Hvad er igfxpers.exe? Bør jeg fjerne den?

igfxpers.exe

igfxpers.exe er en legitim non-system proces, som kører automatisk, når computeren starter. Denne fil er normalt installeret som en del af Intel Graphics Media Accelerator Driver, og er ansvarlig for yderligere indstillingsmuligheder for Nvidia grafik-løsninger. igfxpers.exe skal køre på din maskine, hvis du har en bærbar, fordi den skifter dine skærmopløsninger når du bruger en docking station eller ekstern skærm. Men den bruger mange system ressourcer, så hvis du ikke finder igfxpers.exe vigtigt, kan du roligt afslutte den.

DANGER!

Malware skabere bruge navnene på lovlige filer med henblik på at narre brugere, og skjule deres virus. Hvis din igfxpers.exe IKKE ligger i mappen C:\Windows\System32, bør du tjekke din computer med anti-spyware og sørge for, at den er sikker.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage er et anbefalet værktøj til at scanne dit system for eventuelle trusler og dårlig software. Prøveversionen af ​​produktet vil finde skadelige programmer i dit system.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-igfxpers-exe.html

Fjernelses guides i andre sprog


Filer
Software
Sammenlign