sværhedsgrad skala:  
  (99/100)

Decrypt Protect virus. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Gabriel E. Hall - - | Type: Malware

Decrypt Protect virus er intet andet end malware, som hører til kategorien kaldet “ransomware”. Så snart det lykkes den at overvinde computerens sikkerhedsbarrierer og inficerer den, blokerer den computeren ved at kryptere forskellige harddisk filer. Denne trussel kan også ændre disse filer ved at ændre deres udvidelser. Hertil kommer, at malwaren begynder at vise en besked der hævder, at computerens blokering er en naturlig konsekvens af brugerens ulovlige aktiviteter, såsom distribution af malware, brug af pornografisk materiale, og selv igangsættelse af DDoS-angreb. Denne ransomware er opfundet for at tjene pengene, så den anmoder også om at brugeren betaler bøden for dekryptering af filerne. Så, takket være Decrypt Protect virus, vil du ikke være i stand til at komme på internettet og starte et program, som er installeret på din computer. I stedet for dette, vil du kun se denne ulovlige advarsel præsentere sig selv som en meddelelse fra »MBL Advisory«. Ignorér venligst dette og fjern Decrypt Protect virus fra pc’en.

Hvordan kan jeg blive inficeret med Decrypt Protect virus?

Decrypt Protect virus distribueres via trojanske heste, som kan komme ind i systemet via sikkerhedshuller den finder. Ligesom alle trojanere, skjuler den sig inde i officielt udseende e-mails, irriterende pop-up-reklamer og lignende steder, så pas på. Så snart denne trussel kommer ind i systemet, blokerer den alle filerne på computerens harddisk, og begynder at beskylde sit offer for, at han/hun har en aftale med en seriøs statslig myndighed. For at gøre dette, viser den sin forfalsket alarm, der rapporterer om forskellige opfundne lovovertrædelser og beder om at man betaler bøden via MoneyPak, Ukash eller Paysafecard forudbetalingssystemer. Fald venligst ikke for dette svindelnummer, da du vil miste dine penge og alle vigtige data, der er gemt på din computer. Hvis du har Decrypt Protect virus på systemet, skal du følge en detaljeret vejledning nedenfor og reparere din computer.

Hvordan fjerner jeg Decrypt Protect virus?

Når du forsøger at fjerne Decrypt Protect virus, er det vigtigste at fjerne blokeringen af pc’en. Sommetider hjælper det at indstille datoen til den foregående dag. Derudover kan du også bruge en af disse metoder:

* Flash-drev metoden:

1. Tag en anden maskine og brug den til at downloade Reimage eller et andet velrenommeret anti-malware program.
2. Opdater programmet og sæt et USB-drev eller en simpel cd i.
3. Genstart i mellemtiden din inficerede maskine til fejlsikret tilstand med kommandoprompt og sæt USB-drevet i den.
4. Genstart computeren inficeret med Decrypt Protect virus igen og kør en fuld scanning.

* Brugere inficeret med Decrypt Protect virus får lov til at få adgang til andre konti på deres Windows-systemer. Hvis en af disse konti har administratorrettigheder, bør du være i stand til at køre et anti-malware program.

* Prøv at benægte Flash i at få din ransomware til at stoppe med at fungere efter hensigten. For at deaktivere Flash, gå til Macromedia support og vælg ‘Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter at gøre dette, så kør en fuld scanning med et anti-malware program.

* Manuel Decrypt Protect virus fjernelse:

  1. Genstart din inficerede pc til ‘fejlsikret tilstand med kommandoprompt” for at deaktivere din virus (dette bør virke med alle versioner af denne trussel)
  2. Kør Regedit
  3. Søg efter Winlogon Entries og skriv alle de filer ned, der ikke er Explorer.exe eller er tomme. Erstat dem med explorer.exe.
  4. Søg i registreringsdatabasen efter de filer, du har skrevet ned og slet nøgler i registreringsdatabasen,der refererer til filerne.
  5. Genstart og kør en fuld systemscanning med opdateret Reimage for at fjerne de resterende virus filer.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Decrypt Protect virus snapshot
Decrypt Protect virus snapshot

Om skaberen

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-decrypt-protect-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog