Bedømmelse:  
  (84/100)

Defender Pro Ultimate gennemgang, gratis download

Gabriel E. Hall - - | Type: Antivirusser
12

Defender Pro Ultimate er den ultimative sikkerhedsløsning, som blev skabt af en betroet sikkerhedskilde, Defender Pro. Selvom det ligner simpel anti-virus software, giver dette program en fuldstændig beskyttelse mod vira, hackere og andre almindelige trusler, hvilket især er vigtigt for nutidens pc-brugere. Når man har Defender Pro Ultimate scanner på sin computer, kan man føle sig sikker, når man browser på internettet og ved hjælp af sociale netværk eller cloud baserede storage-løsninger. Hvis det er nødvendigt, kan dens 24-7-365 support hjælpe dig med at installere den på systemet, og give dig den tekniske support eller gendannelse. Ligegyldigt hvilken version der er tale om, Defender Pro Ultimate free eller Defender Pro Ultimate paid, vil den blive ved med at identificere og fjerne vira for dig. Dens udgiver garanterer også øjeblikkelige opdateringer fra dens Virus Solutions Lab.

Defender Pro Ultimate anmeldelse af 2spyware research center:

Efter installation af Defender Pro Ultimate på vores computere, viste vi, at den tilbyderflere forskellige funktioner: Antivirus, Internet Security, Firewall, Secure Online Storage & Backup og Deep System Optimization. Det ser ud til, at Defender Pro Ultimates scanner ikke blot registrerer og fjerner forskellige former for virus, men også forhindrer e-baserede problemer, hjælper med at beskytte brugerens personlige oplysninger, forhindrer uønsket adgang til computeren og tab af fortrolige oplysninger til tredjeparter. Desuden virker dens Deep System Optimization indstilling som en Defender Pro Ultimate bonus, der hjælper med at forbedre computerens hastighed og maksimere maskinens ydeevne. Efter at have kørt denne app, fik vi klart meddelt, hvilke problemer der fandtes på systemet, og hvad vi kunne gøre for at slippe af med dem. Det ser ud til, at du blot behøver et enkelt klik for at ordne systemet, og fjerne alle farlige vira fra det.

Så, hvorfor bør jeg downloade Defender Pro Ultimate?

Du bør hente Defender Pro Ultimate, hvis du søger at beskytte din computer mod alle mulige trusler. Så snart den er installeret på systemet, begynder den hele tiden at arbejde på at overvåge Windows registreringsdatabasen, processer, plug-ins, web browser cookies og filer på den lokale harddisk. Dens rapporter kan let forstås af dem, der ikke har meget viden om computere og deres problemer. Den officielle hjemmeside er defender-pro.com. Indkøb foretages via lovlige tjenester og en sikker forbindelse.

kilde: http://www.2-spyware.com/review-defender-pro-ultimate.html

Anmeldelser på andre sprog