sværhedsgrad skala:  
  (99/100)

Fjern CTB Locker virus

12

CTB Locker virus er den nyeste ransomware, som begyndte at angribe pc-brugere i midten af juli, 2014. Den er næsten identisk med Cryptowall virus, Cryptolocker, Cryptorbit, etc. Dette er en meget farlig parasit, der bruges til kryptering af specifikke datafiler, for så at få folk til at betale for deres dekryptering. I de fleste tilfælde bliver folk, der ønsker at genvinde forbindelsen til deres fotos, videoer og andre filer, bedt om at betale 120 USD. Men nogle gange kræver CTB Locker virus 24 USD eller andre beløb. Selvfølgelig skal denne løsesum betales i form af Bitcoins. Hvis du mener, at din pc allerede er blevet inficeret af CTB Locker virus, er den første ting, du bør bemærke, at dine filer ikke kan nås. Derudover kan du begynde at se en advarselsmeddelelse, der forklarer dig det hele og beder dig om at betale en bøde. I dette tilfælde bør du straks scanne din computer med et velrenommeret anti-spyware program, fordi jo før du gør det, jo flere filer kan du redde fra kryptering. Desværre kan denne virus næppe blive bemærket, før den begynder at vise sin advarsel, der rapporterer om krypterede data og anmoder om at du betaler en løsesum. Det er derfor, du altid bør have opdateret anti-spyware installeret på din computer, der nemt kan hjælpe dig med at forebygge infektioner som denne. For at gøre dette anbefaler vi stærkt, at benytte SpyHunter.

Hvordan kan CTB Locker inficere min computer?

CTB Locker er for det meste spredt ved hjælp af vildledende e-mails. De kan indstilles til at påstå, at du er nødt til at bekræfte dine indkøb, godkende betalinger mv. Selvfølgelig, når offeret er blevet narret til at downloade en falsk vedhæftet fil, er pc’en inficeret med denne ransowmare. Desuden bør du være meget forsigtig med irriterende pop-ups, der tilbyder dig at opdatere programmer som Java eller Flash Player, fordi de også kan føre dig til CTB Locker infiltration. Så snart denne virus kommer ind i systemet, smider den straks sine egne filer, og scanner derefter systemet for bestemte filer. Efter at have fundet nødvendige filer (3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx, etc.), blokerer den dem ved hjælp af en elliptisk kurvekryptografi. Derudover ser det ud til, at denne virus også er i stand til at kommunikere med sin kommando og kontrol-server over TOR og følger dennes kommandoer. Hvis du bruger Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og 8, skal du være særligt forsigtig, fordi denne virus, i skrivende stund, kun er i stand til at inficere disse systemer. Hvis du mener, at din pc er kapret og dine filer er krypteret, kan du tjekke dem ved at åbne %MyDocuments%\.html filen. Desværre vil du ikke være i stand til at inddrive disse filer uden at betale en løsesum til udviklerne af CTB Locker virus.

Hvordan fjerner jeg CTB Locker virus?

Hvis du mener, at CTB Locker virus allerede har kapret dit system, skal du scanne det med SpyHunter eller STOPzilla, og fjerne denne farlige ransomware. For at genoprette forbindelsen til dine filer, bør du prøve at udføre sikkerhedskopiering eller benytte et fil opsving værktøj som R-Studio eller PhotoRec.

Desværre kan en fuld scanning ikke inddrive de filer, der er blevet krypteret af CTB Locker. Det er derfor, vi anbefaler at tænke på forebyggelse af sådanne infektioner. For at gøre dette, kan du benytte tidligere nævnte programmer. Desuden, så glem ikke at tænke på at lave backups (det skal gøres så ofte som muligt). Endelig kan du prøve eksterne USB harddiske, cd’er, dvd’er, Google Drive, Dropbox, Flickr og andre løsninger. Det anbefales også at sikre, at alle dine åbne delinger kun er tilgængelige for de nødvendige brugergrupper eller godkendte brugere.

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne CTB Locker virus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere CTB Locker virus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere CTB Locker virus. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af CTB Locker virus (2016-02-19)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af CTB Locker virus (2016-02-19)
CTB Locker virus snapshot
CTB Locker virus snapshotCTB Locker virus snapshotCTB Locker virus snapshot
Manuel CTB Locker fjernelsesguide

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/udenvirus.dk/wp-content/themes/AskIt/functions.php on line 494

Metode 1. Fjern CTB Locker ved hjælp af Safe Mode with Networking

Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
Windows 7 / Vista / XP
 • Klik Start Shutdown Restart OK.
 • Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
 • Vælg Safe Mode with Networking fra listen
Vælg 'Safe Mode with Networking'
Windows 10 / Windows 8
 • Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
 • Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
 • Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet
Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
Trin 2: Fjerne CTB Locker

Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent SpyHunter eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør CTB Locker fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.


Metode 2. Fjern CTB Locker ved hjælp af System Restore

Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
Windows 7 / Vista / XP
 • Klik Start Shutdown Restart OK.
 • Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
 • Vælg Command Prompt fra listen
Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'
Windows 10 / Windows 8
 • Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
 • Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
 • Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet
Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
 • Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
 • Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
 • Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra CTB Locker. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
 • Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen

Fuldfør CTB Locker fjernelse

Efter at genoprette dit system, skal du fjerne alle ondsindede filer, der hører til CTB Locker, fordi de stadig er på din computer. For at gøre dette, skal du downloade SpyHunter og scanne din pc.

Hvis du har individuelle filer som skal dekrypteres, er det nu tid til at benytte Windows Previous Versions funktion. For at vælge en fil, højreklik på den og vælg Properties. Gå nu til Previous Versions fanen og kig efter et gendannelsespunkt for din fil. Vælg det, hvis det er der, og klik på Restore. Vær opmærksom! Denne metode er kun effektiv efter aktivering af System Restore funktion. Desuden, hvis din ransomware er designet til at fjerne Shadow Volume Copies af filerne, Vil det ikke virke for dig. I dette tilfælde, så prøv Photorec eller R-studio..

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook