sværhedsgrad skala:  
  (99/100)

CryptoMix ransomware virus. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Jake Doevan - - | Type: Ransomware
12

Hvor farlig er CryptoMix ransomware?

CryptoMix virus, undertiden også kaldet CryptMix, er en form for ransomwareprogram, som kombinerer karakteristika fra andre virusser i samme kategori, såsom CryptoWall 3.0, CryptoWall 4.0 eller CryptXXX. Præcis som de nævnte programmer, infiltrerer CryptoMix stille og roligt offerets computer, finder de forudbestemte filer og krypterer dem med en sofistikeret RSA-2048 algoritme.

Da denne kode er ubrydelig for regelmæssige brugere og selv eksperterne kæmper med at finde måder at knække den på, er den eneste måde at låse op for de krypterede filer, at få den særlige dekrypteringsnøgle. Denne nøgle bliver normalt gemt på en fjerntliggende mappe, så for at få adgang til den, skal offeret betale ransomware-skaberne en betydelig mængde penge. For at sige det på en simpel måde, skal offeret betale en løsesum i bytte for de låste filer.

I modsætning til de tidligere nævnte programmer, så hævderr CryptoMix imidlertid, at den bruger de indsamlede penge på et godt formål. Disse ransomware-udviklere kalder sig Charity Team og lover at udstede nogle af de indsamlede penge til children’s charity organization. Ironisk nok bliver offeret også tilbudt “gratis teknisk support”, hvis han/hun beslutter sig for at betale pengene.

Sætter vi alle disse mærkelige løfter til side, skal du huske på, at du har at gøre med ægte cyberkriminelle, så der er ingen garanti for noget af det de siger. Selv hvis du beslutter dig for at købe dine filer tilbage, får du ikke nødvendigvis adgang til dekrypteringsnøglen eller selve nøglen kan være ødelagt. Det er bedre at fjerne CryptoMix fra din computer, før den forårsager mere skade. Du bør kun fjerne den ved hjælp af faglige antivirusværktøjer, såsom Reimage.

An illustration of the CryptoMix ransomware virus

Virussen siges at kryptere hele forbløffende 862 filtyper på den inficerede computer, og når den gør det, kan de inficerede filer ses med udvidelsen .code føjet til dem. Desuden smider virussen straks en .html og .txt note i alle mapper, som indeholder inficerede filer. I noterne får offeret to e-mails xoomx[@]dr.com og xoomx[@]usa.com til at kontakte for at hente filerne.

Efter at have e-mailet hackerne, får offeret derefter tilsendt et link og et password til et One Time Secret Service website, hvor offeret og den kriminelle kan udveksle anonyme beskeder. I begyndelsen kan hackerne forsøge at overbevise offeret om at betale af hensyn til velgørenhed. Selvfølgelig er der næppe nogen der ønsker at overføre 5 Bitcoins i løsesum, som er lig med omkring $2.200 USD, til en mistænkelig konto. Så ved denne tøven begynder de kriminelle at true med at fordoble dette beløb, hvis løsesummen ikke bliver betalt inden for 24 timer.

Under alle omstændigheder anbefaler vi ikke at gå så langt. Du bør tage dig af fjernelsen af CryptoMix så snart du opdager, at du ikke kan få adgang til dine filer. Du bør dog huske på, at det at fjerne virussen ikke vil hente dine filer tilbage, så den bedste måde virkelig at sørge for, at dine data er sikre, er at tage nogle forholdsregler, før ransomwaren rammer din computer.

Måderne hvorpå ransomware kan infiltrere din computer

Der er ikke et bestemt sæt teknikker CryptMix virus kan benytte til at komme ind i din computer. Du kan blive smittet ved at klikke på mistænkelige meddelelser, download-knapper, få den via P2P (peer-to-peer) datadelingsnetværk, men mest almindeligt er det, at du intetanende downloader den som en vedhæftet fil fra din e-mail.

Derfor er det vigtigt ikke kun at få et kraftfuldt antivirus-system og håbe på det bedste, men at du selv gør en indsats, ved at analysere de modtagne e-mails, køre nogle ekstra scanninger af den nyligt downloadede software og kontrollere pålideligheden af de websteder, du besøger eller downloader din software fra. At tage dig tid til at installere nyligt downloadet software er også en vigtig faktor, som kan hjælpe dig med at undgå infiltration fra trojans, der kan være bærer af denne virus.

Er det muligt at fjerne CryptoMix?

Det er ikke kun muligt, men simpelthen et must at fjerne CryptoMix fra den inficerede enhed. Ellers kan dine fremtidige filer også være i fare. Vi er dog nødt til at advare dig om, at det at afinstallerer ransomwarevirus undertiden kan være temmelig problematisk. Disse skadelige programmer kan forsøge at blokere din antivirus fra scanning af systemet. I så fald er du nødt til at administrere virussen manuelt for at dit virus-bekæmpelsesværktøj skal kunne starte.

Du vil finde de manuelle CryptoMix fjernelsesinstruktioner, forberedt af vores team af eksperter, i slutningen af denne artikel. Tøv desuden heller ikke med at sende os en besked, hvis du oplever problemer i forbindelse med fjernelse af denne virus.

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne CryptoMix ransomware virus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne infektionen ved at benytte Reimage, Send et spørgsmål til vores supportteam og angiv så mange detaljer som muligt
Reimage anbefales til, at afinstallere CryptoMix ransomware virus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.

Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Pressen taler om Reimage

Manuel CryptoMix virus fjernelsesguide:

Fjern CryptoMix ved hjælp af Safe Mode with Networking

Reimage er et værktøj, der opdager malware.
Du vil være nødt til at købe den fulde version, for at fjerne infektioner.
Mere information om Reimage.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne CryptoMix

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent Reimage eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør CryptoMix fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern CryptoMix ved hjælp af System Restore

Reimage er et værktøj, der opdager malware.
Du vil være nødt til at købe den fulde version, for at fjerne infektioner.
Mere information om Reimage.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra CryptoMix. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med Reimage og sørg for, at CryptoMix fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra CryptoMix og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus eller Malwarebytes Anti Malware.

Om skaberen

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-cryptomix-ransomware-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog