sværhedsgrad skala:  
  (25/100)

Fjerne Delta-homes.com (Fjernelsesinstruktioner) - Nov 2020 opdatering

Af Julie Splinters - -   Delta Homes redirect | Type: Browser hijacker

Hvad er Delta-homes.com?

Delta-Homes.com er en browser hijacker, der er i stand til at kapre Windows-operativsystemet. Vi har allerede modtaget hundredvis af rapporter om dette program fra USA, Polen, Storbritannien, Frankrig og andre af verdens lande. Her er det vigtigt at indse, at Delta Homes ikke er en virus. Det er bare en mistænkelig søgemaskine, som har været brugt til at vise sponsoreret indhold. Det vigtigste er, at du næppe kan vide, hvilken slags hjemmeside den søger at fremme. Den kan bruges til at omdirigere folk til legitime websteder, samt narre dem til at besøge virkelig mistænkelige steder, der kun bruges til, at sprede malware. Når du er smittet, vises denne side i stedet for din startside og standardsøgemaskine på hver af dine web-browsere, fordi den er forenelig med Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og andre browsere. Hvis du vil undgå Delta-Homes.com omdirigeringer til mistænkelige og farlige websteder, skal du fjerne den fra din computer. Vær opmærksom på, at fjernelsen af ​​denne browser hijacker ikke er en let opgave, da den bygger på Search Protect applikationen, som beskytter ændrede browserindstillinger og forhindrer fjernelsen af ​​dette program. Det er derfor de fleste sikkerhedseksperter anbefaler, at benytte en automatisk fjernelsesmetode.

Hvis du lider af omdirigeringer til delta-homes.com, kan det være, at der er én ting, du er gået glip af. Hvis du vil forsøge at kontrollere, hvad der bliver sagt i dens Privacy Policy, vil du se, at det kan bruges til sporing af pc-brugere og indsamling af oplysninger om deres vaner. Som udviklerne af dette program påstår, er de interesserede i folks personligt ikke-identificerbare oplysninger. Men du kan aldrig vide, hvilke parter, der er i stand til at nå dem. Hvis du ikke ønsker at lade ukendte parter vide, hvad dine mest besøgte websteder er, hvilke data du tilføjer, når du besøger dem, hvad pc’ens IP-adresse er, eller hvad din e-mail-adresse er, skal du holde dig væk fra Delta-homes.com virus . Som vi allerede har nævnt, mener vi, at automatisk fjernelse er den bedste måde, at slippe af med denne browser hijacker, fordi den kan dukke op igen på din computer, lige efter opdatering af den. I dette særlige tilfælde, anbefaler vi dig, at benytte ReimageIntego, som vil hjælpe dig med at slippe af med dette program og andre mistænkelige komponenter, såsom Search Protect. Hvis du ikke ved, hvordan du installerer dette program, og bruger det til at fjerne uønskede apps, så tjek dette indlæg: SpyHunter tutorial.

Delta-Homes.com

Hvordan kan Delta-Homes.com hijacke min computer?

Delta-homes.com browser hijacker er et af disse potentielt uønskede programmer, der er spredt ved hjælp af bundling. Denne fordelingsteknik er blevet drøftet af forskellige sikkerhedseksperter. Men den er stadig legitim og tilladt. Hvis du vil undgå den, skal du være forsigtig, når du installerer freeware på din computer. Sørg for, at du dobbelttjekker installationen af Softonic, Babylon Toolbar, uTorrent, Any.Do, BeeLine Reader, Foxit Reader og lignende freeware. Mens folk kan indstille denne side som deres startside og/eller standard søgemaskine bevidst, bliver de, i de fleste tilfælde, lokket til at installere dette program som en valgfri del af freeware. For at undgå dette og andre uplanlagte downloads (Conduit, www-searching.com, mystartsearch.com, v9.com, sweet-page.com, mystart, websearch.fixsearch.info, genieo.com, etc.), er der én ting, du skal huske: Du skal vælge en Brugerdefineret/Avanceret installationsmetode, når du installerer freeware fra tvivlsomme udviklere. Kontrollér desuden, hvilke yderligere komponenter, det giver, og fravælg ukendte søgemaskiner, add-ons, udvidelser, værktøjslinjer, osv. Hvis du kigger på en pre-kontrolleret sætning, der siger “Gør Delta-homes.com til min startside” eller “Gør Delta-homes.com til min standardsøgemaskine”, skal du fjerne markeringen af ​​dette. Selvfølgelig anbefales det også, at have en velrenommeret anti-spyware, der kan advare dig om infiltration af sådanne mistænkelige programmer.

Hvordan fjerner jeg Delta-Homes.com?

Hvis du allerede har været berørt af dette potentielt uønskede program og ønsker, at slippe af med Delta Homes, bør du stole på disse trin, der er angivet i Automatisk og Manuel delta-homes.com FjernelsesGuides nedenfor.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Spørgsmål: Jeg har brug for hjælp til, at fjerne Delta-homes.com Search fra min browser (jeg bruger Google Chrome). Kan I hjælpe mig?

Svar: Du kan slippe af med Delta Homes ved hjælp af en automatisk fjernelsesmetode eller en fjernelse via manuelle trin. Begge er angivet nedenfor. Vær opmærksom på, at den sikreste og mest effektive måde at gøre dette på, er ved at køre en fuld scanning med opdateret anti-spyware. Dette vil hjælpe dig med, at undgå denne browser hijackers tilbagevenden i fremtiden.

Spørgsmål: Hjælp mig! Jeg tror, jeg er inficeret med delta-homes.com virus. Det kom frem på min computer, lige efter jeg genstartede den…

Svar: Nej, delta homes browser hijacker er kun et potentielt uønsket program, der søger at kapre alle webbrowsere, der er installeret på din computer. Du har højst sandsynligt hentet denne PUP i et bundt med nogle gratis programmer fra internettet. Hvis du ønsker at slette www.delta-homes.com helt fra din computer, skal du benyttee nedenstående trin.

Spørgsmål: Jeg er bekymret, fordi alle mine søgninger afbrydes af delta-homes.com omdirigeringer. Denne side har også optrådt som min hjemmeside og standardsøgemaskine. Jeg troede, at jeg ordnede min computer, fordi jeg forsøgte at fjerne delta homes, delta search, conduit og andre udvidelser fra mine browsere. Desværre dukkede de op igen, lige efter jeg genstartede min PC … Kan I hjælpe mig? Jeg ønsker ikke, at se www.delta-homes.com poppe op som min hjemmeside længere…

Svar: Fjernelse af Delta Homes Search siden kræver masser af viden, fordi den bygger på en Search Protect funktion. Denne funktion beskytter kaprede systemindstillinger og forhindrer delta-homes.coms eliminering fra computeren. Hvis du har brug for en fuld fjernelse af denne browser hijacker, bør du vælge en Automatisk fjernelsesmetode. Selvfølgelig kan du også stole på den manuelle trin-for-trin fjernelse, der blev designet af UdenVirus.dks sikkerhedseksperter. Dog skal du være virkelig forsigtig, når du udfører hverr enkelt af disse trin. Sørg for, at du følger dem opmærksomt og udfører dem korrekt, for at forebygge yderligere problemer på din computer.

Spørgsmål: Jeg blev inficeret med delta-homes.com search virus og nu lider jeg af konstante omdirigeringer og annoncer. De fortæller mig, at jeg skal ordne min registreringsdatabasefejl eller reparere windowsfejl. Skal jeg stole på dem? Og kan I hjælpe mig med delta-homes.coms fjernelse? Det virke til, at være meget kompliceret…

Svar: Først og fremmest bør du holde dig væk fra delta-homes.coms annoncer, da de er vildledende. Efter at klikke på dem, kan du nemt inficere din pc med yderligere trusler, såsom adwares, browser hijackers, mistænkelige PC Optimizers og lignende applikationer. Hertil kommer, at når du forsøger at fjerne www.delta-homes.com hijacker fra systemet, bør du vide, at den bevæger sig rundt i et bundt med yderligere komponenter, der næppe kan påvises, hvis du benytter en manuel fjernelsesmulighed. Det er derfor, du bør tænke på en opdateret anti-spyware. Se venligst vejledningen nedenfor, for at få mere information om dette.

Spørgsmål: Hvordan kan jeg fjerne delta-homes.com helt? Det ser ud til, at det bliver ved med, at inficere min computer igen og igen og igen.

Svar: Hvis du ønsker en fuld delta-homes.com fjernelsesguide, skal du se nedenfor og tjekke vejledningen. Sørg for, at du er meget forsigtig, når du udfører manuelle fjernelsestrin!

Du kan fjerne virus skade med hjælp af ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Delta-homes.com snapshot
Delta-homes.com snapshotDelta-homes.com snapshotDelta-homes.com snapshotDelta-homes.com snapshot
Delta-homes.com snapshot

Manuel Delta-homes.com fjernelsesguide:

Fjern Delta-homes.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Delta-homes.com og relaterede programmer
  Se her efter Delta-homes.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern Delta-homes.com fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern Delta-homes.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Delta-homes.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Delta-homes.com fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Delta-homes.com og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Delta-homes.com fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern Delta-homes.com fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Delta-homes.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Delta-homes.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Delta-homes.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Delta-homes.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Delta-homes.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Delta-homes.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Delta-homes.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Delta-homes.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Delta-homes.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af Delta-homes.com, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Delta-homes.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-delta-homes-com.html
Fjernelses guides i andre sprog

 1. Morten J siger
  February 26th, 2014 at 7:59 pm

  Jeg fik denne spontant efter at have tændt computeren efter 3 dage ude af huset. Ved seriøst ikke hvordan det havnede på min computer da jeg normalt er meget påpasselig med netop den slags.

  Det jeg vil tilføje til ovenstående er at den tilføjer en linje i genveje på skrivebord og i start menu, så selvom man afinstallere som ovenstående ligger det også kodet ind i browser-genvejene at man skal starte på delta-homes. Det skal man lige fjerne også.

 2. Maj siger
  June 18th, 2014 at 5:31 pm

  Hej Morten J.
  Kan du uddybe hvorledes man sletter som du skriver “en linje i genveje på skrivebord og i start menu” – for jeg kan slet ikke finde Delta homes nogle steder, så når jeg søger på computeren og er ikke klar over hvorledes jeg kommer til mine “browser-genvejene”, er det til at forklare tror du? Jeg har gjort alt det som de ovenstående indlæg også har forsøgt, men har stadig Delta Homes som startside.
  Maj

 3. Jørgen Hansen siger
  February 27th, 2014 at 1:38 pm

  Jeg har prøvet de nævnte skridt, men det virker ikke hos mig hverken på firefox eller crome – nogen ideer?
  jeg har også prøvet spyhunter, men der ender man i noget værre rod med betaling for noget der ikke virker og som kraftigt frarådes af folk i US

 4. Christina siger
  March 1st, 2014 at 2:02 am

  Også på min computer er delta homes dukket op ud af det blå. Det eneste, der er blevet installeret eller opdateret for nylig er Windows selv. Og jeg har ikke nogen Delta-filer (eller andre ukendte) i “fjern program” ej heller som udvidelse i Chrome, så hvad i alverden gør jeg?

 5. Henrik Jensen siger
  March 4th, 2014 at 7:52 pm

  Jeg har oplevet det samme som Christina. Jeg har foretaget opdatering af windows og pludselig er Delta-homes der som startside.
  Håber nogen kan komme med et godt råd til fjernelse af Delta-homes. Jeg har ikke nogen Delta-filer i fjern-programmer.

 6. Gert E. siger
  March 17th, 2014 at 2:45 pm

  Morten J (indlæg 26. februar 2014) – kan du ikke beskrive lidt mere detaljeret, hvordan du slap af med Delta-Homes.
  Som hos de andre indlæg optræder den nemlig heller ikke “synlig” hos mig – og diverse forsøge på at fjerne den er indtil videre resultatsløse…

 7. Victor siger
  March 18th, 2014 at 9:16 pm

  Okay. Jeg har fået det her på min forside. Ved ikke hvordan den er havnet der. Men ALLE skriver det samme. “Det er i dit kontrolpanel, slet det der.” Men hos mig er det der ikke. Og ikke nok med det. Det viser intet spor nogen andre steder. Men når jeg starter Chrome op så dukker det op.
  Har de dækket det med et eller andet? Jeg er bare totalt lost nu.

 8. Torben Nielsen siger
  April 18th, 2014 at 11:44 am

  Delta-Homes.com er det værste adware program jeg endnu har set. Infektionen er oprindeligt kommet på min kones PC’er efter download af skype fra en inficeret freeware side. Jeg downloadede selv skype samtidigt, men heldigvis fra skypes egen hjemmeside og blev ikke ramt. Jeg har nu 3 gange fjernet Delta-Homes fra hendes PC’er + alle de programmer der blev installeret med skype plus skype selv. Den kommer igen – ofte efter en lille dvale, hvor den måske afventer en endnu værre udgave af sig selv. Der ligger et eller andet lort skjult et sted, som konstant henter nye versioner af delta-homes – og det er ikke . I seneste udgave associeret med Ask-toolbar.

  Den seneste udgave af delta-homes fjernes ikkehelt med de gængse adwcleanere.
  Man kommer til at hade Delta-Homes

Din mening angående Delta-homes.com