sværhedsgrad skala:  
  (40/100)

Fjern Hbpix virus (Fjernelsesguide) - opdateret Jan 2021

Af Lucia Danes - - | Type: Adware

HBpix virus giver anledning til tvivl om dens formål

Skærmbilledet af HBPix filen og /idpix.media6degrees.com hjemmesiden

HBpix virus findes som en rogue fil, der kan downloades fra tilfældige websteder. I øjeblikket kommer det største antal klager fra portugisiske brugere. De bliver overrasket af en pludseligt downloadet hbpix-fil. I de fleste tilfælde kommer den fra http://idpix.media6degrees.com site. Der har været et par andre steder:

• boatos.org 
• nerfnow.com

Ifølge VirusTotal analysis indeholder selve hbpix-filen ikke malware. Dette er dog kun en facade. Selvom filen ikke er ondsindet i sig selv, har den en -4 negativ vurdering. Desuden manifesterer den relation til flere filer, hvoraf nogle er meget tvivlsomme.

Henvisning til phishing-websteder, trojans, exploit kits og backdoor

Tjenesten indikerer for eksempel et direkte forhold til WCReg.mht-filen. Filer med .mht udvidelsen er Microsoft proprietært format. Det kan indeholde HTML-indhold (billeder, lydfiler og scripts).
Når vi taler om WCReg.mht filen, identificerer en sikkerhedsapplikation den som Html.Trojan.Iframe-12. Andre relationer tyder på, at den kan være relateret til et exploit kit – identificeret som Exploit (04c55ad41).

Andre forekomster udviser endda en fjern relation til Backdoor.Win32.InCommander eller Faceliker trojan. I betragtning af disse aspekter og det faktum, at filen er downloadet uden at bede om brugerens direkte tilladelse, bør du skynde dig med at fjerne HBpix-filen.

Det ville være gavnligt at scanne med flere sikkerhedsværktøjer, som f.eks. ReimageIntego, Malwarebytes og anti-virus. Nedenfor finder du instruktioner til, hvordan du håndterer filen.

Distribution egenskaber

I øjeblikket findes filen normalt på portugisiske websteder. Den er dog også blevet set på engelske sider. For at undgå installationen af filen skal du installere et sikkerhedsværktøj. Nogle af dem har anti-ondsindede URL-filtre, der afleder dig fra at besøge sådanne tvivlsomme websteder som media6degrees.com. Ligeledes vil det også blokere den automatiske installation af sådanne potentielt usikre filer. Interessant nok er filen også rettet mod Android-brugere. De bør være forsigtige med denne trussel. Endelig, så lad os diskutere hbpix-fjernelsesmuligheder.

Billedet illustrerer HBPix filoplysningerHBPix filen er ikke ondskabsfuld i sig selv, men den viser fjern tilknytning til destruktiv trojans og phishing-websteder.

Eliminer HBpix filen fra din computer

Hvis du er blevet henvist til en af de nævnte websteder og har hentet filen, kan du finde den i mappen Downloads. Slet den også fra papirkurven. Herefter kan du scanne systemet for at fuldføre HBpix filfjernelsen.

Hvis den kom med en trojan eller via en backdoor, skal du foretage andre foranstaltninger. Du vil højst sandsynligt skulle genstarte systemet i fejlsikret tilstand. Derefter opdaterer du dine sikkerhedsapplikationer og udfører en scanning. De vil også hjælpe dig med at fjerne HBpix viruselementer. Når du vender tilbage til normal tilstand, skal du gentage scanningen igen.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-hbpix-virus.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående Hbpix virus