sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjern Istartpageing.com hijack

12

Hvilken kategori af programmer tilhører Istartpageing.com?

Istartpageing.com er blevet føjet til kategorien “browser hijacker”, fordi den kan invadere din computer lige efter du installere en anden software fra internettet gratis. Faktisk har vores sikkerhedsteam undersøgt denne app grundigt, og fundet en tilstrækkelig mængde af information, som manifesterer, hvorfor dette program bør fjernes fra computeren så hurtigt som muligt. Selvom det er fremmes som en troværdig søgeside, der formodes at returnere de bedste resultater fra de førende søgemaskiner (Google, Bing, Yahoo), bør du aldrig stole sådanne løfter. I virkeligheden er denne søgemaskine en browser hijacker, der kan give sponsorerede søgeresultater, for at få dig til at besøge forudbestemte hjemmesider. Hvis du vil undgå dem, bør du holde dig væk fra Istartpageing.com virus!

Normalt spredes Istartpageing.com via gratis downloads, såsom medieafspillere, PDF creators, download managers, og så videre. Når den er installeret på systemet, begynder denne hijacker, at fremme affilierede websteder ved, at få folk til at besøge forudbestemte domæner. Dette er grunden til, at den kan vise sig i stedet for din startside, standardsøgemaskine, og nye fane i Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Lige efter dette, kan Istartpageing.com virus begynde at give dig forudbestemte søgeresultater, der er fyldte med sponsorerede links og reklamer. Husk, at udviklerne af denne hijacker er betalt for, at skabe trafik fra besøgende til tredjepartswebsteder og øge deres siderang.

Desværre kan Istartpageing.com omdirigeringer, føre dig til forskellige problemer. Det værste af dem er naturligvis omadresseringer til tvivlsomme websteder, der søger at forårsage virus eller malware infiltration. Det er derfor, vi stærkt anbefaler ikke at benytte denne søgemaskine, og klikke på dens søgeresultater. Derudover risikerer du, ved at have denne hijacker installeret, at videregive oplysninger, der opbevares på din computer, til mistænkelige tredjeparter. Den kan installere tracking cookies på hver af din webbrowsere, og kontinuerligt akkumulerer personligt ikke-identificerbare oplysninger om dig og dine vaner. Så snart Istartpageing.com erstatter din standard startside og søgemaskine, anbefales det derfor at nulstille ændringerne, ved at fjerne denne hijacker helt fra systemet. For at gøre dette anbefaler vi, at benytte SpyHunter eller et andet pålideligt anti-spyware værktøj.

an example of the main page that belongs to Istartpageing.com browser hijacker

Hvordan infiltrerer browser hijackers computere?

Selvom Istartpageing kan synes ægte ved det første øjekast, bør du huske på, at de fleste af de hjemmesider, som den fremmer, har kommercielle formål, mens nogle af dem endda kan søge at inficere dit system med virus. Desuden kan den forårsage forskellige slowdowns og svække pc’ens sikkerhed. Hvis du ønsker at beskytte din computer mod sådanne og lignende trusler, skal du stoppe med at tro, at alle gratis programmer er pålidelige.

Hvordan kan Istartpageing.com hijacke din computer? Svaret er meget enkelt. Den kan gøre dette via gratis downloads, der har dette program tilføjet som en gratis tilføjelse. Vær opmærksom på, at software-pakker kan føjes til sådanne populære hjemmesider som download.com, soft32.com, softonic.com, cnet.com, og så videre. Derfor, når du vælger en freeware, som du ønsker at installere, så tjek den før du gør dette. Læs dens EULA, Privacy Policy, og andre tilgængelige oplysninger. Efter dette, bør du vælge en Avanceret/Brugerdefineret installationsmetode, og fjerne markeringen af felter der hævder, at du accepterer at indstille Istartpageing.com som din standard startside/søgemaskine.

At ordne computeren efter infiltration fra Istartpageing.com virus:

I tilfælde af, at omadresseringer til Istartpageing.com allerede er dukket op på din webbrowser (IE, Mozilla eller Google Chrome), bør du fjerne den, før den begynder at forårsage mistænkelige omdirigeringer og andre ubehageligheder. Her er yderligere aktiviteter, der kan være forårsaget af denne browser hijacker:

 • En enorm mængde af kommercielle meddelelser, såsom Istartpageing annoncer, in-text links, bannerannoncer og lignende tilbud;
 • Ændrede søgeresultater, der intet har at gøre med de rigtige;
 • Sporing af din browsing aktivitet. Denne søgemaskine indsamler ikke personligt identificerbare oplysninger.

Hvis du ønsker at beskytte dig selv fra disse og yderligere problemer, skal du benytte en guide nedenfor og slippe af med Istartpageing virus. Vi anbefaler vores brugere, at vælge en automatisk fjernelsesmetode, da dette er med til at sikre, at alle mistænkelige komponenter bliver fjernet fra systemet.

Du kan fjerne Istartpageing.com automatisk ved hjælp af et af disse programmer: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Vi anbefaler disse applikationer fordi de nemt kan slette potentielt uønskede programmer og virusser med alle deres filer og poster i registreringsdatabasen, der er relaterede til dem

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Istartpageing.com hijack acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere Istartpageing.com hijack. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere Istartpageing.com hijack. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af Istartpageing.com hijack (2015-11-22)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af Istartpageing.com hijack (2015-11-22)
Istartpageing.com hijack snapshot
Istartpageing.com hijack snapshot
Hurtig menu: Manuel Istartpageing.com hijacker fjernelsesguide
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Istartpageing.com fra Windows 7 / Vista / XP systemer

 • Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs).

Fjern Istartpageing.com fra Windows 10 / Windows 8 systemer

 • Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program.
Afinstallér Istartpageing.com og relaterede programmer
 • Se her efter Istartpageing.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 • Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer
Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall' Fjern Istartpageing.com fra Windows genveje
 • Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties.
Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 • Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus
Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Istartpageing.com fra Mac OS X systemet

Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications.

Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.

Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Istartpageing.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash.

Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Istartpageing.com fra Internet Explorer (IE)

Fjern farlige tilføjelser
 • Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons.
Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 • Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Istartpageing.com og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable.
Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable' Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
 • Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 • Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne.
Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne Nulstil Internet Explorer
 • Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 • Vælg her Reset
 • Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Istartpageing.com fjernelse.
Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Istartpageing.com fra Mozilla Firefox (FF)

Fjern farlige udvidelser
 • Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions.
Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 • Vælg her Istartpageing.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster
Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
 • Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 • Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 • Klik på OK for at gemme disse ændringer.
Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne Nulstil Mozilla Firefox
 • Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information.
Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 • Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Istartpageing.com fjernelse.
Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Istartpageing.com fra Google Chrome

Slet ondsindede plugins
 • Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions.
Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 • Vælg her Istartpageing.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster.
Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
 • Klik på menuen og vælg Settings.
 • Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages.
Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 • Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside.
Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 • Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen.
Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 • Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn.
Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs Nulstil Google Chrome
 • Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 • Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings.
Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 • Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Istartpageing.com fjernelse.
Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Istartpageing.com fra Safari

Fjern farlige udvidelser
 • Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences.
Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 • Vælg her Extensions og se efter Istartpageing.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem.
Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
 • Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 • Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af Istartpageing.com, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden.
Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn. Nulstil Safari
 • Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari....
Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 • Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Istartpageing.com fjernelsesproces.
Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Fuldfør Istartpageing.com hijack fjernelse

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Istartpageing.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook