Google omdirigering. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Jake Doevan - - | Type: Browser hijacker
12

Google omdirigeringsproblemet og dets udbredelse

Sikkerhedseksperter har regnet ud, at Google omdirigeringer, i de seneste tre år, er blevet et af de mest alvorlige problemer i cyberverden. Den største mængde af klager, der rapporterer os om URL redirects på Google siden og lignende søgemaskiner, nåede os i begyndelsen af 2012. Imidlertid betragtes dette problem stadig som et af de mest relevante, fordi det bliver ved med, at påvirke hundredvis af computere (Windows og Mac OS) hver dag.

Hvis du har lidt af Google omdirigeringer til Yahoo eller andre domæner (disse steder kan enten være velkendte eller helt nye for dig), er der en stor mulighed for, at du er en af disse uheldige pc-brugere, der beskæftiger sig med Google Redirect virus. Ligesom Yahoo Redirect Virus og Bing Redirect Virus, er det også kategoriseret som en browser hijacker og et potentielt uønsket program. Det største problem her, er dens fjernelse – Google omdirigeringsvirus (eller browser hijacker) kan skjule sig under et andet navn, så den er svær at fjerne manuelt. Når du forsøger at reparere din computer uden hjælp fra computer eksperter, kan du fjerne nyttige komponenter fra computeren. Hvem ønsker det? For at undgå alle pc-relaterede problemer, skal du vælge en automatisk fjernelsesmulighed. Reimage betragtes som en af de mest effektive anti-spywares til fjernelse af Google Redirect virus.

Problemer, der er forårsaget af en browser hijacker

Mens de fleste af mennesker tror, at browser hijackers er uskadelige, anbefaler sikkerhedseksperter at undgå Google omdirigeringsvirus og lignende PUP, da de kan forårsage masser af forskellige problemer på det berørte pc-system. Her er de mest almindelige aktiviteter, der er forårsaget af denne malware:

 • Google omdirigerer til Comcast, Bing, Yahoo og lignende hjemmesider. Vi må advare dig om, at du kan blive omdirigeret til enhver hjemmeside, hvad enten de er uskadelige eller ondsindede. Desuden kan du, når computeren er kapret af Google omdirigeringsvirus, bemærke dette problem på hver af webbrowserne, der er installeret på computeren. Du kan lide af ustoppelige omdirigeringer, når du benytter Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari og andre browsere.
 • Ændringer i browser-og systemindstillinger. Typisk set ændrer denne virus startsiden, standard-søgemaskinen, nye faner, bogmærkelisten og andre indstillinger. Dette gør den uden brugerens godkendelse.
 • En enorm mængde af kommercielt indhold i ofrets søgeresultater. Browser fhijackers kan ikke kun ændre dine systemindstillinger. De kan også påvirke dine søgeresultater og bruge dem til, at forårsage deres omdirigeringer til Yahoo og lignende hjemmesider på hver af webbrowserne.
 • Sporing af folks browsing sessioner og indsamling af deres søgetermer og lignende data. Som regel indsamler Google omdirigeringsvirus oplysninger om offerets mest besøgte websteder, oplysninger, som han/hun tilføjer, når disse sider besøges, computerens IP-adresse, placering, e-mailadresse og lignende data.

Som du kan se, kan Google omdirigeringer Ikke ignoreres, fordi de kan føre dig til infiltration fra andre vira. Dette problem har intet at gøre med sikker browsing, og selvom du har en velrenommeret anti-spyware installeret på din computer, kan du ikke være sikker på din computers sikkerhed. Hvorfor er Google Redirect virus blevet så populær? Svaret er meget ligetil – den forsøger at tjene penge ved at fremme forudbestemte hjemmesider. Som vi allerede har nævnt, kan nogle af disse steder være helt harmløse (Yahoo, Bing, Facebook eller Comcast), men dette kan ikke siges om dem alle.

Hvordan bliver en omdirigeringsvirus spredt og infiltrere computere?

Ved det første øjekast kan det synes, at der ikke er noget farligt ved, at installere et gratis program uden at kontrollere, hvad der gemmer sig inde i det. Men vi anbefaler ikke at gøre dette, da hver af disse apps kan fyldes med mistænkelige komponenter, såsom browser hijackers, adwares og lignende vira. Så det vigtigste som du skal gøre, når du installerer freeware og shareware, er at overvåge dets installation, ved at vælge wn Brugerdefineret eller Avanceret installationsmetode. Vær også opmærksom på, at en sådan PUP kan forsøge, at infiltrere dårligt beskyttede systemer, så du skal tænke på, at installere en velrenommeret anti-spyware. Derudover, bør du holde dig væk fra mistænkelige pop-up annoncer og bannerannoncer, der kan vises på næsten alle websites. Hvis du tror, at din computer er kapret af Google omdirigeringsvirus, bør du benytte vejledningen nedenfor.

Fjern Google omdirigeringsvirus fra det berørte pc-system

Hvis du lider af Google omdirigeringer til Bing, Yahoo og andre hjemmesider, betyder det, at du har at gøre med wn browser hijacker. Infiltration fra denne trussel bør få dig til, at tænke over, hvilken freeware du lige har installeret på din computer, fordi browser hijackers som Google omdirigeringsvirus, som vi allerede har advaret dig om, har været aktivt spredt ved hjælp af software bundter. En ting er klart – du er nødt til, at fjerne mistænkelige komponenter fra computeren. Du bør dog bemærke, at den næppe kan elimineres ved hjælp af manuelle fjernelsestrin. Det er derfor vi anbefaler dig, at benytte et af de anti-spyware værktøjer, der er angivet nedenfor.

Du kan fjerne Google automatisk ved hjælp af et af disse programmer: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware. Vi anbefaler disse applikationer fordi de nemt kan slette potentielt uønskede programmer og virusser med alle deres filer og poster i registreringsdatabasen, der er relaterede til dem

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Google omdirigering acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne infektionen ved at benytte Reimage, Send et spørgsmål til vores supportteam og angiv så mange detaljer som muligt
Reimage anbefales til, at afinstallere Google omdirigering. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.

Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Pressen taler om Reimage
Google omdirigering snapshot
Google omdirigering snapshotGoogle omdirigering snapshot

Manuel Google omdirigering fjernelsesguide:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Google fra Windows systemer

Reimage er et værktøj, der opdager malware.
Du vil være nødt til at købe den fulde version, for at fjerne infektioner.
Mere information om Reimage.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs).Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Google og relaterede programmer
  Se her efter Google eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern Google fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Google fra Mac OS X systemet

Reimage er et værktøj, der opdager malware.
Du vil være nødt til at købe den fulde version, for at fjerne infektioner.
Mere information om Reimage.

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Google eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash.Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Google fra Internet Explorer (IE)

Reimage er et værktøj, der opdager malware.
Du vil være nødt til at købe den fulde version, for at fjerne infektioner.
Mere information om Reimage.

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Google og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Google fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Google omdirigering fra Microsoft Edge

Reimage er et værktøj, der opdager malware.
Du vil være nødt til at købe den fulde version, for at fjerne infektioner.
Mere information om Reimage.

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Google fjernes fra din Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Google fra Mozilla Firefox (FF)

Reimage er et værktøj, der opdager malware.
Du vil være nødt til at købe den fulde version, for at fjerne infektioner.
Mere information om Reimage.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Google og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Google fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Google fra Google Chrome

Reimage er et værktøj, der opdager malware.
Du vil være nødt til at købe den fulde version, for at fjerne infektioner.
Mere information om Reimage.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Google og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Google fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Google fra Safari

Reimage er et værktøj, der opdager malware.
Du vil være nødt til at købe den fulde version, for at fjerne infektioner.
Mere information om Reimage.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Google eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af Google, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Google fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Google spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: Reimage, Malwarebytes Anti Malware eller Malwarebytes Anti Malware.

Om skaberen

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Flere oplysninger om skaberen

Kilde: http://www.2-spyware.com/remove-google-redirect.html

Fjernelses guides i andre sprog