sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjern Cold Search virus

123

Hvad bør jeg vide om distributionen af Cold Search?

Cold Search er ikke en typisk søgeside som du kan downloade fra internettet. Det er en browser hijacker, der har spredt sig rundt ved hjælp af bundling. Efter at have infiltreret PC systemet, kan den nemt smide dens egne komponenter, der hjælper den med at overtage startsiden, standard-søgemaskinen og nye faner på hver webbrowser, der er installeret på ofrets computer. Som et resultat heraf, bliver dette tvivlsomme søgeværktøj i stand til at initiere omdirigeringer til forudbestemte hjemmesider, slowdowns, og browsernedbrud, sporing af brugernes browsingaktivitet på nettet og lignende uønskede aktiviteter. Hvis du lige har fundet ColdSearch.com i stedet for din startside eller standard-søgemaskine, bør du læse dette indlæg meget nøje, da du har brug for at ordne din computer med det samme. Uanset hvor harmløs denne søgemaskine ser ud, bør du ikke have tillid til den.

At undgå Cold Search kapring er ikke en kompliceret opgave. Du skal bare være forsigtig med freeware og shareware, der har været misbrugt til at sprede denne browser hijacker. Det er kendt at den bliver aktivt fremmet ved hjælp af download managers, PDF creators, video streaming software og lignende programmer. Men vi kan ikke sige præcist hvilke programmer, der er involveret i dens distribution, så sørg for at du har et pålideligt anti-spyware program installeret på din computer, for at undgå Cold Search virus. Glem desuden ikke at overvåge installationen af freeware, ved at angive en af disse installationsmuligheder:

  • Brugerdefineret
  • Avanceret

Når du har angivet en af disse installationsmetoder, er du nødt til at fjerne markeringen af alle pre-kontrollerede flueben, der tillader installationen af yderligere komponenter. Typisk set omfatter disse komponenter browser add-ons, udvidelser, plugins, værktøjslinjer og søgemaskiner.

The main page of Cold Search and fake ads promoting sales

Min computer er blevet kapret. Hvad kan jeg forvente?

Cold Search præsenterer sig selv som et pålideligt søgeværktøj. Men de annoncer, den forårsager, bør undgås, da de kan føre dig til infiltration fra malware. Derudover kan denne søgemaskine vise dig ændrede søgeresultater, fyldt med links til farlige websteder. Når den narre sit offer til at klikke på en af ​​disse pop-up-meddelelser (det er let at falde for Cold Search annoncer, da de kan vise dig forskellige rabatter), omdirigerer den ham/hende til en forudbestemt hjemmeside. Desværre er der ingen garanti for, at hver af disse sider er sikre. Vi anbefaler stærkt, at undgå meddelelser, der er for gode til at være sande. Derudover, som UdenVIrus’ sikkerhedseksperter har afsløret, kan Cold Search malware bruges til sporing af dens brugere og indsamling af ikke-personligt identificerbare oplysninger. De fleste af disse programmer indsamler folks søgetermer, mest besøgte websteder, data, som de indtaster, når de besøger deres foretrukne hjemmesider mv. Desuden ser det ud til, at de også kan indsamle IP-adressen på computeren, det lykkedes dem at kapre, dens placering og ofrets email-adresse. Hvis du ikke ønsker at modtage masser af spam, bør du holde dig væk fra Cold Search og lignende søgemaskiner, der betragtes som usikre.

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Cold Search virus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere Cold Search virus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere Cold Search virus. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af Cold Search virus (2016-01-04)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af Cold Search virus (2016-01-04)

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook