sværhedsgrad skala:  
  (77/100)

Fjern Facebook “hahaha” virus

Af Ugnius Kiguolis - - | Type: Malware

Facebook “hahaha” virus er skadelig software, der spredes via Facebooks private beskeder. I lighed med andre Facebook virus versioner, spreder den sig rundt ved, at narre folk til at klikke på et ondsindet link og downloade Pictr_357.Zip, Copy_0027.Zip, Image0905.Zip og andre ondsindede filer på deres computere. Det tilskynder ofrene til at overføre disse filer ved hjælp af en lusket meddelelse, der har titlen “hahaha”. Så snart nogen af tidligere nævnte .zip-filer er hentet og .jar-fil kører, påbegynder denne malware sit arbejde. Det menes, at Facebook “hahaha” virus hovedsagelig anvendes til at tjene Bitcoins. Den kan dog blive inddraget i andre farlige aktiviteter. Hvis du har bemærket, at din computers hastighed er faldet og din Facebook-konto er begyndt at sende “hahaha” eller lignende beskeder til dine venner, er din pc inficeret med denne alvorlige malware.

Hvordan kan Facebook “hahaha” virus inficere min computer?

Som vi allerede har nævnt, spredes Facebook “hahaha” virus via “hahaha” meddelelser, der sendes via Facebooks private beskeder. I de fleste tilfældeser det ud som om de tilhører dine venner, så det er ingen overraskelse, at det er lykkedes for denne malware, at sprede sig rundt. Hvis du klikker på denne falske besked, bliver du automatisk deltager i fordelingen af Facebook “hahaha” virus og dine venner kan også blive inficeret, uanset hvilket OS, Windows eller Mac, de bruger. Ud over det, bliver din computer forvandlet til en Bitcoin minedriftsmaskine og anvendes til andre farlige aktiviteter. Undgå venligst sådanne falske beskeder, uanset hvor troværdige eller fristende de ser ud. Hvis du allerede har klikket på den, bør du tjekke din pc for Facebook “hahaha” virus. Læs følgende afsnit for at få mere information om dette:

Hvordan fjerner jeg Facebook “hahaha” virus?

Hvis du tror, at din computer er inficeret med Facebook “hahaha” virus, skal du scanne den med Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Ellers kan du løbe ind i alvorlige problemer, såsom dramatiske langsomme nedture og infiltration fra andre malwares. Du bør også kontakte dine Facebook-venner og fortælle dem om falske meddelelser, der kommer fra din konto.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Facebook “hahaha” virus snapshot
Facebook “hahaha” virus snapshot

Om skaberen

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-hahaha-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog