Hvad er igfxpers.exe? Bør jeg fjerne den?

igfxpers.exe

igfxpers.exe er en legitim non-system proces, som kører automatisk, når computeren starter. Denne fil er normalt installeret som en del af Intel Graphics Media Accelerator Driver, og er ansvarlig for yderligere indstillingsmuligheder for Nvidia grafik-løsninger. igfxpers.exe skal køre på din maskine, hvis du har en bærbar, fordi den skifter dine skærmopløsninger når du bruger en docking station eller ekstern skærm. Men den bruger mange system ressourcer, så hvis du ikke finder igfxpers.exe vigtigt, kan du roligt afslutte den.

DANGER!

Malware skabere bruge navnene på lovlige filer med henblik på at narre brugere, og skjule deres virus. Hvis din igfxpers.exe IKKE ligger i mappen C:\Windows\System32, bør du tjekke din computer med anti-spyware og sørge for, at den er sikker.

Dom - Status af filen:
kræves diagnose
Råd: Hvis din computer virker træg, eller du lider af uønskede reklamer og omdirigeringer til ukendte hjemmesider, kan vi varmt anbefale dig at scanne den med et velrenommeret anti-spyware program. Lav nogle GRATIS scanningstests og kontrollér systemet for uønskede programmer, der kan være ansvarlige for disse problemer.
Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug
Gør det nu!
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne infektionen ved at benytte Reimage, Send et spørgsmål til vores supportteam og angiv så mange detaljer som muligt
Reimage er et anbefalet værktøj til at scanne dit system for eventuelle trusler og dårlig software. Prøveversionen af ​​produktet vil finde skadelige programmer i dit system.
Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Alternativ Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-igfxpers-exe.html

Fjernelses guides i andre sprog


Filer
Software
Sammenlign