sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Facebook Desktop. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

| Type: Adware

Facebook Desktop (kan også findes som FBDesktop) er en potentielt uønsket applikation, som kommer i en bundle med andet freeware. Det er ikke relateret til Facebook på nogen måde, uanset hvad der står på dets officielle hjemmeside. Så snart det kommer ind i sin mål-pc, påvirker det Mozilla Firefox, Google Chrome og Opera webbrowsere ved at smide sin egen plugin. Vi har ikke bemærket at det har evnen til at installere plugin på Internet Explorer, men det betyder ikke, at det ikke er i stand til også at gøre dette. Når det kommer ind i systemet, giver Facebook Desktop sin bruger evnen til at se, hvad der sker på hans/hendes Facebook væg, uden at logge ind på det sociale netværk. Dog vil dette program forårsage forskellige pop-up annoncer og meddelelser. For at opsummere, kan vi ikke påstå, at Facebook Desktop eller FBDesktop er skadelige, men det spredes klart via urimelige distributionsmetoder og indleder derefter uønskede ændringer på systemet. Hvis du ønsker at fjerne Facebook Desktop, fortsæt da med at læse dette indlæg.

HVORDAN KAN FACEBOOK DESKTOP KOMME IND PÅ MIN COMPUTER?

I de fleste tilfælde downloades Facebook Desktop fra sin officielle hjemmeside, som tilhører Troy Technology Co Ltd. Men ligesom Search.fbdownloader.com eller andre adwares, kan det også snige sig ind i et bundt med andre programmer, der udbydes gratis på internettet. Vi skal tilføje, at Facebook Desktop plugin intet har tilfælles med Facebook Messenger, så du kan deaktivere det, når det kommer ind i systemet. Hvis du er en af ​​disse PC-brugere, der ikke kan gøre dette, følg da en detaljeret vejledning nedenfor, for at fjerne Facebook Desktop fra din computer.

HVORDAN FJERNER JEG FACEBOOK DESKTOP?

Hvis du ønsker at fjerne FBDesktop (også kendt som Facebook Desktop), scan da systemet med opdateret anti-spyware. Vi anbefaler at bruge Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner for at gøre dette. Du kan også fjerne det manuelt ved at følge disse trin:

Slip af med uønskede enheder fra Tilføj/Fjern Programmer listen. Følg disse trin for at gøre dette:

  1. Klik på Start -> Kontrolpanel -> Programmer (eller Tilføj/Fjern Programmer) -> Fjern et program.
  2. Se her efter Facebook Desktop eller FBDesktop og vælg ‘Fjern/skift’.
  3. Klik på OK for at gemme ændringerne.

Endelig, fiks hver af dine browsere ved hjælp af disse trin:

Mozilla Firefox:

  1. I Mozilla Firefoxs adressebar skal du skrive about:addons og klikke på enter;
  2. Skift til plugins og find Facebook Desktop eller FBDesktop;
  3. Klik på Aktiver aldrig.

Google Chrome:

  1. I Google Chromes adressebar skal du skrive chrome:\\plugins og klikke på enter.
  2. Find Facebook Desktop og klik på Deaktiver.

Opera:

  1. I Opera’s adressebar skal du skrive opera:plugins,
  2. Find Facebook Desktops plugin og tryk på Deaktiver.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-desktop.html

Fjernelses guides i andre sprog