sværhedsgrad skala:  
  (95/100)

Fjern CryptoWall 2.0 virus

123

Korte oplysninger om ransomware virus:

Ransomware er en type virus. Når den inficerer ofrets computer, låser den en større del af offerets filer, ved at kryptere dem. Som et resultat kan offeret ikke åbne disse filer, så de bliver ubrugelige. Denne virus efterlader en besked i hver mappe, der indeholder inficerede filer. Den kan gemmes som .png, .html eller .txt-fil. Denne meddelelse informerer om, at filerne er blevet krypteret og for at få adgang til dem igen, skal brugeren betale en løsesum.

CryptoWall 2.0 ransomware beskrivelse:

CryptoWall 2.0 er den anden udgivelse af den berygtede CryptoWall virus. CryptoWall har udgivet flere versioner af den – CryptoWall, CryptoWall 3.0 og CryptoWall 4.0. Denne virus tilhører kategorien ransomware. Som ransomware virker den som en trojansk hest og inficerer offerets computer, mens den foregiver at være noget andet. Den krypterer de data, der er gemt på computeren med RSA-krypteringsmetoden. Når filerne bliver krypteret, kan det være meget svært at hente dem igen. Denne version af CryptoWall adskiller sig fra de tidligere versioner, fordi den når sine servere via Tor-netværket, som hjælper med at skjule dens kommando- og kontrol-kanaler.

Denne ransomware krypterer filerne og efterlader en besked til dig, som indeholder instruktioner til, hvordan du kan hente dine filer. Den giver dig en klar frist til at betale løsesummen. Hvis du ikke betaler disse penge inden den fastsatte dato, kan løsesummens værdi stige. Normalt ligger det første beløb, som CryptoWall 2.0 beder om, på op mod 500$ eller 500€. Denne virus anmoder om, at du betaler løsesummen via Bitcoin-systemet. Til gengæld lover den, at give dig den dekrypteringsnøgle, som formodes at låse op for og gendanne dine filer til deres videre brug. Det er dog meget usandsynligt, at disse cyber-kriminelle vil hjælpe dig med, at hente dine filer tilbage, så vi anbefaler ikke at du betaler løsepengene.

Hvis din computer er blevet inficeret med CryptoWall 2.0, bør du straks træffe nogle foranstaltninger for, at fjerne denne infektion fra dit system. Du er nødt til at fjerne den, for at stoppe den fra at kryptere dine filer og blokere dens vej til andre ondsindede aktiviteter – denne virus kan installere andre infektioner på din computer, så risikoen for at beskadige computeren vokser for hvert minut, mens CryptoWall 2.0 er på din pc. Vi anbefaler på det kraftigste, at du fjerner denne virus med SpyHunter anti-malware.

Message from CryptoWall 2.0

Hvordan har CryptoWall 2.0 inficeret min computer?

CryptoWall 2.0 bliver, ligesom alle andre CryptoWall versioner, almindeligvis spredt via inficerede e-mails. Derfor er du nødt til at være meget forsigtig, når du åbner e-mails fra ukendte afsendere. Du bør ALDRIG åbne eller installere vedhæftede filer fra sådanne e-mails, uanset hvor sikre de ser ud. Undgå især at åbne indhold fra spam og junk mapper på din e-mail. Undgå desuden at surfe gennem mistænkelige websteder, der ser upålidelige ud eller indeholder en enorm mængde af annoncer – der er en chance for, at du ved et uheld henter og installerer et smitsomt program. For at undgå sådanne uventede installationer, bør du sikre din computer og have et professionelt sikkerhedsprogram kørende på den. 

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne CryptoWall 2.0 virus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere CryptoWall 2.0 virus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere CryptoWall 2.0 virus. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af CryptoWall 2.0 virus (2015-12-22)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af CryptoWall 2.0 virus (2015-12-22)

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook