig gennem malware-fjernelsesprocessen.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuel Joker_lucker@aol.com.wallet virus fjernelsesguide:

Fjern Joker_lucker@aol.com.wallet ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Joker_lucker@aol.com.wallet

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent Reimage Reimage Cleaner Intego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Joker_lucker@aol.com.wallet fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Joker_lucker@aol.com.wallet ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Joker_lucker@aol.com.wallet. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med Reimage Reimage Cleaner Intego og sørg for, at Joker_lucker@aol.com.wallet fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Joker_lucker@aol.com.wallet fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis du har fundet joker_lucker@aol.com.wallet filudvidelser på alle dine filer, og hvis billedet på skrivebordet siger, at du skal skrive til joker_lucker@aol.com for at dekryptere dine filer, betyder det at din computer er blevet kritisk påvirket. Vi råder dig til at fjerne virussen så hurtigt som muligt, og derefter se, om du har en sikkerhedskopi. Hvis du ikke har det, kan disse tip hjælpe dig med at gendanne dine filer.

Hvis dine filer er krypteret af Joker_lucker@aol.com.wallet, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Kør Data Recovery Pro

Data Recovery Pro er praktisk, når det kommer til genoprettelse af beskadigede/slettede filer. Du bør prøve dette værktøj på filer, der er krypteret af denne ransomware-virus.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af Joker_lucker@aol.com.wallet ransomware;
 • Gendan dem.

Windows Previous Versions

Hvis du eller dine pårørende har slået systemgendannelsestilstand til, kan du gendanne enkelte filer ved hjælp af Windows Previous Copies. Det er en fordelagtig funktion, der kan hjælpe dig med at gendanne filerne én for én, men ikke alle på én gang. For at gendanne flere filer skal du bruge mere tid.

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Joker_lucker@aol.com.wallet og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-joker_luckeraol-com-wallet-ransomware-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog


Din mening angående Joker_lucker@aol.com.wallet ransomware virus