sværhedsgrad skala:  
  (100/100)

Fjern GOZ virus

Af Olivia Morelli - - | Type: Trojans

GOZ virus (også kendt som GameOver Zeus, P2PZeus og GameOver Trojan) er en farlig trojansk hest, der har evnen til at stjæle folks bank Loggins, adgangskoder og andre legitimationsoplysninger. Den kan også være involveret i distribution af Cryptolocker, der har evnen til at kryptere bestemte filer og derefter bede om en løsesum for deres dekryptering. Desværre er det sådan, at hvis GOZ virus inficerer systemet med Cryptolocker, hjælper anti-malware kun med fjernelsen af denne virus. Krypterede filer kan kun dekrypteres ved at betale en løsesum, som varierer fra $ 100 til $ 300 … Der er et håb om, at denne virus ikke vil påvirke dit system – ifølge til de seneste nyheder har FBI formået at bekæmpe GOZ virus. Dog menes det, at millioner af pc-brugere stadig er inficerede med denne trojanske hest. Til kontrol af systemet anbefaler vi at bruge velrenommeret sikkerhedssoftware.

Hvordan kan GOZ virus inficere min computer?

GOZ virus spredes for det meste i USA, Canada og Rusland. Dette bliver for det meste gjort ved hjælp af spam-kampagner, der involverer skadelige, vedhæftede filer og brødtekst, der informerer om en “vigtig” situation. Når offeret er blevet narret til at tro, at noget er galt, og klikker på den vedhæftede fil, henter han/hun en ondsindet exe-fil, som er en GOZ virus. Det mest interessante faktum ved denne trojanske hest, er dens Peer-to-peer-funktionalitet, der bruges til at hente en konfigurationsfil. Vær venligst meget forsigtig med emalis, der præsenterer sig selv som vigtige meddelelser fra FDIC, IRS, MySpace, Facebook eller Microsoft. Hvis du tror, at din pc er blevet påvirket, skal du ikke spilde tiden, og følge den guide, der er angivet nedenfor:

Hvordan fjerner jeg GOZ virus?

Når du forsøger at fjerne GOZ virus fra systemet, bør du tænke på velrenommeret anti-spyware. Vi anbefaler at bruge Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Sørg for at bruge opdaterede versioner til at opdage alle de filer, der hører til denne farlige virus. Hvis GOZ allerede har inficeret din PC med Cryptolocker, så prøv at følge disse trin:

  1. Genstart din inficerede pc til “Sikker tilstand med kommandoprompt” for at deaktivere virusser (dette bør virke med alle versioner af denne trussel)
  2. Kør Regedit
  3. Se efter WinLogon Entries og skriv alle de filer ned, der ikke er explorer.exe eller blanke. Erstat dem med explorer.exe.
  4. Søg i registreringsdatabasen efter de filer, du har skrevet ned og slet nøgler i registreringsdatabasen der refererer til filerne.
  5. Genstart og kør en fuld scanning med opdateret Reimage.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Om skaberen

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-goz-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog