sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjerne Chromodo browser

123

Bruger du Chromodo webbrowser? Er den blevet indstillet som standard uden din tilladelse? En sådan handling bør ikke ignoreres, da denne browser anses for at være en PUP (potentielt uønsket program), og får skylden for nemt at tillade programmer af adware-typen at vise reklamer via den.

Hvad er Chromodo og hvorfor kører den på min pc?

Chromodo er en Internet webbrowser, der er baseret på Chromium engine. Som ethvert andet legitimt program, præsenterer det sig selv på en tiltalende måde. Som nævnt vil det øge download/upload hastigheden, forbedre online sikkerhed, åbne sider hurtigere osv. Derfor Chromodo browser for brugere, der ønsker at prøve et alternativ til Chrome, IE, og Mozilla Firefox, virke til at være et godt valg. Desværre er den, som de fleste chrom-baserede browsere, herunder Kometa, Torch, Olcinium, eFast, etc. ikke pålidelig, fordi de er involveret i at fremme tredjeparter, deres hjemmesider og software. Chromodo er ikke en undtagelse.

Ifølge sikkerhedseksperter hører den til PUP kategorien. Det er fordi dens udviklere benytter ‘bundling’ distributionsmetoden og spreder den sammen med freewares/sharewares. Den kan være knyttet til freebies som softwareopdateringer (Java, Flash Player, Media Player, osv), torrent-filer, medie streaming software, download managers, og så videre. Hvis din standard webbrowser er blevet erstattet af Chromodo virus ud af ingenting, har du accepteret at installere den som et valgfrit download. Desværre har denne tvivlsomme webbrowser måske har installeret andre PUPs (adware, browser hijackers) på systemet. Derfor, for at fjerne Chromodo virus sammen med alle dets komponenter og modposter, vil vi anbefale at benytte SpyHunter eller et andet malware fjernelsesværktøj.

Chromodo virus hijacks a default browser

Hvordan virker Chromodo malware?

Chromodo hijacker systemet, så snart brugeren indvilliger i at installere den. Da den spredes bundtet med freewares, installerer de fleste brugere den ved et uheld. Efter dette, sætter den sig selv som standard webbrowser og tillader ikke, at skifte til den foregående. Som vi allerede har nævnt, er denne browser reklameunderstøttet, så du kan også bemærke forskellige typer af reklamer (pop-up-reklamer, tekstlinks, bannerannoncer, etc.) på hver side, som du forsøger at læse. Ifølge de seneste undersøgelser, er de fleste af dem uden tags. Dog kan nogle af dem være mærket som “Ads by Chromodo” eller “Chromodo Ads”. Formålet med at vise disse pop-ups er at få internetbrugere til at besøge sponsorerede websteder, øge deres siderang, og indsamle klik. Imidlertid er nogle tilfælde allerede blevet registreret, hvor Chromodo omdirigerer udsatte mennesker til irrelevante sider, der er fyldte med tvivlsomt indhold. For ikke at nævne, at denne tvivlsomme web browser også kan virke som en data-tracker. Den kan installere cookies og indsamle browsing-relaterede oplysninger, som du måske ikke opsat på at afsløre. Sikkerhedseksperter advarer om, at den kan analysere følgende oplysninger:

  • Søgeforespørgsler;
  • Hyppigst besøgte websteder;
  • Data, brugeren skriver eller annoncer, at han/hun møder på de besøgte sider;
  • PC’ens IP-adresse;
  • PC’ens beliggenhed;
  • Bogmærkelisten;
  • Download/upload information mv.

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan Chromodo virus også forsøge at hente andre potentielt uønskede programmer til systemet. Selvom den ikke er skadelig i sig selv, gør dens samarbejde med tredjeparter den potentielt farlige og en mulig lækage for kritiske sikkerhedsproblemer. Således bør du slette Chromodo adware uden forsinkelse. Forklaringen om, hvordan du gør dette, er angivet på side 2.

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Chromodo browser acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere Chromodo browser. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere Chromodo browser. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af Chromodo browser (2015-12-28)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af Chromodo browser (2015-12-28)

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook