sværhedsgrad skala:  
  (67/100)

Fjerne Facebook Antivirus

| Type: Stjæle programmer

Facebook Antivirus er en svindelprogram, der breder sig på Facebook. Ligesom mange andre svindel antivirus-programmer, rapporterer Facebook antivirus, at din computer er inficeret med malware, eller har mange andre sikkerheds-/problemer relateret til privatlivets fred. Hvis du er fortrolig med Panda Cloud Antivirus, så har du sikkert allerede bemærket lighederne mellem disse to apps. Tilsyneladende har svindlere kopieret den grafiske brugergrænseflade fra velkendt og legitimt software. Bemærk, at Facebook Antivirus kun er indenfor Facebook, og det er ikke en virus, medmindre du har downloadet noget, du fik at vide af dette svindlerprogram.

Dette svindlerprogram kommer som en Facebook applikation kaldet Antivirus in Facebook. Når din profil er inficeret, tagger dette svindlerprogram dine fotos med 20 af dine venner og offentliggører derefter fotos til din væg. Så modtager dine venner notifikationer om dette. Hvis du er blevet tagget i fotoet af dette program automatisk, kan du fjerne tagget. Så simpelt er det. Sådan fjerner du et tag fra et foto:

1. Åben dine billeder
2. Klik på det taggede billede
3. Se efter dit navn i listen med folk der er tagget
4. Klik på “Fjern Tag” linket, der dukker op ved siden af dit navn

Men hvis du er blevet snydt af Facebook Antivirus, så skal du hente et legitimt anti-spyware program (vi anbefaler at bruge SpyHunter 5Combo Cleaner, Reimage, Malwarebytes) og scanne din computer for malware.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Facebook Antivirus snapshot
Facebook Antivirus snapshot
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-antivirus.html

Fjernelses guides i andre sprog