sværhedsgrad skala:  
  (13/100)

Chromium virus. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Linas Kiguolis - -   Chromium browser virus | Type: Browser hijacker

Hvorfor skal du holde dig væk fra Chromium browser virus?

Chromium virus

At blive inficeret med Chromium virus er en rigtig ubehagelig oplevelse. Denne type malware er baseret på en open source web browser, der er navngivet Chromium, hvilket er, hvad Google Chrome oprindeligt er bygget på. Husk, at Chromium projektet i sig selv er helt legitimt og ikke indeholder ondsindede koder. Chromium er åben for alle, der ønsker at skabe en tilpasset browser, men ligesom alle andre open source-værktøjer, bliver det udnyttet af ondsindede mennesker.

Det tager kun et par justeringer at omdanne dette legitime projekt til et dårligt stykke software, og så har vi allerede set forskellige eksempler på ondsindede Chromium browser virusversioner, som for eksempel, Chroomium browser virus eller eFast browser . Når den er installeret, kan Chromium virus overtage den legitime Chrome browsers genveje og erstatte dem med genveje for en falsk Chrome version.

Typisk set bemærker computerbrugeren ikke noget mistænkeligt, fordi formålet med Chromium malware er at få offeret tro, at han eller hun bruger den rigtige browser. Men mistænkelige omdirigeringer og irriterende pop-up-reklamer vil inden længe afsløre, at der er noget galt med browseren, og brugeren kan begynde at lede efter mistænkelige programmer eller browserudvidelser på systemet. Desværre er der ikke nødvendigvis nogen, fordi Chromium virus forstår at skjule sig på systemet.

For at finde og fjerne Chromium malware, kan du blive nødt til at bruge anti-malware-software, såsom Reimage. De, der ønsker at afinstallere malware manuelt, skal følge de Chromium fjernelsestrin, der er angivet under artiklen.

Du skal huske, at det angivne program sporer din aktivitet online hele tiden, mens du bruger det. Derfor kan det observere hvilke hjemmesider du besøger, hvilke annoncer du klikker på, dine søgeforespørgsler og lignende data. Du ønsker måske at genoverveje, om disse oplysninger skal nå en, du ikke kan stole på, foruden, at de indsamlede data typisk anvendes til at levere målrettede reklamer, og det betyder også, at de kan bruges til at give vildledende, men lokkende indhold til dig.

Vær forsigtig, hvis du opdager, at din browser forårsager omdirigeringer til et bestemt websted, hver gang du starter den. Den falske Chromium-browser kan forsøge at tvinge dig til at bruge en bestemt søgemaskine, bare for at give dig en masse sponsorerede søgeresultater ved siden legitime resultater, og derefter narre dig til at klikke på dem. Som et resultat heraf, kan du blive nødt til at besøge lyssky websider, der er vært for skadelig software eller beder om at give personlige oplysninger .

Du bør gøre alt for at holde dig væk fra sådanne steder, så vi anbefaler dig at benytte den gode gamle Chrome-browser, så snart du finder ud af, at du bruger en falsk Chromium browser.

Hvordan klarede jeg at blive smittet?

Du kan ved et uheld tillade Chromium kapring at ske, hvis du har tendens til at installere nye programmer med “Standard” eller “Basis” tilstande. Det er ekstremt vigtigt at ændre installationsindstillingerne, for at forhindre infiltration fra potentielt uønskede programmer, fordi de normalt bliver fordelt sammen med forskellige gratis programmer.

Alt du skal gøre, er at finde og konfigurere installationsindstillinger på den rigtige måde – så vælg “Brugerdefinerede” eller “Avancerede” installationsindstillinger, og se efter mistænkelige afkrydsningsfelter med lyssky udsagn ved siden af dem. Hvis du kan finde udsagn, der giver din tilladelse til at installere ukendte programmer, browser værktøjslinjer og lignende stykker software, skal du ikke fortsætte med installationen, indtil du konfigurerer dem på den rigtige måde.

Fravælg mærkning af disse afkrydsningsfelter og fortsæt derefter. Endelig skal vi advare dig om, at falske Chromium browsere kan distribueres via “Urgent Chrome Opdater” annoncer. Du kan finde mere information om Urgent Chrome Opdater annoncer her.

Hvordan kan jeg fjerne Chromium virus?

Fjern Chromium virus, så snart du opdager, at din Chrome-browser opfører sig på en mistænkelig måde. Du vil måske tjekke Chrome-version via browserindstillingerne, men husk på, at de kriminelle kan lave falske browsere, der viser en falsk Chrome-version, bare for at overbevise ofrene om, at de bruger en legitim version af internetbrowseren.

Defor bør du ikke stole på oplysningerne i Chromes “Om os” sektion. For at finde ud af sandheden og fuldstændigt fjerne Chromium virus med succes, vil vi råde dig til at udføre en systemkontrol ved hjælp af anti-malware-programmer.

Du kan fjerne Chromium automatisk ved hjælp af et af disse programmer: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes. Vi anbefaler disse applikationer fordi de nemt kan slette potentielt uønskede programmer og virusser med alle deres filer og poster i registreringsdatabasen, der er relaterede til dem

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Chromium virus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne infektionen ved at benytte Reimage, Send et spørgsmål til vores supportteam og angiv så mange detaljer som muligt
Reimage anbefales til, at afinstallere Chromium virus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Note: Manuel assistance påkrævet betyder, at en eller alle af fjernelserne ikke var i stand til at fjerne parasit uden nogle manuel indgriben, kan du læse manuelle fjernelses vejledningen nedenfor.

Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Alternativ Software
Malwarebytes
Alternativ Software
Malwarebytes
Chromium virus snapshot
Chromium virus snapshotChromium virus snapshotChromium virus snapshotChromium virus snapshotChromium virus snapshot

Chromium virus manuel fjernelse

Dræb processer:
chromium.exe

Slet filer:
chromium.exe

Manuel Chromium virus fjernelsesguide:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Chromium fra Windows systemer

Nogle gange er det nemt at fjerne Chromium virus og nogle gange er det ikke – det hele afhænger af virus-versionen. Hvis du er blevet smittet, bør du tjekke nyligt installerede programmer og afinstallere de mistænkelige af dem. Hvis disse anvisninger ikke hjælper dig med at løse problemet, betyder det dog, at du har at gøre med en mere sofistikeret form for malware. I dette tilfælde anbefaler vi på det kraftigste at bruge et anti-malware program.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs).Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Chromium og relaterede programmer
  Se her efter Chromium eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern Chromium fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Chromium fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Chromium eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Chromium fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Chromium og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Chromium fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Chromium virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Chromium fjernes fra din Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Chromium fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Chromium og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Chromium fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Chromium fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Chromium og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Chromium fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Chromium fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Chromium eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af Chromium, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Chromium fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Om skaberen

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-chromium-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog