sværhedsgrad skala:  
  (67/100)

Facebook Antivirus. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

| Type: Stjæle programmer

Facebook Antivirus er en svindelprogram, der breder sig på Facebook. Ligesom mange andre svindel antivirus-programmer, rapporterer Facebook antivirus, at din computer er inficeret med malware, eller har mange andre sikkerheds-/problemer relateret til privatlivets fred. Hvis du er fortrolig med Panda Cloud Antivirus, så har du sikkert allerede bemærket lighederne mellem disse to apps. Tilsyneladende har svindlere kopieret den grafiske brugergrænseflade fra velkendt og legitimt software. Bemærk, at Facebook Antivirus kun er indenfor Facebook, og det er ikke en virus, medmindre du har downloadet noget, du fik at vide af dette svindlerprogram.

Dette svindlerprogram kommer som en Facebook applikation kaldet Antivirus in Facebook. Når din profil er inficeret, tagger dette svindlerprogram dine fotos med 20 af dine venner og offentliggører derefter fotos til din væg. Så modtager dine venner notifikationer om dette. Hvis du er blevet tagget i fotoet af dette program automatisk, kan du fjerne tagget. Så simpelt er det. Sådan fjerner du et tag fra et foto:

1. Åben dine billeder
2. Klik på det taggede billede
3. Se efter dit navn i listen med folk der er tagget
4. Klik på “Fjern Tag” linket, der dukker op ved siden af dit navn

Men hvis du er blevet snydt af Facebook Antivirus, så skal du hente et legitimt anti-spyware program (vi anbefaler at bruge Malwarebytes Malwarebytes, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security) og scanne din computer for malware.

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Facebook Antivirus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne infektionen ved at benytte Reimage, Send et spørgsmål til vores supportteam og angiv så mange detaljer som muligt
Reimage anbefales til, at afinstallere Facebook Antivirus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Note: Manuel assistance påkrævet betyder, at en eller alle af fjernelserne ikke var i stand til at fjerne parasit uden nogle manuel indgriben, kan du læse manuelle fjernelses vejledningen nedenfor.

Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Alternativ Software
Plumbytes Anti-Malware
Vi har testet Plumbytes Anti-Malware's effektivitet ved fjernelse af Facebook Antivirus (2014-02-17)
Malwarebytes
Vi har testet Malwarebytes's effektivitet ved fjernelse af Facebook Antivirus (2014-02-17)
Hitman Pro
Vi har testet Hitman Pro's effektivitet ved fjernelse af Facebook Antivirus (2014-02-17)
Malwarebytes
Vi har testet Malwarebytes's effektivitet ved fjernelse af Facebook Antivirus (2014-02-17)
Facebook Antivirus snapshot
Facebook Antivirus snapshot

Facebook Antivirus manuel fjernelse

Slet registret værdi:
HKEY_LOCAL_USERSOFTWAREFacebook Antivirus
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallFacebook Antivirus


Slet filer:
%Program Files%\Facebook Antivirus

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-antivirus.html

Fjernelses guides i andre sprog