sværhedsgrad skala:  
  (99/100)

Council of Europe virus. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

| Type: Stjæle programmer

Council of Europe virus er en yderst farlig ransomware, som er begyndt at sprede sig rundt i begyndelsen af ​​februar 2014. Det lader til, at denne virus spredes ved hjælp af en ny trojansk hest, som blev navngivet af nogle sikkerheds leverandører som Trojan-Ransom.Win32.Linkup . Så snart denne trojanske hest angriber computeren, ændrer den dens DNS og afbryder internetforbindelsen. Desuden begynder den at vise en browser-baseret advarselsmeddelelse, som hævder, at Council of Europe har brug for at bekræfte brugerens identitet, og beder brugeren betale EUR 0,01 for at gøre dette. Du bør dog være meget forsigtig med disse meddelelser, fordi de kan bruges til at stjæle dine personlige oplysninger og penge! I dette tilfælde bør du ikke spilde tiden, og fjerne Council of Europe virus fra systemet. Vær opmærksom på, at Trojan-Ransom.Win32.Linkup også har været knyttet til Bitcoin virus!

Hvordan kan Council of Europe virus inficere min computer?

Vi har allerede nævnt, at Council of Europe virus spredes ved hjælp af trojanske heste. Denne cyber-infektion har været aktivt distribueret ved hjælp af falske e-mails, der typisk advarer om ikke-eksisterende indkøb, betalinger, skatter og lignende ting, der kunne få folk til at klikke på links eller hente skadelige, vedhæftede filer. Men du kan også downloade Trojan-Ransom.Win32.Linkup på din computer i et bundle med software uden licens. Så snart den kommer ind i systemet, skaber denne trojan sig en kopi, som kaldes svchost.exe. Dette er gjort for at forsøge at skjule sin infiltration fordi, som du måske ved, er svchost.exe en legitim fil. Når det er gjort, afbrydes computerens internetforbindelse, og den begynder at vise sin browser-baserede advarsel. Hvis du har bemærket en besked, som hævder, at det er Council of Europe og anmoder om at du betaler EUR 0,01 for at bekræfte din identitet, skal du ignorere det. Derudover skal du følge disse instruktioner:

Hvordan fjerner jeg Council of Europe virus?

Hvis Council of Europe virus har blokeret din browser, skal du dræbe dens proces ved at følge disse trin:

  1. Åbn Windows Task Manager ved at klikke på Ctrl + Alt + Del eller Ctrl + Shift + Esc.
  2. Åbn nu fanen Processer, og vælg ‘Vis processer fra alle brugere “.
  3. Find din browsers proces og venstre-klikke på den. Hvis du bruger Internet Explorer, så annullér iexplore.exe, Mozilla Firefox – firefox.exe, Google Chrome-chrome.exe, Safari – safari.exe, Opera – opera.exe.
  4. Klik nu på “Afslut proces” knappen, og glem ikke at bekræfte, at du virkelig ønsker at gøre det.

Når du lukker din ramte browser, skal du hente, opdatere og køre et velrenommeret anti-malware program. Til dette anbefaler vi at bruge Reimage, SpyHunterCombo Cleaner eller Malwarebytes Malwarebytes.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Council of Europe virus snapshot
Council of Europe virus snapshot
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-council-of-europe-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog