Bedømmelse:  
  (73/100)

Data Recovery Pro gennemgang, gratis download

| Type: PC-optimeringsværktøj

Data Recovery Pro er et email-og fil recovery program, som kan bruges til at hente en bred vifte af filtyper. Brugere kan gendanne slettede e-mails og vedhæftede filer, genskabe mistede filer og endda gendanne manglende sange fra deres iPod Shuffle, iPod Nano og iPod Classic (iPod Touch og iPhone er ikke understøttet). Data Recovery Pro kan bruges på Windows XP og Windows Vista OS. For normal funktionalitet skal din computer have 50 MB ledig plads på harddisken, og bør også være forbundet til internettet.

Data Recovery Pro har en interface der er let at bruge, og som hjælper folk til at udføre trin til at finde filer og inddrive dem uden nogen problemer. Desuden tilbyder det også for at få vist de fleste af filerne, før den gendanner dem. Vi kan ikke glemme at nævne dens opdaterede filter teknologi, som gør det muligt for folk at finde “tabte” filer ved blot at indtaste et søgeord eller en sætning.

For at opsummere, er det et nyttigt program, der nemt kan hjælpe pc-brugere til at inddrive deres filer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Data Recovery Pro Tilfredsheds
Garanti
Download
Data Recovery Pro Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Data Recovery Pro, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Data Recovery Pro er et anbefalet værktøj til at scanne dit system for eventuelle trusler og dårlig software. Prøveversionen af ​​produktet vil finde skadelige programmer i dit system. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Data Recovery Pro malware fjernelsesværktøjet.
Data Recovery Pro snapshot
Data Recovery Pro snapshotData Recovery Pro snapshot
Kilde: https://www.2-spyware.com/review-data-recovery-pro.html
Anmeldelser på andre sprog

Din mening angående Data Recovery Pro