Bedømmelse:  
  (87/100)

BullGuard Mobile Security gennemgang, gratis download

BullGuard Mobile Security gennemgå

BullGuard Mobile Security

BullGuard Mobile Security er en kraftfuld antivirus app, der er udviklet til Android-enheder. Den lover en komplet beskyttelse med antitheft kontrol, hurtig antivirus scanning, forebyggelse af spam og forældrekontrol. Som du måske allerede har forstået, er BullGuard Mobile Security udgivet af BullGuard, der kan kaldes for et af de hurtigst voksende mærker på markedet i dag. Vi har allerede lavet en anmeldelse af BullGuard Internet Security, som ifølge vores eksperter, er et fantastisk værktøj, når man forsøger at forhindre infiltration af vira eller når man arbejder på deres fjernelse. Det kan også hjælpe dig med at undgå identitetstyveri og andre problemer, der nemt kan initieres af forskellige cyber trusler i dag. Det ser ud til, at BullGuard Mobile Security fungerer fuldstændig på samme måde – det er sat til at beskytte en telefon mod virus og andre skadelige programmer; det kan nemt registrere alle ondsindede apps, der allerede gemmer sig i systemet; det tilbyder en god firewall og forældrekontrol; det giver dig mulighed for, at modtage en meget professionel BullGuards 24/7 kundesupport og så videre. Desværre er der ingen gratis version af BullGuard Mobile Security til rådighed lige nu. Ikke desto mindre, efter at have købt dens licens, får du mulighed for at bruge den på 3 forskellige enheder på én gang. Sammenfattende er det et fantastisk værktøj til at beskytte mobile enheder, der har Android OS.

BullGuard Mobile Security anmeldelse af UdenVirus forskningscenter:

Den første ting, vi bemærkede efter vi besluttede at downloade BullGuard Mobile Security til vores mobile enhed er, hvor godt dens spamfilter virker – antivirussen blokerede flere SMS-beskeder, der har generet os i et stykke tid. Da vi installerede det, kørte vi dette program igennem en scanning, der kun tog os nogle sekunder. Vær opmærksom på, at du kan planlægge BullGuard Mobile Security Scan og tjekke din enhed efter behov. Faktisk anbefaler vi virkelig, at benytte denne funktion, selvom denne proces kan bremse din telefon en lille smule. Når dette program er færdigt med sin scanning, returnerer det informative scanningsresultater og giver dig mulighed for at reparere systemet ved at fjerne farlige eller usikre apps fra det. Vi tror, at du vil være i stand til at fjerne vira med BullGuard Mobile Security uden problemer, fordi hvert skridt er tydeligt forklaret. Derudover har denne mobil antivirus en anden god funktion – den er parat til at hjælpe folk med backups af deres vigtige filer på BullGuards servere. Hvis du nogensinde har hørt om ransomwares, vil du vide, at de let kan blokere dine kontakter, fotos, musikfiler og andre vigtige data. Når du har hentet BullGuard Mobile Security til din enhed, kan du glemme disse farer, fordi dette program vil give dig mulighed for at gendanne dine filer og undgå yderligere problemer. Afslutningsvis, var vi lettede efter at opdage, at BullGuard Mobile Security opdaterer sig selv automatisk, når telefonen opretter forbindelse til internettet. Så kan du glemme alt om dem.

Så hvorfor bør jeg vælge BullGuard Mobile Security?

Hvis du ønsker at holde din telefon eller en anden Android-enhed sikker, bør du helt sikkert tænke på at få BullGuard Mobile Security. Selvom det stadig antages, at det at bruge penge på mobil antivirus ser er overflødigt, bør du vide, at vira bliver frigivet hver dag, og mobilmarkedet bliver større og større.

BullGuard Mobile Security snapshot

Anmeldelser på andre sprogSoftware
Filer
Like os på Facebook