sværhedsgrad skala:  
  (96/100)

Facebook Change Color virus. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Ugnius Kiguolis - - | Type: Malware
12

Facebook Change Color virus er relateret til misledende beskeder som er blevet aktivt spredt rundt på dette sociale netværk. Disse falske meddelelser invitere brugere til at klikke på et link og ændre deres Facebook-profil til sort, rød, pink eller anden farve. Men før du klikker på adressen, bør du indse, at du ikke kan ændre din Facebook-farve. Hvis du googler dette problem, vil du vide, at det er en enorm fidus som forsøger at få dig til at besøge en undersøgelse side. På denne måde administrere svindlere at indsamle millioner af besøgende og tilstrækkeligt øge deres indkomst. Undgå Facebook Change Color virus, uanset at den kommer fra en af ​​dine venner. Vi stærkt anbefale, at kontakte afsenderen, før du åbner det budskab, der kommer fra ham / hende.

HVORDAN KAN JEG BLIVE INFICERET MED Facebook Change Color virus?

Facebook Change Color virus prøver at angribe dit system igennem en falsk besked som tilbyder dig at ændrer din farve på din profil. Typisk vil den komme fra en du kender, som allerede er inficeret med denne svindel, så der er en kæmpe chance for at falde for en af disse trusler. Disse beskeder hævder:

Switch to Pink Facebook (Limited Time!)
(LINK)
Say goodbye to the boring blue profile and say hello to the pink profile!!

Switch to Red Facebook (Limited Time!)
(LINK)
Say goodbye to the boring blue profile and say hello to the red profile!!

Vær opmærksom på, at ved at klikke på disse links vil det ikke give dig mulighed for at ændre farven på din Facebook-profil! Du vil kun blive bedt om at dele dette budskab med dine Facebook-venner, og derudover vil blive bedt om at efterlade en kommentar og besvare nogle spørgsmål om en online-undersøgelse. Venligst, hold dig væk fra Facebook Change Color virus og fjern det, hvis du er blevet narret.

HVORDAN FJERNER JEG FACEBOOK CHANGE COLOR VIRUS?

Hvis du er blevet snydt af Facebook Change Color virus, burde du rense din væg på Facebook først. Derefter kør en fuld system skanning med et opdateret anti-spyware for at fjerne disse ondsindede filer helt fra systemet. Prøv en opdateret version af Reimage, som vil fjerne alle ondsindede filer fra din computer.

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Facebook Change Color virus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne infektionen ved at benytte Reimage, Send et spørgsmål til vores supportteam og angiv så mange detaljer som muligt
Reimage anbefales til, at afinstallere Facebook Change Color virus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Facebook Change Color virus snapshot
Facebook Change Color virus snapshot

Om skaberen

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-change-color-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog