sværhedsgrad skala:  
  (96/100)

Fjern HELP_YOUR_FILES virus

12

Hvad bør jeg vide om HELP_YOUR_FILES virus?

HELP_YOUR_FILES er blot en anden udgivelse fra udviklerne af CryptoWall ransomware. Den er nært beslægtet med CryptoWall 3.0 virus, Cryptowall 4.0 og HELP_DECRYPT virus. Hvis du aldrig har hørt om nogen af disse trusler, bør du vide, at de hører til kategorien ransomware, som betragtes som en af de farligste malware kategorier. Vira, der hører til denne kategori, anvender avancerede teknikker til infiltration af deres mål-computere. Desuden kan de nemt kryptere dine vigtige filer og kræve, at du betaler en løsesum.

Når HELP_YOUR_FILES ransomware forsøger at inficere systemet, præsenterer den sig selv som en legitim vedhæftelse til en e-mail. Den kan præsentere sig selv som en meddelelse fra banken, en faktura og lignende fil, der skal åbnes. Så snart den inficerer computeren, krypterer denne trussel de fleste af dine filer (audio, video, tekst og lignende filer) på forskellige pc-partitioner. Typisk set gør den dette, ved hjælp af RC4 kode. Vør opmærksom på, at HELP_YOUR_FILES virus nemt kan kryptere disse og lignende udvidelser: .txt, .ppt, .jpg, .gif, .pdf, .mp3, .mp4, FLV, .wmv. Når denne virus ændrer disse filer, erstattes deres navne med tilfældige symboler (ysjo96d.9d4, etc.) og begynder, at vise en sådan advarsel på ofrets skærm:

HELP_YOUR_FILES 

Du vil måske bemærke, at hver mappe, der indeholder krypterede filer, indeholder en af disse filer – HELP_YOUR_FILES.PNG, HELP_YOUR_FILES.HTML eller HELP_YOUR_FILES.TXT. Disse filer indeholder oplysninger relateret til dekryptering af krypterede filer. Som du kan se, anmoder denne virus om, at du betaler en 700 $ løsesum via Bitcoins. Brugeren skal betale løsesummen inden den anslåede tid udløber; ellers kan virussen anmode om et fordoblet eller tredoblet beløb. Det er også kendt, at HELP_YOUR_FILES kan blokere redskaber, der kan anvendes til dekryptering af filerne. Desværre vil du ikke være i stand til, at få dine filer tilbage, uden at betale løsesummen. I dette tilfælde bør sikkerhedskopier hjælpe dig. Hvis du har dem, skal du ikke betale løsesummen, da dette ikke kommer til at hjælpe dig. I dette tilfælde bør du fjerne HELP_YOUR_FILES virus fra din computer. Du kan gøre dette ved hjælp af SpyHunter.

Hvordan kan HELP_YOUR_FILES ransomware inficere min computer?

Denne virus spredes for det meste via falske e-mails, så du bør aldrig åbne mails fra ukendte afsendere eller downloade vedhæftede filer fra disse breve. Denne ransomware fungerer som en trojansk hest – den kan sendes til offeret som en “PENALTY.TXT.EXE”, “REWARD.TXT.EXE,” “RESUME.TXT.EXE”, og tilsvarende navngivne filer. Uerfarne computer-brugere kan ikke forstå, hvad disse udvidelser betyder – og .txt betyder ikke, at det er et tekstdokument, fordi dette er efterfulgt af .exe, hvilket betyder, at det er et program. Et andet tip er, at undgå browsing på upålidelige hjemmesider på nettet – du kan aldrig vide, om sådan hjemmesider ikke indeholder et hyperlink, der automatisk kan initiere udførelsen af en smitsom fil som HELP_YOUR_FILES virus. Undgå især, at klikke på upålidelige links på pornografiske hjemmesider – de giver ofte inficerede webadresser, der kan initiere ondsindede filer.

Ud over dette, bør du altid installere software på din computer meget nøje. Vær opmærksom på hvert installationstrin og sørg for, at du ikke springer nogen vigtige udsagn over. Sæt et par minutter af og gik på programmets “Privacy Policy” og “Brugervilkår” dokumenter – og hvis du finder nogen tvivlsomme udsagn om, at det program, du er ved at installere, fremmer valgfrie programmer, skal du kontrollere indstillingerne for opsætning af installationen. Du bør altid vælge en “Avanceret/Brugerdefineret” installationsmetode, og derefter fravælge hvert udsagn der hævder, at du accepterer at installere ukendte programmer. Du bør se en hel liste over dem.

Hvordan fjerner jeg denne virus?

Desværre kan de krypterede filer ikke gendannes, hvis du ikke har et eksternt backup-drev. Du kan prøve et af disse værktøjer, men der er ingen garanti for, at de vil hjælpe dig med at ordne din computer: R-Studio, PhotoRec. HELP_YOUR_FILES virus, som også er kendt som CryptoWall 4,0, kan fjernes ved hjælp af trin, der er angivet nedenfor. Du kan også installere vores anbefalede anti-malware program – SpyHunter og fjerne HELP_YOUR_FILES malware automatisk.

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne HELP_YOUR_FILES virus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere HELP_YOUR_FILES virus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere HELP_YOUR_FILES virus. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af HELP_YOUR_FILES virus (2015-11-23)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af HELP_YOUR_FILES virus (2015-11-23)
HELP_YOUR_FILES virus snapshot
HELP_YOUR_FILES virus snapshotHELP_YOUR_FILES virus snapshot
Manuel HELP_YOUR_FILES fjernelsesguide

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/udenvirus.dk/wp-content/themes/AskIt/functions.php on line 500

Metode 1. Fjern HELP_YOUR_FILES ved hjælp af Safe Mode with Networking

Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
Windows 7 / Vista / XP
 • Klik Start Shutdown Restart OK.
 • Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
 • Vælg Safe Mode with Networking fra listen
Vælg 'Safe Mode with Networking'
Windows 10 / Windows 8
 • Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
 • Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
 • Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet
Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
Trin 2: Fjerne HELP_YOUR_FILES

Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent SpyHunter eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør HELP_YOUR_FILES fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.


Metode 2. Fjern HELP_YOUR_FILES ved hjælp af System Restore

Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
Windows 7 / Vista / XP
 • Klik Start Shutdown Restart OK.
 • Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
 • Vælg Command Prompt fra listen
Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'
Windows 10 / Windows 8
 • Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
 • Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
 • Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet
Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
 • Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
 • Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
 • Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra HELP_YOUR_FILES. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
 • Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen

Fuldfør HELP_YOUR_FILES fjernelse

Efter at genoprette dit system, skal du fjerne alle ondsindede filer, der hører til HELP_YOUR_FILES, fordi de stadig er på din computer. For at gøre dette, skal du downloade SpyHunter og scanne din pc.

Hvis du har individuelle filer som skal dekrypteres, er det nu tid til at benytte Windows Previous Versions funktion. For at vælge en fil, højreklik på den og vælg Properties. Gå nu til Previous Versions fanen og kig efter et gendannelsespunkt for din fil. Vælg det, hvis det er der, og klik på Restore. Vær opmærksom! Denne metode er kun effektiv efter aktivering af System Restore funktion. Desuden, hvis din ransomware er designet til at fjerne Shadow Volume Copies af filerne, Vil det ikke virke for dig. I dette tilfælde, så prøv Photorec eller R-studio..

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook