sværhedsgrad skala:  
  (97/100)

Fjern .ccc File Extension virus

123

Hvad betyder .ccc Filudvidelsen i slutningen af filnavnene?

I slutningen af oktober er sikkerhedsleverandører begyndt at advare folk om en ny version af TeslaCrypt ransomware. Denne nyligt udgivne trussel skiller sig ud fra sin forfader, fordi den tilføjer en “.ccc filudvidelse” til personlige filer, der er gemt på din PC. Så hvis du ser at filer, herunder .docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3., og mange andre har udvidelsen .ccc, betyder det, at du er blevet inficeret med en ransomware.

Hvordan kan .ccc Filudvidelse ransomware inficere min pc?

Ligesom den tidligere version, bliver .ccc Filudvidelsesvirus spredt ved hjælp af trojanske heste. Den kan være skjult under vedhæftede spamfiler, falske opdateringsprompter, ulovlige sider og lignende midler. Derfor er det vigtigt at fremme sikre webbrowsing vaner. Vi vil anbefale dig at:

  • Installere en pålidelig anti-spyware og holde den up-to-date;
  • IKKE åbne e-mails, som du ikke afventer. Uanset om titlen kan informere om forudbetalte indkøb, manglende betalinger, skatter og lignende vigtige emner, bør du først danne dig et overblik over grammatik og tastefejl. Hvis du bemærker nogle fejl, skal du straks rapportere e-mailen som spam, fordi officiel e-mails ikke kan sendes med eventuelle fejl!
  • Hvis du mener, at din pc mangler softwareopdateringer (Java, Flash Player, Media Player, etc.), kan du besøge de officielle sider og downloade dem direkte. Klik aldrig på softwareopdateringsprompter der tilfældigt popper op på skærmen, da de ofte misbruges af cyberkriminelle.

.ccc File Extension ransomware

Hvilke tegn kan afsløre, at denne ransomware allerede lurer i systemet?

.ccc Filudvidelsesvirus hører til det højeste fareniveau, da den kan skade de vigtigste data, såsom billeder, videoer, dokumenter mv, der er gemt på dit PC system. Derfor kan det blive din værste oplevelse, hvis du ikke har nogen sikkerhedskopier. Når denne opdaterede TeslaCrypt 2.0 ransomware version kommer ind, bliver alle data, der indeholder filtypenavne, der er anført ovenfor, indlejret med .ccc Filudvidelsen. Desuden genererer den tilfældige noter, der typisk er navngivet som howto_recover_file_.txt og howto_recover_file_.html. Offeret bliver opkrævet at betale 2 Bitcoin eller omkring $500 USD, for at få en privat dekrypteringsnøgle. Sådanne noter vil være synlig i hver mappe, der indeholder krypterede filer. Sikkerhedseksperter advarer om, at det er praktisk taget umuligt at hente de beskadigede filer tilbage, da TeslaCpryt CCC Filudvidelsesversionen bruger en lusket krypteringskode AES-256-CBC og “kun gemmer en offentlig nøgle af SHA256 af genererede private nøgler til bitcoinaddresser.” Således ser det ud til, at den eneste måde at dekryptere dataene på, er at betale de penge der forlanges. Imidlertid har megen erfaring med håndtering af cybertrusler som .ccc Filudvidelsesvirus vist, at det at betale løsesummen intet giver, undtagen det, at miste en stor sum penge. Selvfølgelig kan løsesumsbetalingen ende med en privat nøgle i din e-mail-adresse og en vellykket restaurering af data. Men du kan aldrig vide om dette vil ske. Ved at afsløre dine kreditkortoplysninger, risikerer du også at opleve tyverier fra din bankkonto. Derfor anbefaler vi dig at fjerne .ccc Filudvidelsesvirus ved hjælp af SpyHunter, og derefter forsøge at hente mistede data ved hjælp af et filrestaureringsværktøj. Hvis du ønsker at finde ud af mere om .ccc Filudvidelsesvirusfjernelse, bør du gå til den næste side.

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne .ccc Filudvidelsesvirus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere .ccc Filudvidelsesvirus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere .ccc Filudvidelsesvirus. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af .ccc Filudvidelsesvirus (2015-12-15)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af .ccc Filudvidelsesvirus (2015-12-15)

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook