sværhedsgrad skala:  
  (97/100)

Europol virus. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

| Type: Stjæle programmer

Europol virus eller EC3 virus er en farlig ransomware program, der forsøger at berøve sine ofre. Det gør den, ved at få dem til at tro, at de har overtrådt forskellige love, og nu er nødt til at betale bøden for den virkelige Europol. Desuden vil det blokerer hele systemet ned, og viser kun denne falske advarsel i stedet for typiske brugeres skrivebord. Før du falder for denne fidus og betaler »bøden«, husk på, at sådanne statslige organisationer aldrig har blokeret computere, når de forsøger at samle deres bøder. De har mere effektive metoder til det. Europol virus er et enorm fupnummer, som fortsat breder sig i Europa. For at narre sine ofre, viser den deres IP-adresse, beliggenhed, EC3 logoer, webcam og andre informationer. Venligst, ignorere dens professionelle designet advarsel og holde dig væk fra det krav om at betale bøden. Den største risiko for blive smittet med Europol virus er for dem, der bor i lande, der hører til Den Europæiske Union.

HVORDAN KAN JEG BLIVE INFICERET MED EUROPOL VIRUS?

Europol virus er distribueret gennem en trojansk hest, som kommer ind i systemet uden adgang. Som regel, kan de downloades sammen med freeware, shareware, falsk software og dens opdateringer. Så snart det kommer ind i målet, begynder denne trojan at blocke hele systemer og downloader farlige filer som tilhører Europol virus. Så når du eliminere denne trussel fra dit system, er hoved tingen at fjerne disse filer. Udover det vil Europol virus erstatte PC’ens baggrund med en falsk notifikation, som siger:

EUROPOL
Attention! Your PC has been locked! Attention!
Your computer has been trying to download and/or to install pirated software or multimedia files protected by international laws and has been blocked According to EU legislation you are required to pay 100 EUR administrative fees if this is the first time you have violated the copyright law. Downloading, installing and distributing Such materials is highly punishable and may leave a long lasting effect on your job and on your friends and relatives, if we don’t receive a payment within 48 hours your personal information will be Sent TO your local police authorities. Your hardware used for distribution of pirated software will be confiscated and you will be arrested, charged and convicted for up to 5 years in prison time and registered as a thief for the rest of your life.

Hver på vagt der er mange forskellige versioner af ransomware som angriber forskellige Europæiske lande. Virussen bruger EC3 eller Europol symboler for at se autentisk og oprigtig ud mens legitime organisationer bruger ikke denne metode for at samle deres bøder ind. Venligst ignorer dem og fjern European virus fra systemet.

SÅDAN FJERNER DU EUROPOL VIRUS?

Først og fremmest, er du nødt til at fjerne låsen. Nogle brugere har rapporteret om indstilling computerens dato tilbage til det. Men en anden del af ofrene finder det nytteløst. Hvis du er en af ​​dem, du prøve disse metoder:

Flash-drev metode:

1.. Tag en anden maskine og bruge den til at downloade Reimage eller andre velrenommerede anti-malware program.

2.. Opdatere programmet og sæt det ind i et USB-drev eller simpel cd.

3.. I mellemtiden, genstart din inficerede maskine til fejlsikret tilstand med kommandoprompt og hold USB-drev i den.

4.. Reboot computer inficeret med Europol-virus en gang mere og køre en fuld scanning.

* Brugere inficeret med disse ransomware trusler får lov til at få adgang til andre konti på deres Windows-systemer. Hvis en af disse konti har administratorrettigheder, skal du være i stand til at lancere anti-malware program.

* Prøv at benægte Flash til at gøre din ransomware stopfunktion efter hensigten. For at deaktivere Flash, gå til Macromedia støtte og vælg ‘Nægt’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter at gøre det, skal du køre en fuld scanning med anti-malware program.

* Manuel Europol fjernelse af virus (særlige færdigheder!):

  1. Genstart din inficerede pc til “Safe tilstand med kommandoprompt” for at deaktivere denne virus (dette bør arbejde med alle versioner af denne trussel)

  2. Kør Regedit

  3. Søg efter Winlogon Entries og skriv ned alle de filer, der ikke er explorer.exe eller blank. Erstat dem med explorer.exe.

  4. Søg i registreringsdatabasen for disse filer, du har skrevet ned og slet nøgler i registreringsdatabasen refererer filerne.

  5. Genstart og kør en fuld scanning med opdaterede Reimage for at fjerne resterende filer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-europol-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog