Bedømmelse:  
  (87/100)

BullGuard Mobile Security gennemgang, gratis download

Af Ugnius Kiguolis - - | Type: Antivirusser

BullGuard Mobile Security er en kraftfuld antivirus app, der er udviklet til Android-enheder. Den lover en komplet beskyttelse med antitheft kontrol, hurtig antivirus scanning, forebyggelse af spam og forældrekontrol. Som du måske allerede har forstået, er BullGuard Mobile Security udgivet af BullGuard, der kan kaldes for et af de hurtigst voksende mærker på markedet i dag. Vi har allerede lavet en anmeldelse af BullGuard Internet Security, som ifølge vores eksperter, er et fantastisk værktøj, når man forsøger at forhindre infiltration af vira eller når man arbejder på deres fjernelse. Det kan også hjælpe dig med at undgå identitetstyveri og andre problemer, der nemt kan initieres af forskellige cyber trusler i dag. Det ser ud til, at BullGuard Mobile Security fungerer fuldstændig på samme måde – det er sat til at beskytte en telefon mod virus og andre skadelige programmer; det kan nemt registrere alle ondsindede apps, der allerede gemmer sig i systemet; det tilbyder en god firewall og forældrekontrol; det giver dig mulighed for, at modtage en meget professionel BullGuards 24/7 kundesupport og så videre. Desværre er der ingen gratis version af BullGuard Mobile Security til rådighed lige nu. Ikke desto mindre, efter at have købt dens licens, får du mulighed for at bruge den på 3 forskellige enheder på én gang. Sammenfattende er det et fantastisk værktøj til at beskytte mobile enheder, der har Android OS.

BullGuard Mobile Security anmeldelse af UdenVirus forskningscenter:

Den første ting, vi bemærkede efter vi besluttede at downloade BullGuard Mobile Security til vores mobile enhed er, hvor godt dens spamfilter virker – antivirussen blokerede flere SMS-beskeder, der har generet os i et stykke tid. Da vi installerede det, kørte vi dette program igennem en scanning, der kun tog os nogle sekunder. Vær opmærksom på, at du kan planlægge BullGuard Mobile Security Scan og tjekke din enhed efter behov. Faktisk anbefaler vi virkelig, at benytte denne funktion, selvom denne proces kan bremse din telefon en lille smule. Når dette program er færdigt med sin scanning, returnerer det informative scanningsresultater og giver dig mulighed for at reparere systemet ved at fjerne farlige eller usikre apps fra det. Vi tror, at du vil være i stand til at fjerne vira med BullGuard Mobile Security uden problemer, fordi hvert skridt er tydeligt forklaret. Derudover har denne mobil antivirus en anden god funktion – den er parat til at hjælpe folk med backups af deres vigtige filer på BullGuards servere. Hvis du nogensinde har hørt om ransomwares, vil du vide, at de let kan blokere dine kontakter, fotos, musikfiler og andre vigtige data. Når du har hentet BullGuard Mobile Security til din enhed, kan du glemme disse farer, fordi dette program vil give dig mulighed for at gendanne dine filer og undgå yderligere problemer. Afslutningsvis, var vi lettede efter at opdage, at BullGuard Mobile Security opdaterer sig selv automatisk, når telefonen opretter forbindelse til internettet. Så kan du glemme alt om dem.

Så hvorfor bør jeg vælge BullGuard Mobile Security?

Hvis du ønsker at holde din telefon eller en anden Android-enhed sikker, bør du helt sikkert tænke på at få BullGuard Mobile Security. Selvom det stadig antages, at det at bruge penge på mobil antivirus ser er overflødigt, bør du vide, at vira bliver frigivet hver dag, og mobilmarkedet bliver større og større.

Tilbud
Gør det nu!
Download
BullGuard Mobile Security Tilfredsheds
Garanti
Download
BullGuard Mobile Security Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af BullGuard Mobile Security, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
BullGuard Mobile Security er et anbefalet værktøj til at scanne dit system for eventuelle trusler og dårlig software. Prøveversionen af ​​produktet vil finde skadelige programmer i dit system. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af BullGuard Mobile Security malware fjernelsesværktøjet.
BullGuard Mobile Security snapshot
BullGuard Mobile Security snapshot
Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Ugnius Kiguolis er en professionel malwareanalytiker, som også er grundlæggeren og ejeren af Udenvirus.dk.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/review-bullguard-mobile-security.html
Anmeldelser på andre sprog

Din mening angående BullGuard Mobile Security