Fjerne Delta-homes.com

sværhedsgrad skala: sværhedsgrad skala (13/100)

Delta-homes.com er en søgeside, der promoveres af freeware og shareware. Så snart den kommer ind, bliver denne browser hijacker din startside, standardsøgemaskine og ny fane. Hvis du forsøger at søge på internettet ved hjælp af denne, skal du være klar over, at Delta-homes.com i de fleste tilfælde ændre søgeresultaterne for dens oftre. Desuden kan den vise dig irriterende pop-op annoncer, og holde øje med dine søgevaner. Vi er nød til at sige, at den teknisk set ikke er en virus, men den bør undgås, fordi den kan omdirigere dig til potentielt ondsindede websites, der promovere seriøse virusser. Hvis du har lagt mærke til Delta-homes.com på Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og andre web browsere bør du eliminere den freeware, der har bragt denne hijacker til din computer. Glem ikke at køre en fuld systemscanning for at sikre dig, at der ikke er ondsindede filer på din computer.

OPDATERING: Delta Homes fornyede sin aktivitet den 26. FEBRUAR. Massive infektioner i Polen

HVORFOR SER JEG DELTA HOMES PÅ MIN COMPUTER?

Som vi allerede har sagt, distribueres Delta-homes.com ved hjælp af freeware og shareware. Husk at du altid bør vælge en brugerdefineret installations metode, og tjekke yderligere downloads, når du installere sådanne gratis applikationer på din computer. Så snart den er downloadet ændre Delta-homes.com standardsøgemaskinen, startsiden og nye faner på alle web browsere der er installeret i systemet. Du kan være sikker på, at dette bliver gjort med et eneste mål for øje – at få dig til at besøge relaterede websites, og at vise dig sponsorerede pop-op annoncer. Vi anbefaler ikke at ignorere en sådan aktivitet på din computer. Hvis du har lagt mærke til ændringer i dine browsere, følg da den nedenstående guide og fjern Delta-homes.com.

HVORDAN FJERNER JEG DELTA HOMES?

Hvis du ønsker at fjerne Delta-homes.com fra alle dine browsere anbefales det, at følge disse trin. Glem ikke at scanne systemet med opdateret SpyHunter for at sikre dig, at din maskine er fri for potentielt ondsindede filer.

Først og fremmest, følg disse trin:

 1. Klik Start -> Kontrolpanel -> Programmer (eller Tilføj/fjern Programmer) -> Fjern et program.

 2. Se her efter Delta Homes og lignende enheder og klik på ‘Fjern/afinstallér’.

 3. Klik OK for at gemme ændringerne.

For at ordne dine browsere, følg da disse trin:

Internet Explorer:

 1. Åben Internet Explorer, gå til ‘Funktioner’ -> ‘Administrer tilføjelsesprogrammer’ -> ’Værktøjslinjer og Udvidelser’, og afinstallér Delta Homes og andre ukendte enheder.

 2. Klik på ‘Funktioner’ -> ‘Internetindstillinger’ og vælg den søgemaskine du brugte før.

Mozilla Firefox:

 1. Åben Mozilla Firefox, gå til ‘Funktioner’ -> ‘Tilføjelser’ -> ‘Udvidelser’, find Delta Homes og andre ukendte enheder og klik på ‘Fjern’.

 2. Gå til ‘Funktioner’ -> ‘Indstillinger’ og skift din startside til google.com, yahoo.com eller lignende.

Google Chrome:

 1. Klik på Google Chrome menu-knappen i Google Chrome browseren, vælg ‘Værktøjer’ -> ‘Udvidelser’. Se her efter Delta Homes udvidelsen og fjern den ved at klikke på Skraldespands-ikonet.

 2. Gå til ‘Funktioner’ -> ‘Indstillinger’ og vælg ‘Søgning’. Skift startsiden til Google.com, Yahoo.com eller en lignende side. Gå til sektionen ‘Ved Opstart’ og indstil browseren til at vise en Ny fane.

Automatisk Delta-homes.com Fjernelse:

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug
Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Delta-homes.com acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Fjernelse af Delta-homes.com Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft
SpyHunter er den anbefalede løsning til at afinstallere Delta-homes.com. Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!

Alternativ Software

STOPzilla
Vi har testet STOPzilla's effektivitet ved fjernelse af Delta-homes.com (2014-06-13)
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af Delta-homes.com (2014-06-13)
XoftSpy AntiVirus Pro
Vi har testet XoftSpy AntiVirus Pro's effektivitet ved fjernelse af Delta-homes.com (2014-06-13)
Defender Pro Ultimate Security Suite
Vi har testet Defender Pro Ultimate Security Suite's effektivitet ved fjernelse af Delta-homes.com (2014-06-13)

Delta-homes.com snapshot

Delta-homes.com snapshot

Fjernelses guides i andre sprog • Morten J

  Jeg fik denne spontant efter at have tændt computeren efter 3 dage ude af huset. Ved seriøst ikke hvordan det havnede på min computer da jeg normalt er meget påpasselig med netop den slags.

  Det jeg vil tilføje til ovenstående er at den tilføjer en linje i genveje på skrivebord og i start menu, så selvom man afinstallere som ovenstående ligger det også kodet ind i browser-genvejene at man skal starte på delta-homes. Det skal man lige fjerne også.

 • Jørgen Hansen

  Jeg har prøvet de nævnte skridt, men det virker ikke hos mig hverken på firefox eller crome – nogen ideer?
  jeg har også prøvet spyhunter, men der ender man i noget værre rod med betaling for noget der ikke virker og som kraftigt frarådes af folk i US

 • Christina

  Også på min computer er delta homes dukket op ud af det blå. Det eneste, der er blevet installeret eller opdateret for nylig er Windows selv. Og jeg har ikke nogen Delta-filer (eller andre ukendte) i “fjern program” ej heller som udvidelse i Chrome, så hvad i alverden gør jeg?

 • Henrik Jensen

  Jeg har oplevet det samme som Christina. Jeg har foretaget opdatering af windows og pludselig er Delta-homes der som startside.
  Håber nogen kan komme med et godt råd til fjernelse af Delta-homes. Jeg har ikke nogen Delta-filer i fjern-programmer.

 • Gert E.

  Morten J (indlæg 26. februar 2014) – kan du ikke beskrive lidt mere detaljeret, hvordan du slap af med Delta-Homes.
  Som hos de andre indlæg optræder den nemlig heller ikke “synlig” hos mig – og diverse forsøge på at fjerne den er indtil videre resultatsløse…

 • Victor

  Okay. Jeg har fået det her på min forside. Ved ikke hvordan den er havnet der. Men ALLE skriver det samme. “Det er i dit kontrolpanel, slet det der.” Men hos mig er det der ikke. Og ikke nok med det. Det viser intet spor nogen andre steder. Men når jeg starter Chrome op så dukker det op.
  Har de dækket det med et eller andet? Jeg er bare totalt lost nu.

 • Torben Nielsen

  Delta-Homes.com er det værste adware program jeg endnu har set. Infektionen er oprindeligt kommet på min kones PC’er efter download af skype fra en inficeret freeware side. Jeg downloadede selv skype samtidigt, men heldigvis fra skypes egen hjemmeside og blev ikke ramt. Jeg har nu 3 gange fjernet Delta-Homes fra hendes PC’er + alle de programmer der blev installeret med skype plus skype selv. Den kommer igen – ofte efter en lille dvale, hvor den måske afventer en endnu værre udgave af sig selv. Der ligger et eller andet lort skjult et sted, som konstant henter nye versioner af delta-homes – og det er ikke . I seneste udgave associeret med Ask-toolbar.

  Den seneste udgave af delta-homes fjernes ikkehelt med de gængse adwcleanere.
  Man kommer til at hade Delta-Homes

 • Maj

  Hej Morten J.
  Kan du uddybe hvorledes man sletter som du skriver “en linje i genveje på skrivebord og i start menu” – for jeg kan slet ikke finde Delta homes nogle steder, så når jeg søger på computeren og er ikke klar over hvorledes jeg kommer til mine “browser-genvejene”, er det til at forklare tror du? Jeg har gjort alt det som de ovenstående indlæg også har forsøgt, men har stadig Delta Homes som startside.
  Maj

Like os på Facebook
nyheder
Omtale i pressen
Udtalelser