IELowutil.exe file egenskaber

IELowutil.exe

IELowutil.exe er en legitim fil, som kan findes i Windows Vista og nyere OS. Det er relateret til Internet Explorer, der bruger denne fil til bedre at håndtere Low Integrity Level operationer i den. Med andre ord er det nødvendigt for at kontrollere feeds og web slices for opdateringer og lignende aktiviteter. Men der er hundredvis af personer, der rapporterer, at de ikke kan bruge deres computere som normalt på grund af Ielowutil.exe. De rapporterer om at systemet bliver langsomt og sådanne fejlmeddelelser:

This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application’s support team for more information.

Hvis du også lider af dette problem, kan du ordne det ved at følge disse trin:

Gå ind under Internet indstillinger ved at højreklikke på ikonet IE
Gå her til indhold → feeds og web slices → Indstillinger.
Fjern nu markeringen “check automatisk feeds og web slices for opdateringer”.

FARE!

IELowutil.exe kan ikke findes på Windows XP-systemer, så hvis du har bemærket det der, kan det være, at denne fil er farlig. Malware skabere har tendens til at bruge de samme filnavne, når der gives navne til deres ondsindede processer, så de kan skjule deres egne vira. For at kontrollere pålideligheden af ​​IELowutil.exe, bør du scanne pc’en med velrenommeret anti-spyware.

Dom - Status af filen:
kræves diagnose
Udenvirus.dk forskningscenter samler og kontrollerer al information, der er relateret til IELowutil.exe. Vi spørger os selv, 'Kan denne fil være skadelig?', 'Anvendes dette filnavn af malware?' Og lignende. Status for filen er bare vores mening, som er lavet i henhold til vores undersøgelser. DIAGNOSE PÅKRÆVET status betyder, at dette filnavn er relateret til virus. Bemærk, at der er mange farlige filer med de samme navne som sikre filer. Brug nedenstående råd:
råd:
Hvis din computer virker træg, eller du lider af uønskede reklamer og omdirigeringer til ukendte hjemmesider, kan vi varmt anbefale dig at scanne den med et velrenommeret anti-spyware program. Lav nogle GRATIS scanningstests og kontrollér systemet for uønskede programmer, der kan være ansvarlige for disse problemer.
Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug
Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug
Gør det nu!
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Mere end 40.000.000 downloads!
SpyHunter er et anbefalet værktøj til at scanne dit system for eventuelle trusler og dårlig software. Prøveversionen af ​​produktet vil finde skadelige programmer i dit system.

Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Reimage

Fjernelses guides i andre sprogSoftware
Filer
Like os på Facebook