sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjern Handy-Tab.com virus (Fjernelsesguide) - Nov 2020 opdatering

Af Gabriel E. Hall - - | Type: Browser hijacker

Handy Tab – en PUP, der forårsager omdirigeringer til search.handy-tab.com og lignende domæner

Forskellige designs af Handy-Tab.com søgeside

Handy Tab er et potentielt uønsket program (PUP), der også er kategoriseret som en browser hijacker. Når den overtager med sine indstillinger, begynder Handy Tab virus at starte omdirigeringer til search.handy-tab.com og lignende domæner, der på en eller anden måde er relateret til den. Desværre er det meget svært at deaktivere denne browserudvidelse, fordi den bruger browserhjælperobjekter (BHO'er) for at forhindre dens fjernelse.

Til at begynde med begynder Handy Tab at ændre systemindstillinger ved at ændre startsiden og standard søgemaskinen. Google Chrome er den mest sårbare browser overfor denne virus. Derefter begynder hijackeren at afbryde hver søgesession for brugeren ved at omdirigere ham/hende til de nødvendige domæner. Husk på, at disse websteder kan fyldes med falske undersøgelser og inficerede links, der kan forårsage malwares opdukken på din computer.

Handy Tab kan også forårsage et langsommere system og sporing af brugeren. Det gør den ved at indsamle brugerens tastetryk, hver gang han eller hun begynder at surfe på internettet. Denne hijackers privatlivspolitik siger, at de oplysninger, der er indsamlet af dens repræsentanter, er ikke-personlige. Der er dog ingen garanti for, at tredjeparter ikke er i stand til at nå dem.

Det bliver tydeligt, at Handy Tab-udvidelsen kun er udviklet med én hensigt – at tjene penge ved hjælp af pay-per-click-ordningen, men hvis du klikker på tvivlsomme, betalte links i søgeresultaterne, vil du sandsynligvis blive smidt over på potentielt farlige websider, så vi anbefaler dig på det kraftigste at afstå fra at benytte ukendte søgemaskiner som Search.Handy-Tab.com.

Det siger sig selv, at det at oundgå tvivlsomme søgemaskiner er et must, hvis du forsøger at holde din computer sikker. For at fjerne Handy Tab virus fra din browser skal du følge instruktioner, der er udarbejdet af vores sikkerhedseksperter (du finder retningslinjerne under artiklen).

Hvis du finder fjernelsesprocessen forvirrende, kan du altid afinstallere hijackeren automatisk. Vi foreslår, at du bruger software som ReimageIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner for at slette Handy Tab fra systemet. Du kan dog bruge de sikkerhedsprogrammer, du ønsker, bare du sørger for at de er troværdige og opdaterede!

Handy-Tab.com fjernelseHandy-Tab.com virus fjernelsen er ikke en kompliceret opgave. Du skal bare følge vejledningen fra cybersikkerhedseksperterne.

Lær at finde forslag om at installere potentielt uønskede programmer

Det vigtigste trick, som spyware-udviklere bruger til fremme af tvivlsom software, er software-bundling, som hjælper med at distribuere et par programmer sammen. Det er et must at installere gratis software omhyggeligt; Ellers kan du ende med flere uventede programmer på din computer. Disse tips blev leveret af UdenVirus.dk teamet – vi finder dem yderst nyttige, når vi forsøger at holde computeren på den højeste ydeevne.

 • For at forhindre uventet installation af potentielt uønsket software, skal du altid læse, hvad hver enkelt linje, der leveres i softwareinstallationsguiden. Følg hvert trin omhyggeligt og lav et lille stop i installationsindstillingsfasen.
 • Her skal du konfigurere installationsindstillingerne, for kun at installere det ønskede program. Vi anbefaler på detkraftigste at vælge en Brugerdefineret eller Avanceret tilstand, for at installere din download.
 • Når du har valgt en af disse muligheder, får du adgang til listen over “anbefalede” eller “foreslåede” programmer, der følger med dit download.
 • Fjern fluebenene fra de markeringer, der godtager udsagn om, at du accepterer installationen af et specifikt ekstraprogram.

Slip af Handy Tab med kun ét klik

En hurtig og effektiv Search Handy Tab fjernelsesprocedure kræver brug af anti-malware software. Desuden bør du sørge for, at programmet opdateres til sin nyeste version, for at kunne vise dig det bedste resultat ved viruselimineringen. Det er dog ikke den eneste måde at slette den uønskede browser hijacker fra din computer på. Du kan også stole på instruktioner, der er udarbejdet af vores eksperter.

Hvis du er villig til at slette denne virus manuelt, skal du følge hvert trin i den medfølgende vejledning, og du vil færdiggøre Handy Tab fjernelsen uden at bruge anti-spyware eller en computer-teknikers hjælp.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Handy-Tab.com virus fjernelsesguide:

Fjern Handy-Tab.com fra Windows systemer

Hvis du vil afinstallere virussen fra Windows OS, skal du finde og fjerne software, der sandsynligvis vil være relateret til den. Du finder nogle af dens komponenter på listen over programmer, der er installeret på din pc.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Handy-Tab.com og relaterede programmer
  Se her efter Handy-Tab.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern Handy-Tab.com fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern Handy-Tab.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Handy-Tab.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Handy-Tab.com fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Handy-Tab.com og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Handy-Tab.com fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern Handy-Tab.com virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Handy-Tab.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Handy-Tab.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Handy-Tab.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Handy-Tab.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Handy-Tab.com fra Google Chrome

Hvis du vil fjerne Handy Tab fra Chrome, skal du benytte instruktionerne nedenfor. Du skal fjerne denne udvidelse fra din browser og også nulstille den til dens tidligere tilstand.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Handy-Tab.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Handy-Tab.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Handy-Tab.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Handy-Tab.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af Handy-Tab.com, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Handy-Tab.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-handy-tab-com-virus.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående Handy-Tab.com virus