Hvad er close.js? Bør jeg fjerne den?

Af Lucia Danes - -

Hvor farlig er close.js filen?

Close.js er en farlig JavaScript-fil, som er nært beslægtet med Spora ransomware virus. Denne fil er ansvarlig for at gennemføre og iværksætte ransomware på mål pc-systemet, så den kan betragtes som en vigtig del af hele operationensprocessen. Typisk bliver ofrene narret til at installere denne fil på deres edb-systemer, når de bliver overbevist om at hente den ondsindede tilføjelse af e-mail til deres computere. Den vildledende e-mail hævder at være relateret til en seriøs organisation, såsom en offentlig myndighed, et advokatfirma, etc. Men når den falske vedhæftede fil er kommet ind smides close.js filen på systemet. Når denne proces er udført kører filen malware og begynder datakrypteringsprocessen. Sommetider er folk tvunget til at se på fejlmeddelelsen, der hævder, at Word-filen er beskadiget, mens ransomwarevirussen krypterer mål-filerne.

Som du kan forstå, så er close.js en farlig fil, der kan forårsage masser af skader, ved at kryptere dine vigtige dokumenter, billeder, lyd- eller videofiler, databaser, osv. Der er ingen grund til at lade denne fil opholde sig på computeren og gøre systemet sårbart. Efter  at habr bemærket, at Spora allerede er inde i computeren, skal du scanne computeren med en velrenommeret antivirus eller et malwarefjernelsesprogram. Vi anbefaler på det kraftigste, at du fjerner close.js filen og Spora ransomware med Reimage Reimage Cleaner Intego. Men du skal muligvis genstarte computeren for at få fejlsikret tilstand, før du installerer eller kører anti-malware program, fordi sådanne virusser har tendens til at blokere legitime sikkerhedssoftwares. Hvis du har brug for mere hjælp til virus- og close.js fjernelse, skal du følge vores forberedte trin-for-trin guide her.

Hvordan kan denne fil vises på min computer?

Close.js filen dukker op på computeren, når den bliver inficeret med Spora ransomware. Virussen spredes for det meste via ondsindede vedhæftede filer, der hævder at være fakturaer, og andre forretningsmæssige Word- eller PDF-filer. Men selvom filen ligner en almindelig fil, der er sikker at bruge, er har den i virkeligheden to forskellige udvidelser, som giver besked om skjulte evner hos denne fil. Når en person klikker på denne fil, åbner han eller hun den ondsindede close.js fil i %TEMP% mappen. Som et resultat heraf begynder Spora virus på datakrypteringsprocessen, som forbliver uopdaget, indtil du forsøger at åbne en af de berørte filer. Hvis du vil undgå ransomwareangreb, bør du være forsigtig med e-mails og ikke forhaste dig med at åbne de vedhæftede dokumenter. Sørg for, at du kan stole på afsenderen først!

Hvordan fjernes close.js fra computeren?

Vi ønsker at påpege, at close.js fjernelsen ikke vil løse det største problem. Denne fil er et af de vigtigste tegn på, at din computer er inficeret med ransomware. Sletning af denne fil vil ikke stoppe krypteringen af dine filer og andre ondsindede aktiviteter, der er igangsat af Spora. Husk på, at vi ikke anbefaler at slette sådanne farlige cybertrusler på egen hånd, fordi de er indstillet til at bruge forskellige teknikker til at forhindre deres fjernelse. Du bør hellere scanne din computer med professionelle malwarefjernelsesværktøjer, såsom Reimage Reimage Cleaner Intego eller SpyHunter 5Combo Cleaner for at fjerne Spora og dens filer. Dit foretrukne sikkerhedsværktøj vil også fjerne close.js filen fra enheden.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-close-js.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående close.js

Filer
Software
Sammenlign