sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjern ByteFence omdirigeringer

12

ByteFence af Byte Technologies fremmes som en stærk anti-malware, som formodes at fjerne alvorlige computertrusler, såsom trojanske heste, Worms , spyware, Crapware og så videre. Men selvom at denne app er legitim, er den for nylig blevet tilføjet til kategorierne “potentielt uønsket program (PUP)” og “browser hijacker”. Dette er blevet gjort af én vigtig årsag – dens udviklere er begyndt at sprede den via tredjepartssoftware, som et valgfrit komponent. Disse fakta og nogle andre detaljer i forbindelse med dette program, har tilskyndet os til, at skrive en artikel om ByteFence.

Kan jeg stole ByteFence?

Ja, du kan stole på ByteFence, fordi det er en legitim anti-malware. Selvfølgelig mener vi, at der er masser af mere velrenommerede anti-spyware-programmer, såsom SpyHunter, STOPzilla eller Malwarebytes. Det er imidlertid kendt, at dette program ikke er skadeligt. Sikkerhedseksperter hævder imidlertid, at det bør føjes til kategorien “potentielt uønsket program”, på grund af disse grunde:

 • Uretfærdig distributionsstrategi. ByteFence kan downloades som en valgfri del af andre gratis softwares, såsom download managers, PDF creators, video streaming software, videooptagelsessoftware og andre apps.
 • Evnen til at ændre systemindstillinger. Når ByteFence hijacker kommer ind i systemet, vil den typisk set smide sin egen browser add-on på hver af webbrowserne (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, etc.). Derudover kan den ændre startsiden, standard-søgemaskinen, nye faner, bogmærker og favoritlisten. I de fleste tilfælde fremmer den Search.bytefence.com. Selvom det er blevet erklæret, at denne søgemaskine er drevet af Yahoo, kan den dog medføre kommercielle annoncer i søgeresultaterne, hvilket kan føre dig til at omdirigerer til usikre websteder.
 • Mulighed for at spore folks browsing aktiviteter. Når du accepterer at gøre ByteFence til din standardsøgemaskine og startside, får dette program mulighed for, at spore dig. Typisk set indsamler det oplysninger om folks vaner, såsom de oftest brugte søgetermer, mest besøgte hjemmesider, oplysninger, som du indtaster, når du besøger dine foretrukne hjemmesider og så videre.

Selvom selve programmet ikke er ondsindet, anbefaler sikkerhedseksperter at fjerne ByteFence hijacker fra systemet. Ellers kan du udsætte dig selv for forskellige risici. Vær forsigtig og fald ikke for ByteFences omdirigerer til sine affilierede websteder. Hvis du lige har lagt mærke til, at din browser er blevet modificeret af denne PUP, bør du hente SpyHunter eller en anden velrenommeret anti-spyware og køre en fuld scanning. Dette medvirker til, at ordne computeren med kun et enkelt klik.

Search.bytefence.com browser hijacker

Hvordan kan jeg installere dette program på min computer?

Som vi allerede har nævnt, kan du downloade ByteFence til dit pc system, fra dens officielle hjemmeside. Hele dets ByteFences funktionsprincip, er meget lig AVG Anti-virus, som også er blevet bemærket for sin evne til, at installere relaterede værktøjslinjer og initiere systemændringer. Desværre vil det at slette ByteFence anti-malware endda ikke hjælpe med, at fjerne Search.bytefence.com virus fra systemet. Hvis du vil undgå dette, skal du være meget forsigtig, når du installerer denne anti-malware, fordi den giver sig til, at ændre startsiden og standard søgemaskinen under sin installationsproces. For at forhindre installationen af software bundter, bør du altid vælge en Avanceret eller brugerdefineret installationsproces, mens du installerer freeware (download managers, PDF creators, video streaming software og lignende gratis apps) og derefter nægte at installere “valgfrie downloads”.

Fjernelse af ByteFence omdirigeringsvirus og fix af computer:

ByteFence kan fjernes ved hjælp af en velrenommeret anti-malware eller manuelt. Det er vigtigt, at slippe af med alle lignende programmer, fordi de kan forårsage kontinuerlig gendanelse af denne browser hijacker. Den nemmeste måde at gøre dette er, at vælge en automatisk fjernelse af Search.bytefence.com. For at hjælpe dig med at løse problemet med din computer, har sikkerhedseksperter udvalgt adskillige anti-spyware værktøjer. Hver af dem er blevet testet og viste perfekte resultater, når de detekterede denne hijack,er og fjernede den fra systemet.

Du kan fjerne ByteFence automatisk ved hjælp af et af disse programmer: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Vi anbefaler disse applikationer fordi de nemt kan slette potentielt uønskede programmer og virusser med alle deres filer og poster i registreringsdatabasen, der er relaterede til dem

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne ByteFence omdirigering acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere ByteFence omdirigering. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere ByteFence omdirigering. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af ByteFence omdirigering (2015-12-15)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af ByteFence omdirigering (2015-12-15)
ByteFence omdirigering snapshot
ByteFence omdirigering snapshot
Hurtig menu: Manuel ByteFence omdirigering fjernelsesguide
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern ByteFence fra Windows 7 / Vista / XP systemer

 • Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs).

Fjern ByteFence fra Windows 10 / Windows 8 systemer

 • Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program.
Afinstallér ByteFence og relaterede programmer
 • Se her efter ByteFence eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 • Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer
Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall' Fjern ByteFence fra Windows genveje
 • Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties.
Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 • Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus
Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern ByteFence fra Mac OS X systemet

Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications.

Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.

Vent indtil du ser Applications mappen og se efter ByteFence eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash.

Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern ByteFence fra Internet Explorer (IE)

Fjern farlige tilføjelser
 • Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons.
Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 • Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter ByteFence og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable.
Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable' Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
 • Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 • Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne.
Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne Nulstil Internet Explorer
 • Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 • Vælg her Reset
 • Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte ByteFence fjernelse.
Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern ByteFence fra Mozilla Firefox (FF)

Fjern farlige udvidelser
 • Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions.
Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 • Vælg her ByteFence og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster
Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
 • Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 • Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 • Klik på OK for at gemme disse ændringer.
Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne Nulstil Mozilla Firefox
 • Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information.
Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 • Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut ByteFence fjernelse.
Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern ByteFence fra Google Chrome

Slet ondsindede plugins
 • Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions.
Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 • Vælg her ByteFence og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster.
Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
 • Klik på menuen og vælg Settings.
 • Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages.
Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 • Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside.
Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 • Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen.
Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 • Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn.
Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs Nulstil Google Chrome
 • Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 • Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings.
Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 • Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre ByteFence fjernelse.
Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern ByteFence fra Safari

Fjern farlige udvidelser
 • Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences.
Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 • Vælg her Extensions og se efter ByteFence eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem.
Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
 • Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 • Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af ByteFence, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden.
Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn. Nulstil Safari
 • Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari....
Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 • Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre ByteFence fjernelsesproces.
Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Fuldfør ByteFence redirect fjernelse

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med ByteFence spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook