sværhedsgrad skala:  
  (100/100)

Fjerne CryptoLocker

123

Cryptolockerer en farlig ransomware, som var klart frigivet af den samme gruppe af cyberkriminelle, der er ansvarlig for at frigive FBI virusPolice Central e-crime Unit virusDepartment of Justice virus og mange andre trusler. Ligesom tidligere nævnte virusser, Cryptolocker låser brugerens personlige filer og viser en stor advarsel, der anmoder om at betale en $ 300 USD løsesum. Men der er nogle nye ting om denne trussel: Cryptolocker låser disse filer ved hjælp af en asymmetrisk kryptering, hvilket betyder, at for at nå dine berørte filer tilbage, skal du kende to forskellige nøgler. Så mens de fleste af de tidligere ransomware versioner kunne have været fjernet ved hjælp af særlige instruktioner, finder denne trussel en måde at modstå dem. Det ser ud til, at den eneste løsning er at få den anden, private nøgle, som kun er kendt af cyberkriminelle. Ifølge Cryptolockers advarsel, har brugeren kun en vis mængde tid til at betale en løsesum, og gendanne forbindelsen til filerne. Ellers kan han / hun sige ‘farvel’ til dem.

HVORDAN KAN Cryptolocker INFICERE MIN COMPUTER?

Ifølge eksperter, er Cryptolocker spredt med officielt udseende e-mails. Typisk underretter de om manglende betalinger, skatter, indkøb og lignende ting, der nemt kan få folk til at åbne ondsindede, vedhæftetede filer. Så snart en sådan tilknytning er åbnet, bliver computeren inficeret med denne farlige virus, der straks krypterer brugernes filer. Typisk låser denne virus bestemte filer, som for det meste har disse udvidelser: 3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx.

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Cryptolocker acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Fjernelse af Cryptolocker Tilfredsheds
Garanti
Download
Fjernelse af Cryptolocker
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Note: Manuel assistance påkrævet betyder, at en eller alle af fjernelserne ikke var i stand til at fjerne parasit uden nogle manuel indgriben, kan du læse manuelle fjernelses vejledningen nedenfor.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere Cryptolocker. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere Cryptolocker. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af Cryptolocker (2016-02-22)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af Cryptolocker (2016-02-22)

Cryptolocker manuel fjernelse

Dræb processer:
[random].exe

Slet filer:
[random].exe

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook