sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjern Cr.tractionize.com popup annoncer

Af Jake Doevan - - | Type: Adware

Hvad er Cr.tractionize.com?

Cr.tractionize.com er en reklame-platform, der er designet med henblik på, at drive webtrafikken til forudbestemte hjemmesider, ved at vise folk forskellige reklamer. Hvis du bemærker irriterende annoncer på Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer, betyder det, at du har installeret et program af adware-typen, som misbruger denne reklameplatform. Hvis du tjekker dine nyligt installerede programmer, kan du opdage flere forskellige, ukendte programmer, såsom PriceMeter, Supra Savings, weDownload Manager, PureLead, Search Assist, Re-Markable, Zombie Alert, Wajam, Coupon Server, Lollipop, HD-Total-Plus, UTUobEAdaBlock, Safe Saver, SupTab, ValueApps, Lollipop, Software Updated Version, DP1815, Video Player, Convert Files for Free, Plus-HD 1.3, BetterSurf, Trusted Web, PassShow, LyricsBuddy-1, PureLeads, Media Player 1.1, RRSavings, Feven Pro 1.2, Websteroids, Savings Bull, HD-Plus 3.5, Re-markit. Du har måske glemt, hvordan du har downloadet dem til din computer. Det er fordi de bliver spredt sammen med gratis programmer. På grund af dette og andre ulemper, som disse programmer har, er de blevet kategoriseret som adwares og potentielt uønskede programmer. Som du sikkert allerede har forstået, anbefaler vi ikke at klikke på Cr.tractionize.coms annoncer eller links, der leveres af dette tvivlsomme program. Hvis du beslutter dig for at gøre det af lige vel, kan du udsætte dig selv for risikoen for, at havne på en mistænkelig hjemmeside, med farligt indhold. Det er en vanskelig markedsføringsteknik, somanvendes af tredjeparter, for at sprede potentielt uønskede programmer og for at øge deres indkomst. Vær opmærksom på, at nogle af disse links og reklamer kan være bragt til dig af cyberkriminelle. Derudover kan denne reklameplatform fungere som en tracking cookie og kan indsamle oplysninger om dig og din computer, såsom IP-adresse, søgeforespørgsler, besøgte websteder, klik og så videre. Dens udviklere hævder, at personoplysninger ikke vil blive indsamlet. Men med tanke på, at forskellige tredjeparter, herunder cyberkriminelle, kan misbruge Cr.tractionize.com, bør du ignorere alle adwares, der forårsager disse annoncer.

Hvordan kan Cr.tractionize.com hijacke min computer?

Som vi tidligere har nævnt, kan Cr.tractionize.com virus være installeret på din computer uden at du er bevidst om dette. Det er fordi den bliver fordelt i bundter med anden gratis software. Sådanne marketingsplatforme har ingen officielle hjemmesider, og du vil sandsynligvis ikke finde nogen downloadkilde, der ville være villig til, at distribuere dem. Derfor er der en stor mulighed for, når du henter og installerer noget gratis software fra en mistænkeligt udseende hjemmeside, at du utilsigtet installerer et potentielt uønsket program, der forårsager Cr.tractionize.coms omdirigeringer og irriterende pop-up-reklamer. For at undgå at dette sker, bør du undgå at downloade noget software, der ser mistænkeligt ud. Hvis du ikke har andre muligheder, end at hente ukendte applikationer fra en tvivlsom hjemmeside, så køre dets installation med ekstrem omhyggelighed. Læs alle notifikationer, spring ikke nogen sætninger over, der er skrevet i en lille skrifttype, undersøg alle forslag og acceptér at installere programmet, hvis du er sikker på, at det er sikkert at benytte. Vælg ikke en Hurtig eller Anbefalet installationsmetode, hvis det er muligt, da du på denne måde vil springe de fleste af de afkrydsningsfelter over, og dermed automatisk vil tillade installationen af yderligere komponenter. For at undgå dette, skal du vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installationmetode og overvåge hvert installationstrin. Hvis du bemærker tilbud om, at installere udvidelser, add-ons, plug-ins eller værktøjslinjer, skal du ikke acceptere dette, da du risikerer at acceptere installationen af Cr.tractionize.com virus eller lignende uønsket program på dit system.

Hvordan fjerner jeg Cr.tractionize.com virus?

Hvis du i øjeblikket oplever konstante omdirigeringer fra Cr.tractionize.com og føler dig generet af dens annoncer, bør du ikke spilde mere tid og fjerne alle adwares, der benytter sig af denne reklameplatform. Du kan gøre det manuelt eller automatisk. Det er dit valg. Men vi anbefaler, som sikkerhedseksperter, at du benytter et pålideligt anti-spyware program, for at ordne din computer helt og aldeles og ikke forlade eventuelle ondsindede poster på den. Som vi nævnte i starten af denne artikel, er Cr.tractionize.com annoncer forårsaget af disse og lignende adwares: PriceMeter, Supra Savings, weDownload Manager, PureLead, Search Assist, Re-Markable, Zombie Alert, Wajam, Coupon Server, Lollipop, HD-Total-Plus, UTUobEAdaBlock, Safe Saver, SupTab, ValueApps, Lollipop, Software Updated Version, DP1815, Video Player, Convert Files for Free, Plus-HD 1.3, BetterSurf, Trusted Web, PassShow, LyricsBuddy-1, PureLeads, Media Player 1.1, RRSavings, Feven Pro 1.2, Websteroids, Savings Bull, HD-Plus 3.5, Re-markit.

Du kan fjerne virusskade automatisk ved hjælp af et af disse programmer: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Vi anbefaler disse applikationer, fordi de registrerer potentielt uønskede programmer og virusser med alle deres filer og registreringsdatabaser, der er relateret til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Cr.tractionize.com pop-op annoncer snapshot
Cr.tractionize.com pop-op annoncer snapshot

Manuel Cr.tractionize.com popup annonce fjernelsesguide:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Cr.tractionize.com popup fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Cr.tractionize.com popup og relaterede programmer
  Se her efter Cr.tractionize.com popup eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Cr.tractionize.com popup fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Cr.tractionize.com popup eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Cr.tractionize.com popup fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Cr.tractionize.com popup og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Cr.tractionize.com popup fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Cr.tractionize.com popup annoncer fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Cr.tractionize.com popup fjernes fra din Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Cr.tractionize.com popup fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Cr.tractionize.com popup og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Cr.tractionize.com popup fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Cr.tractionize.com popup fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Cr.tractionize.com popup og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Cr.tractionize.com popup fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Cr.tractionize.com popup fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Cr.tractionize.com popup eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Cr.tractionize.com popup fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Om skaberen

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-cr-tractionize-com-popup-ads.html

Fjernelses guides i andre sprog