sværhedsgrad skala:  
  (99/100)

EU Police virus. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

| Type: Stjæle programmer

EU Police virus er en farlig ransomware, som tilhører cyberkriminelle, ikke Den Europæiske Union. Denne scamware har en umiddelbar virkning på deres berørte computer, fordi det låser det ned når det bliver inde i systemet. Udover det, så snart det lykkes at inficere systemet, erstatter den computerens skrivebord med sin falske meddelelse, som rapporterer om eksisterende indhold og anmoder om at betale bøden for at bruge det. EU Police virus hævder også, at brugeren blev deaktiveret, fordi du ser ulovligt ophavsretligt beskyttet indhold, der spreder malware og besøge voksen-relaterede hjemmesider. For at fjerne låsen, dette ransomware virus anmoder om at betale bøden gennem en af ​​lovlige forudbetaling systemer, såsom Moneypak, Ukash, Paysafecard og lignende. Du bør dog aldrig tillid til dette program, og følge dens kommandoer. Hvis du ser EU Politi meddelelse på din maskine, skal du ignorere det og fjerne EU-politimission virus fra systemet.

HVORDAN KAN JEG BLIVE INFICERET MED EU Police virus?

Ligende med Europol virus, EU Police virus er sat til at angribe Europæiske lande. For det, er svindlere klassisk bruger falske opdateringer media codecs, spam e-mails og lignende måder distribution. Vær sikker på at du vil straks se effekten af ​​denne svigagtige program, fordi det er udviklet til at blokere sit mål computer, så snart det bliver inde i det. EU Police virus viser derefter sin falske anmeldelse, som har titlen: »Computer låst af EU politiet«. Derudover er det bebrejder offeret for visning pornografisk indhold, sende terrorisme-fyldte beskeder, distribuere ophavsretligt beskyttet indhold, og derefter beder om at følge dens regler uden forsinkelse. I stedet for at falde for denne fælde, og at tro, at ægte EU-politimission har låst din computer, bør du fjerne ransomware virus fra det. Venligst aldrig betal de 100 pund eller et andet beløb af penge, fordi det ikke vil løse dit problem.

HVORDAN KAN JEG FJERNE EU Police virus?

Hvis du ønsker at kunne fjerne EU-politimission virus fra din computer, skal du først låse systemet. Nogle gange, kan du gøre det ved at indstille datoen til den foregående eller ved simpelthen at genstarte din pc til fejlsikret tilstand med netværk. Hvis disse indstillinger ikke have været nyttigt med dit EU Police virus, skal din bruger disse trin:

Flash-drev metode:

1.. Tag en anden maskine og bruge den til at downloade Reimage eller andre velrenommerede anti-malware program.

2.. Opdatere programmet og sat ind i USB-drev eller simpel cd.

3.. I mellemtiden, genstarte din inficerede maskine til fejlsikret tilstand med kommandoprompt og holde USB-drev i den.

4.. Reboot computer inficeret med EU-politimission virus endnu engang og køre en fuld scanning.

* Brugere inficeret med disse ransomware trusler får lov til at få adgang til andre konti på deres Windows-systemer. Hvis en af disse konti har administratorrettigheder, skal du være i stand til at lancere anti-malware program.

* Prøv at benægte Flash til at gøre din ransomware stopfunktion efter hensigten. For at deaktivere Flash, gå til Macromedia støtte og vælg ‘Nægt’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter at gøre det, skal du køre en fuld scanning med anti-malware program.

* Manuel EU Politi fjernelse af virus (særlige færdigheder!):

  1. Genstart din inficeret pc til “Safe tilstand med kommandoprompt” for at deaktivere thisI virus (dette bør arbejde med alle versioner af denne trussel)

  2. Kør Regedit

  3. Søg efter Winlogon Entries og skrive ned alle de filer, der ikke explorer.exe eller blank. Erstat dem med explorer.exe.

  4. Søg i registreringsdatabasen for disse filer, du har skrevet ned og slette nøgler i registreringsdatabasen refererer filerne.

  5. Genstarte og køre en fuld scanning med opdaterede Reimage for at fjerne resterende filer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-eu-police-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog