sværhedsgrad skala:  
  (50/100)

Fjern Firefox redirect virus

12

Hvad er Firefox omdirigeringsvirus?

Firefox omdirigeringsvirus er en farlig cyber-infektion, som let kan forårsage flere problemer for dens ofre. Som navnet på denne virus antyder, kan den nemt kapre din Mozilla Firefox browser. Vær opmærksom på, at hver af webbrowserne, i skrivende stund, kan blive påvirket af en sådan hijacker. Du kan finde mere information om Google Chrome omdirigeringsvirus her, mens IE omdirigeringsvirus er beskrevet her. Dobbelttjek venligst sikkerhedsniveauet på din computer og sørg for, at hver af dine sikkerhedsprogrammer er up-to-date. Til forebyggelse af infiltration fra Mozilla omdirigeringsvirus, anbefaler vi, at tænke på at installere et velrenommeret anti-spyware program, såsom SpyHunter eller Webroot SecureAnywhere AntiVirus. Disse programmer har vist flotte resultat, når de beskæftiger sig med disse og lignende browser hijackere.

Det mest åbenlyse tegn, der viser, at din computer er blevet ramt af Firefox omdirigeringsvirus, er løbende omadresseringer til uønskede websteder. I de fleste tilfælde hvor en sådan teknik benyttes, anvendes den til at hjælpe disse hjemmesider med, at øge deres side rang eller salg, så det er ingen overraskelse, at de er fyldte med kommercielle pop-up-reklamer, links, bannerannoncer og lignende indhold. Klik venligst ikke på dem, fordi det er sådan, du kan blive lokket til, at downloade yderligere vira til din computer. Når Mozilla Firefox hijacker har inficeret systemet, kan den også ændre en del af dets indstillinger, såsom startsiden, standard søgemaskinen og lignende indstillinger. Efter en miskonfigurering af browseren, kan denne trussel også begynde, at spore ofrets browsingvaner og kan indsamle sådanne data som oftest besøgte websteder og data, der er indtastet, når du besøger dem. Selvom Firefox omdirigeringsvirus ikke betragtes som en ekstremt farlig virus, bør du holde dig så langt væk fra den, som du kan. Ellers er der ingen garanti for, at Firefox omdirigeringsvirus ikke vil omdirigere dig til en inficeret hjemmeside, som bruges til, at distribuere alvorlige cybertrusler.

Hvordan kan Firefox omdirigeringsvirus hijacke min computer?

Firefox omdirigeringsvirus kan vises på din Mozilla Firefox browser efter installation af freeware og shareware. I de fleste tilfælde er programmer, der bruges til at sprede sådanne vira forskellige download-managers, PDF creators, video streaming software og lignende applikationer, der er fremmet gratis. Vær opmærksom på, at du er nødt til at overvåge installationen af hvert af disse programmer, da de let kan fyldes med forskellige komponenter. I de fleste tilfælde, præsenteres de i en lille skriftstørrelse, så du skal vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installation af freeware, og derefter fjerne markeringen af alle pre-kontrolleret flueben. Vær opmærksom på, at Mozilla Firefox og dens udvikler, intet har at gøre med dette problem. I virkeligheden er det en browser hijacker, der gemmer sig i din computer. For at fjerne den, skal du benytte en guide nedenfor.

Hvordan fjerner jeg Firefox omdirigeringsvirus?

Først og fremmest skal du vide, at fjernelsen af denne virus kræver en vis viden om computere og deres systemer. Det er derfor, du bør tænke på, at benytte en automatisk fjernelse af Firefox omdirigeringsvirus. Men hvis du tror, at du kan fjerne denne hijacker manuelt, er her en guide, som du bør følge:

Du kan fjerne Firefox redirect automatisk ved hjælp af et af disse programmer: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Vi anbefaler disse applikationer fordi de nemt kan slette potentielt uønskede programmer og virusser med alle deres filer og poster i registreringsdatabasen, der er relaterede til dem

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Firefox omdirigeringsvirus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere Firefox omdirigeringsvirus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere Firefox omdirigeringsvirus. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af Firefox omdirigeringsvirus (2015-05-28)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af Firefox omdirigeringsvirus (2015-05-28)
Firefox omdirigeringsvirus snapshot
Firefox omdirigeringsvirus snapshot
Hurtig menu: Manuel Firefox redirect virus fjernelsesguide
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Firefox redirect fra Windows 7 / Vista / XP systemer

 • Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs).

Fjern Firefox redirect fra Windows 10 / Windows 8 systemer

 • Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program.
Afinstallér Firefox redirect og relaterede programmer
 • Se her efter Firefox redirect eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 • Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer
Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall' Fjern Firefox redirect fra Windows genveje
 • Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties.
Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 • Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus
Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Firefox redirect fra Mac OS X systemet

Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications.

Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.

Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Firefox redirect eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash.

Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Firefox redirect fra Internet Explorer (IE)

Fjern farlige tilføjelser
 • Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons.
Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 • Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Firefox redirect og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable.
Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable' Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
 • Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 • Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne.
Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne Nulstil Internet Explorer
 • Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 • Vælg her Reset
 • Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Firefox redirect fjernelse.
Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Firefox redirect fra Mozilla Firefox (FF)

Fjern farlige udvidelser
 • Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions.
Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 • Vælg her Firefox redirect og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster
Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
 • Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 • Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 • Klik på OK for at gemme disse ændringer.
Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne Nulstil Mozilla Firefox
 • Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information.
Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 • Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Firefox redirect fjernelse.
Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Firefox redirect fra Google Chrome

Slet ondsindede plugins
 • Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions.
Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 • Vælg her Firefox redirect og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster.
Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
 • Klik på menuen og vælg Settings.
 • Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages.
Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 • Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside.
Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 • Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen.
Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 • Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn.
Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs Nulstil Google Chrome
 • Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 • Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings.
Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 • Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Firefox redirect fjernelse.
Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Firefox redirect fra Safari

Fjern farlige udvidelser
 • Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences.
Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 • Vælg her Extensions og se efter Firefox redirect eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem.
Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
 • Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 • Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af Firefox redirect, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden.
Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn. Nulstil Safari
 • Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari....
Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 • Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Firefox redirect fjernelsesproces.
Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Fuldfør Firefox redirect virus fjernelse

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Firefox redirect spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook